The End

881 56 17
                                    

Od té noci byly nerozdělitelní. Bylo až neuvěřitelné jak rychle si Perrie našla cestu k Harrymu. Ne všichni byli nadšení ale k tomu kudrnáči si najde cestu každý ale musíte dát tomu čas...

Bok po boku s přáteli dostudovali školu. Z Perrie se stala návrhářka známé značky oblečení a z Harryho se stal fotograf....

Když nastal správný čas založili si rodinu. Jako první se jim narodil chlapeček William. Rostl jako z vody. Byl celý po tatínkovi, každá na něm oči mohla nechat.

O dva roky později se narodila holčička Louisa. Ta byla celá maminka. Její pronikavé modré oči by přemluvili každého..

A do třetice všeho dobrého se narodila dvojčata. James a Annie. Oba dostali něco z každého rodiče.

Nebyli jediní kdo měli obrovskou rodinu. Niall a Liam si adoptovali malou holčičku a chlapečka. Vypadali spolu nádherně a každý je podporoval.

Louis se dal dohromady s Jesy. Nikdo ani neví jak se to stalo ale nejednou byli spolu a k tomu čekali dvojčátka! Jsou to obě holčičky. Jay a Janice....

Stylesovic žili jako každá rodina poklidným životem. Měli se dobře a vzájmně se podporovali....

Jenže všechno nežije věčně....

*****
Písnička k události...prosím pusťte si ji...

"Mami už je čas...." přijde do pokoje Louisa. V její tváři byl vidět smutek a nějaká ta slza se taky objevila. Jen si povzdechnu. Vstanu z postele a uhladím si černé šaty. Vezmu si ještě černý klobouk a vydám se ke dveřím a potom ven před dům, kde čeká několik aut na cestu.

Na všechny mávnu a zalezu do jednoho z nich. Cesta se utápí v tichu. Po několika zdlouhavých minutách se dostaneme na místo. Všichni vystoupíme a vydáme se k místu konání...

Postavím se před vykopanou díru a tak udělají mé děti. Ostatní se postaví za nás nebo na druhou stranu. Když se všichni uklidní přinesou dřevěnou, ozdobenou rakev. Po chvíli se přihrne pán v černém hábitu a křížkem na krku.

Koukne se na mě a já přikývnu, že může začít. Odkašle si a začne.

"Sešli jsme se tu zde, abychom jsme se rozloučili se synem,kamarádem, milujícím manželem, tatínkem a dědečkem Harrym Edwardem Stylesem. Jeho tragická a nečekaná smrt nás všechny zaskočila. Měl celý život před sebou ale osud poručil jinak.
Zanechal tu po sobě manželku, čtyři děti a dvě vnoučata...." mluvil dál. Moje oči byly jako bezedné studny. Valila se z nich povodeň. Když skončil s proslovem zeptal se kdo přidá několik slov.

Texting - ztráty a nálezy //Herrie//CZUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum