Časť bez názvu

130 1 0
                                    

Stiles s Maliou bežali na stanicu šerifa, vo dverách stal horiaci Parrish. Scott a Kira bežali do nemocnice za jeho mamou. Lydia a Liam išli do riaditeľne. Derek a Isaac zostali s Coreym a Massenom. Všetci rodičia ležali na zemi v kaluži krvi. Isaac zrazu stal a rozbehol sa k východu. Derek za ním kričí: Kam to bežíš???!!!

Isaac: Pán Argent!!!!

Isaac za nim dobehol, a v tej chvíli Argent padol na zem. Isaac ho rýchlo chytil za ruku.

Argent: Bol to tieň ktorí zabíja, nie ONI ale omnoho silnejšie a väčšie.

Všetci rýchlo volali sanitku okrem Scotta a Kiri, tí mamu hneď odniesli na operačku.

Stiles sa chcel spýtať Parrisha čo sa stalo, no on sa rýchlo za niečí rozbehol, nik iný nič nevidel.

Kory sa po chvily ukľudnil a povedal Derekovi čo sa stalo. Derek čo najrýchlejšie zavolal Scottovy a Stilesovy povedal im to. Scottovi len teraz došlo že rodičov nik nezachráni, Scott vybehol z nemocnice a sadol na si na motorku. Išiel za Stilesom, Lydiu a Isaacom. Všetci rodičia ležali v nemocnici. Ako ide na motorke zbadá neznáme dievča. Zrazu zakričí: Allison????!!!! No to dievča za chvíľu zmizla akoby tam nikdy nebola. Zaskočene zastal, no za chvíľu musel vyraziť. Po ceste stretol Parrisha ktorý celý horel, no on si ho ani poriadne nevšimol. Trápilo ho to dievča. Hneď ako dorazil za Stilesom a Maliou zoskočil z motorky. Stiles k nemu za sekundu dobehol, ne nemohol sa k nemu priblížiť pretože Scott nebol Scott bol ako Peter. Po chvíľke sa Scott ukľudnil a povedal čo sa stalo. Stiles: Začínaš blúzniť, si ustarostený z rodičov. Derek mi volal že Isaac bežal za Argentom. Hneď ako dokončil vetu ho Scott prerušil: Viem o tom a už buď ticho nebol to víblud mojej fantázie!!! Alisson žije!!! Zvrieskol skoro až zúfale. Vbehol do budovy Šerifa kde stála Malia a díval sa na neho akoby mu preskočilo nič nevisvetloval a zaútočil na ňu.

Malia: Scott šibe ti!!!!!!!!!!!!!!

Keby nebol v tej chvíli nebol vbehol dnu Stiles a Parish zabil by ju. Malia bola celá od krvi.

Do budovy vbehol Derek, Isaac a nejaké dievča. Scott bol nahnevaný a za minútu malo to dievča preťaté hrdlo, v sekunde padla na zem a zomrela. Isaac naňho zaútočil, no Scott ho odhodil do kúta o roh stolu. Scott vybehol von a Stiles za ním chcel bežať, no Derek ho chytil a zastavil.

Derek: Čo si myslíš že robíš????!!!!

Stiles: Bežím za mojím najlepším kamarátom. Prečo si ma zastavil?

Derek: Zabil by nás všetkých!!!!!

Stiles zostal zaskočený za 5 minú tam došli aj Lydia, Liam, Mason a Corey. Všetci sme tam stál ako omráčený. Lydia: Čo sa deje???????????? Derek: Scott nás chcel všetkých zabiť. Liam asi zacítil krv a spítal sa: Koho zabil??? Isaac: Moju sesternicu Kim. Isaac sa pozrel tak akoby sa hneval no smútil zároveň. V miestnosti ostalo ticho. Na chodbe bolo počuť kroky Corey tam vbehol a Derek ho chytil.

Derek: Šibe ti veď ťa zabije!!! Corey: Nie keď ma nebude vidieť. Derek zostal zaskočený, a v tej chvíli Kory zmizol no za minútu bol spať. Na chodbe stál Scott. Mal slzy v očiach, došlo mu čo urobil , zabil nevinného človeka. Stiles : Si v pohode?? Scott: Áno, prečo? Stiles: Ty si nič nepamätáš, skoro všetkých si nás tu zabil. Lydia: Správal si sa trochu ako Peter. Liam: Čo sa stalo? Scott: Myslel som že som videl Allison. Isaac s Lydiou naraz vykríkli: Allison!!!!!!???????? Stiles, Derek, Isaac, Corey a Masson sa zatvárili akoby videli ducha. Keď sa Scott, Lydia a Liam otočili vo dverách stala Kim. Kim ktorá pred pár hodinami zomrela. Tá Kim ktorej Scott rozťal hrdlo. Ktorá už nemala žiť. Parrish vbehol do miestnosti a hneď zastal, a povedal: Veď teraz som stál pri jej mŕtvole. Všetci zostali ako oparený, nevedeli čo sa deje. Ticho prerušil až Derek: Ako je možné že ešte stále žije? Na chodbe bol znovu počuť hluk, všetci sa otočili. Keď sa otočili naspäť tak tam namiesto Kim stála Allison. Isaacovi a Lydií vyhŕkli slzy. Ostatný tam len stály a čakali čo sa stane.

Allison v zápätí zmizla. Isaac a Scott za ňou bežali no nestihli ju. Scott: Ešte stále si myslíte že i šibe????


Teen wolf 7 (ukončené)Where stories live. Discover now