Κεφάλαιο 15

1.1K 106 1
                                    

Παραδέχομαι πως δεν βάζω εύκολα φρένο στα λόγια και στις σκεψεις μου όμως καμιά φορά χρειάζεται και αυτό. Γιατί να θέλω να μάθω τι εννοούσε με την φράση αυτή;

Ίσως να μην απευθυνόταν σε μένα αλλά στον εαυτό του και εγώ με τον ασυγκράτητο αυθορμητισμό μου αμέσως έσπευσα να τον ρωτήσω.

Μην χάσω!

Μπορεί να έκανα λάθος που ρώτησα όμως ευτυχώς δεν τον έχει ενοχλήσει αφού συνεχίζει να με κρατά στα χέρια του με τα μέτωπα μας ενωμένα. Σε άλλη περίπτωση θα ένιωθα άβολα που βρισκόμαστε τόση ώρα σε αυτή τη στάση, αγκαλιασμένοι χωρίς ίχνος απόστασης ανάμεσα μας, αλλά τώρα ίσα-ίσα που παρακαλάω να μην χωριστούν τα κορμιά μας και χάσω αυτή τη ζεστασιά που με κατακλύζει ολόκληρη και κάνει τις ορμόνες μου να τρελαίνονται.

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Βασίλης, αν νιώθει όπως ακριβώς νιώθω κι εγώ, αλλά κρίνοντας από τη βαθιά του ανάσα που πέφτει στο πρόσωπο μου, στα χείλη μου, έτοιμη να μπερδευτεί με τη δική μου τότε μάλλον ο πειρασμός έχει εγκατασταθεί και στους δυο μας ετοιμοπόλεμος να μας πείσει πως μαζί αυτά τα χείλη περνάνε καλύτερα απ' ότι μονάχα.

"Αχ και να 'ξερες πόσα χρόνια... Πόσα χρόνια βασάνιζε τη σκέψη και το μυαλό μου αυτή η στιγμή. Του να σε έχω στην αγκαλιά μου και να σε φιλάω. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα Λένα. Από τότε, σ' εκείνη την επεισοδιακή νύχτα στο αεροδρόμιο που στάθηκε αφορμή να σε γνωρίσω. Να σε γνωρίσω και να σε βάλω στη ζωή μου έστω και σαν εικόνα. Μια εικόνα όμως που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεθωριάσει ούτε σβηστεί από το μυαλό μου. Δέκα χρόνια τώρα κοιμάμαι και ξυπνάω με την εικόνα εκείνου του κοριτσιού που γνώρισα κάποτε στο αεροδρόμιο. Ότι και αν έχει συμβεί στη ζωή μου εσύ ήσουν η σταθερή αξία που κανένας και τίποτα δεν κατάφερε να διώξει έστω και αν δεν υπήρχες ως ύλη στη ζωή μου αλλά ως σκέψη. Όταν δε, σε είδα ξανά μετά από τόσα χρόνια ένιωσα πως το σύμπαν προσπαθεί να μου επιστρέψει κάποιο καλό που μπορεί κάποτε να έκανα. Δεν είμαι άξιος να είμαι δίπλα σου αλλά δεν έχω τη δύναμη να φύγω. Όχι τώρα που σε βρήκα. Όχι τώρα που μου δίνεται η δυνατότητα να σε έχω στ' αλήθεια στη ζωή μου. Όμως... Αν εσύ δεν νιώθεις κάτι ή δεν με θέλεις στη ζωή σου είναι απόλυτα λογικό όμως για να καταφέρω να ξεφύγω από τα δίχτυα σου θέλω να με βοηθήσεις να το κάνω. Σε αυτή την περίπτωση θέλω να με διώξεις. Δεν θα κρατήσω κακία αλλά μόνο έτσι θα φύγω, μόνο αν ξέρω πως δεν με θες."

I will be the sunshine in your life (#READINT2017)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang