Destin predestinat

24 6 1
                                    

L-am urmat o perioada  lunga prin holurile puternic iluminate, printre siluete obosite ce misunau haotic precum furnicile rosii. M-am oprit brusc si am privit prin geamul de sticla groasa spre barbatii ce faceau marsul de seara, apoi îmi întorc privirea spre KunBae.

"-Este deja ora 8PM? " el m-a privit brusc ridicând o spranceana si isi misca capul pe o parte.

"-Da, de ce? " am aratat cu degetul spre soldati si am zâmbit scurt.

"-Marsul de seara se face mereu la  ora 8."

El a aprobat scurt si mi-a făcut semn să îl urmez in continuare, lucru ce l-am facut fara a ezita. Coridorul luminat vag iti dadea mai degraba senzația ca vei orbii curând decât siguranța ca nu te vei izbi de vreun cosmar întunecat.

Se opreste brusc in fata usii ce poarta o placuta cu numele sau pe ea, o deschide si ma lasa sa pasesc prima in interiorul biroului luminat puternic.
Pereții albi, decorati de ramele de mici dimensiuni ce purtau in interiorul acestora poze pastrate ca amintire din momentele cele mai placute ale vietii sale de pilot.

Podeaua din lemn de nuc nu ramane tacuta in contact cu talpa tenesilor mei ceea ce ma face sa îmi las privirea pe tot ceea ce ma înconjoara. Arata la fel ca in drama, doar ca mult mai real, mult mai usor de atins.

S-a așezat pe scaunul de culoare neagra si a început sa caute prin fisiere salvate in computerul ce parea abia atins. Ce este drept, abia are timp sa o faca.

Mi-am pozitionat corpul in spatele scaunului sau cat sa vad ca numele meu este in coltul din dreapta sus, in bara de cautari.

"-Ce anume încerci sa faci? "

Întreb curioasa si îmi las barbia  pe spatarul scaunului.

"-Pe tine. Nu pot Sa cred ca nu te-am recunoscut."

Am ramas blocata si l-am privit confuza.

"-Uite. Numele tau si presupun ca datele sunt de asemenea corecte, nu? Yeonie, lead dancer si lead vocal al trupei Diamond. "

Mi-am lasat mâinile in sân si l-am privit încruntat.

"-Nu sunt idol!  Nici macar nu am voce iar când dansez arat precum un cartof cu eleganta de elefant."

S-a întors spre mine si m-am privit serios, mai apoi schitand un zâmbet larg.

"-Stiu, insa aici ai o identitate deja, presupun ca destinul s-a ocupat de toate. In ciuda faptul ca e posibil doar sa te fii lovit la cap si sa halucinezi."

"-Nu halucinez!  Sunt o fata normala, locuiesc in Busan si urmaream o drama ca mai apoi  sa ma trezesc in ea si sa îl salvez pe personajul principal cu cunoștintele mele in medicina invatate la facultate. Clar visez."

A surâs si s-a ridicat schimbând jacheta de militar cu un hanorac rosu.

"-De ce pana când te întorci in lumea ta nu te bucuri de viata aici, hm?  Sunt sigur ca Joon va dori sa isi întâlnească salvatoarea."

Cσℓd ωαтҽɾ // Ƙժɾɑʍɑ Տϲҽղɑɾíօ حيث تعيش القصص. اكتشف الآن