10.

640 42 9
                                    

Věnování: _ItsMyself_britulka5ElesiisDove_Styles @Nathalii81 

*****

Perrie na poslední chvíli uhnula a jeho rty přistáli na její tváři. Oddechl jsem si a osoba vedle mě na tom byla stejně. Najednou se zvedli a mířili směrem kterým přišli. 

"Tak jdem." řekne vedle mě bruneta, když jsou ve vzdálenosti, že nás nemůžou slyšet ani vidět. Vylezeme z křoví a jdeme pomalým krokem. Oni se zastaví na začátku parku zalezeme za strom. Zayn jí tam něco sype do hlavy. Sice mu nerozumím ale určitě nějaký sladký řečičky co si dneska celej den trénoval. Najednou se oba rozejdou jiným směrem. To jí ani nedoprovodí? Debil! My se vydáme jejich směrem. 

"Moc mě těšilo, Harry Stylesi." řekne bruneta a já vykulím oči. 

"Od koho víš moje jméno?" vyjeknu. Že by Zayn? Kravina

"Ode mě."  promluví hlas před námi. 

Pohled Perrie

Večer strávený se Zaynem byl nejdivnější večer v mém životě. Choval se jinak než ve škole. Byl milý a pořád mlel nějaký sladký řeči. Chvíli jsem myslela že ho shodím do keře na Jesy. Ano vím že tam byla. 

"Takže, kdy si to z opakujeme?" zeptal se, když jsme se dostali na konec parku. Mám chuť říct nikdy ale moje povaha to nedovolí. 

"Někdy určitě." usměju se. 

"Dobře ve škole se domluvíme. Tak zatím květinko." mávne na mě. Nad tím oslovením se musím oklepat. Není to od něj upřímné. Přetvařuje se jako já když Niall udělá omeletu. Jsem vždycky ráda, když odejde z kuchyně a já můžu obsah vyhodit. Nevím co do toho dává ale to by nestrávil nikdo. Prostě Niall a vajíčka je blbá kombinace. Chvíli čekám než uslyším hlasy. 

"Moc mě těšilo, Harry Stylesi." uslyším Jesy. Počkat co? Počkat..cože? Harry? Co tu dělá? A jak to že je s Jesy? 

"Od koho víš moje jméno?" opravdu je to on. Ten hlas bych poznala všude. Je to tu. Střetnutí po několika měsících. Nadechnu se a pomalu jim vejdu do cesty.

"Ode mě." řeknu. Oba zalapají po dechu. Nečekali mě. 

"Perrie.." vyhrknou najednou. Jen se uchechtnu. Stáli jsme tam v tichu. Pohled jsem měla zapíchnutý v jeho očích a on v mích. 

"Já radši půjdu." řekne Jesy a rychle se vydá z parku. Pořád jsme tam stáli a koukali na sebe. Změnil se. Zmužněl a nechal si narůst delší vlasy. Vypadal ještě líp než předtím. Moje tělo se začne lehce třást z nervozity. 

"Perrie..." chtěl pokračovat ale přerušila jsem ho. 

"Proč tu jsi?" vyhrknu dost ostrým hlasem. Jsem až sama překvapená.

"Perrie...víš moc dobře proč." zašeptal po chvíli. Jeho hlas. Jeho oči. Jeho všechno. Pohled na něj mi chyběl. Nevím čím si mě tolik získal...ale získal i potom všem. 

"Víš, zmizela jsi ze dne na den. Nevěděl jsem, kam jsi zmizela. Byl jsem z toho totálně v prdeli. Chápal jsem že jsi odjela. Nějaký vzkaz jsi nechat mohla. Nevěděl jsem co dělat. Nebudeš tomu věřit ale ve škole se toho hodně změnilo. Vybudoval jsem si ještě větší respekt, když tě někdo zmínil nevylezl z toho bez modřiny, zlomeného nosu nebo ruky. Ze všech mých 'kamarádů' zbyl jenom Louis. Táta mě vyhodil když zjistil že se hlásím na vejšku, tak mě Lou nechal u něj a jeho rodiny. Konečně jsem se cítil doma ale chyběla mi jedna osoba..ty" zahleděl se na mě. Zalapám po dechu. 

"Každý den jsem se probouzel s vědomím že se naše setkání blíží. První den, když jsem tě viděl byl jsem nejšťastnější člověk na světě. Byl jsem ti konečně na blízku.  Všechny city co jsem k tobě cítil se dvakrát víc zvětšily. I když mám v hlavě pořád totální zmatek jedno vím jistě...Mám tě rád a víc než to.." poslední větu zašeptá. Koukám na něj s vykulenýma očima. Když vidí že ze mě nic nevypadne, tak svůj pohled sklopí a dá se do pohybu a zmizí za rohem. 

 Každé jeho slovo mě bolelo. Z jeho hlasu byl slyšet smutek a utrpení. Trpěl..! A to kvůli mě...Nesnáším, když někdo trpí a ještě mojí vinnou. 

 Nezapomínej Perrie, že to byl on kdo ti dělal všechno utrpení...

  Ozve se můj vnitřní hlásek. Slzy mi začnou stékat po tvářích. Až teď mi došlo, že mi vyznal city... Povzdechnu. Nevím co cítím ani jak bych se měla cítit. Jsem z něj zmatená a úplně vedle...

To umí prostě jenom Harry Styles...

****

Další díl tu! Konečně! :)) 

Omlouvám se ale moje chuť psaní odešla po té hrozné zprávě o Louisově mamince :( Loui je silný nechápu, kde to bere ale má můj respekt! <3 Jeho vystoupení v X - Factoru bylo neuvěřitelné a ta pusa na konci <3 Držím jeho rodince palce aby to všechno společně zvládli! <3

Doufám že se díl líbil :)) Budu ráda za hvězdičky a nějaký ty komenty! <3 

Texting - ztráty a nálezy //Herrie//CZKde žijí příběhy. Začni objevovat