Κεφάλαιο 44

14.1K 1K 152
                                    

"Λίλη;" Της φωνάζω μέσα στο αυτί.

"Με ξεκούφανες!" Μου λέει και γελάει.

"Να σου πω ένα μυστικό;" Λέω λίγο πιο σιγά αλλά αρκετά δυνατά να με ακούσει πάνω από τη μουσική. Εκείνη κουνάει καταφατικά το κεφάλι της και συνεχίζω, "Είμαι μεθυσμένη!" Και ύστερα σκάμε και οι δυο στα γέλια.

"Να σου πω άλλο ένα μυστικό;" Της λέω και χαχανίζω. Εκείνη κουνάει πάλι καταφατικά το κεφάλι της και προσθέτω, "Είμαι ερωτευμένη με τον Άρη!"

"Ας πιούμε στην υγειά του Άρη λοιπόν!" Με τραβάει από το χέρι και πλησιάζουμε το μπαρ. "Δυο σφηνάκια παρακαλώ!" Παραγγέλνει από τον μπάρμαν και τα πίνουμε με τη μια.

"Λίλη, να σου πω ένα μυστικό; Σήμερα δεν πρέπει να μεθύσω. Το υποσχέθηκα στον Άρη."

"Σσσσσς μυστικό!" Μου λέει βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα της κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση ησυχίας και αμέσως ξεσπάμε πάλι στα γέλια.

"Άννα να σου πω και γω ένα μυστικό;" Με ρωτάει η Λίλη αυτή τη φορά.

"Πες μου σιγά να μην το ακούσω." Της απαντάω και γελάω.

"Μου αρέσει ο Θάνος!" Μου λέει.

"Τέλεια! Ας πιούμε στην υγειά του Θάνου τώρα." Ύστερα γυρίζω στον μπάρμαν. "Άλλα δυο σφηνάκια σε παρακαλώ!"

Αφού τα πίνουμε αρχίζουμε να χορεύουμε χαρούμενες.

"Λίλη; Η Σοφία είναι πιο όμορφη από μένα;" Τη ρωτάω μετά από λίγο.

"Η Σοφία είναι κακάσχημη!" Μου απαντάει και γελάμε.

Μεταξύ μας η Σοφία είναι πάρα πολύ όμορφη μολονότι λέμε άλλα λόγια για να παρηγοριέμαι. Παρότι όμως ξέρω πως η ιστορία της με τον Άρη ανήκει πλέον στο παρελθόν δεν μπορώ να σταματήσω να τη ζηλεύω γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτό το παρελθόν. Η ανάμνηση εκείνου του συμβάντος αναπαράγεται συνέχεια στο μυαλό μου και οι εικόνες αυτές με στοιχειώνουν διαρκώς. Επίσης ξέρω πως αυτή τον θέλει ακόμη και το γεγονός πως είναι όμορφη δεν βοηθάει καθόλου στο πρόβλημά μου.

"Λίλη έκανα βλακεία." Λέει η Στέλλα πλησιάζοντας μας.

"Το ξέρω. Κάλεσες τη σκύλα τη Σοφία." Απαντάει.

Η Στέλλα σαν να μην το άκουσε μας δείχνει το κινητό της και λέει, "Του έστειλα πάλι μεθυσμένο μήνυμα. Τι να κάνω;" Κλαψουρίζει.

<<Γιατί δν μεμ θέλεις; Εφω σεε αγάπη.>>

"Ωχ παραδόθηκε. Φέρε μου το κινητό σου να μη στείλεις άλλο." Της λέει η Λίλη και της παίρνει το κινητό και το βάζει στη τσάντα της.

Σε βλέπω και ερεθίζομαιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα