9

372 50 3
                                    

Keď všetko poupratovali bolo už 2 hodín ráno. Yoongiho od toho "incidentu" v kuchyni nevidela. Zašil sa vo svojej izbe a úprimne, Kim nemala záujem vidieť čo tam robí, aj keď jej v hlave vŕtalo, prečo vtedy prestal. Problémoví pri takýchto situáciách neprestávali, vždy si zobrali to čo chceli a bolo im jedno kde, s kým a či ich pri tom bude niekto počuť.
,,Dobrú noc." zastavila Kim pred Sugovou izbou a pozdravila všetkých. Zborovo jej odzdravili a rozišli sa do svojich izieb.
V Sugovej izbe svietila malá lampa na jeho nočnom stolíku a pár zapálených sviečok bolo na "jej" strane. Yoongi spal. Bol v oblečení v akom ho videla predtým dole otočený chrbtom k dverám, kde stála Kim. Ticho prešla do kúpeľne, kde sa prezliekla do trička s Yoongiho podobizňou, umyla si zuby a rozplietla si vrkoč. Zhasla v kúpeľni a vrátila sa do izby. Sfúkla sviečky a keď si už šla ľahnúť všimla si na posteli injekčnú striekačku a to, že Yoongiho ľavý rukáv bol vysunutý. Vedela to.
Nechcela sa toho dotknúť ale nemala na výber.
Zdvihla striekačku a položila ju na stôl k ostatným. Chcela ho zobudiť a porozprávať sa s ním o tom, ale vedela, že by na ňu asi začal kričať možno niečo horšie.
Zhasla lampičku na Sugovej strane a pomaly si ľahla tak, aby ho nezobudila.
,,Nechceš pokračovať v tom, čo sme dole nedokočili?" ozval sa z tmy Sugov hlas, ktorý ju donútil obrátiť sa k nemu. Oči mal dokorán otvorené a na perách sa mu pohrával jemný "zvodný" úškrn.
,,Takto ma do postele fakt nedostaneš." pokrútila hlavou Kim a tvárila sa akokeby jej všetko bolo jedno, ale vo vnútri zvádzala vnútorný boj. Na jednej strane by odtiaľto najradšej utiekla. Na druhej strane ho chcela mať. Chcela pobozkať jeho sladké pery a volať jeho meno aby vedel, že je len jeho.
,,Hm, myslím, že mi to celkom vychádza. Ležíš tu, skoro polonahá a dobre viem, že myslíš na to isté na čo ja." uškrnul sa a Kim ho nenávidela za to, že má pravdu.
,,Dobrú noc." tvárila sa, že nepočula to, čo povedal a otočila sa mu znova chrbtom. Bolo len otázkou času, kedy sa k nej prisunie bližšie. Kim sa na tvári objavil malý úsmev, pretože tajne dúfala, že sa o to stále bude pokúšať. Chcela ho tak veľmi, ale nemohla to dopustiť. Stále si opakovala, že keď sa vrátia do školy, všetko bude znova po starom.
,,Čoho sa tak bojíš? Ja nehryziem, teda, iba ak by si chcela." zašepkal pri jej uchu a celá sa zachvela, ale tvárila sa, že už spí.
,,Mňa neoklameš, Kim. Viem, že nespíš." zaboril hlavu do jej ramena, ale Kim sa stále tvárila, že spí. Jednou rukou zašiel pod jej tričko a otočil ju k sebe. Stále mala zatvorené oči. Bola ako bábika. Suga sa bál, že keď sa jej dotkne praskne jej porcelánová pleť.
Chrbtom ruky prešiel po jej tvári a Kim to už nevydržala a musela otvoriť oči. Zakúsol si do spodnej pery a usmial sa na ňu.
Nahol sa bližšie k nej tak, aby sa ich nosy dotýkali. Kim sa len zasmiala a otočila hlavu na pravú stranu. Suga to hneď využil a zaútočil na jej krk, kde sa sem-tam zakúsol do jej kože a Kim musel z úst uniknúť tichý vzdych.
,,S-Suga, n-nemôžem." celá sa chcela od vzrušenia ale musela ho zastaviť. Nebolo to správne.
,,Svet sa nezrúti preto, že sa spolu vyspíme." pretočil očami Suga.
,,Tvoj možno nie, ale ja som si zakázala spať s niekým ako si ty." odhrnula mu vlasy z očí aby mu do nich videla. Vyzeral... sklamane.
,,Ver mi, musím sa veľmi premáhať." povedala, keď sa Suga s otrávenými výrazom zvalil vedľa nej.
,,Možno ak sa zmeníš." kývla plecami.
,,A čo ak by si sa zmenila ty?" pozrel na ňu. Kim sa uprene dívala do stropu a Sugovi otázka ju zaskočila.
,,Nedokázala by som zobrať to svinstvo." vyšlo z nej napokon a Sugovi trocha trvalo kým mu došlo, čo tým myslí.
,,Myslíš, že je všetko o drogách? My nie sme drogový gang, Kim. Áno berieme to, ale nie všetci. Taký Jungkook alebo Jin to veľmi striktne odmietajú. Potom je tu zase taký Jimin, ktorý to niekedy až veľmi preženie." povedal s vážnou tvárou a pokračoval ďalej.
,,Ale my sme rodina, o to tu ide. Podporujeme sa navzájom a máme sa radi. S týmto drogy nemajú nič spoločné. Nemusíš to brať ak nechceš. Zváž moju ponuku, Kim. Zajtra sa o tom porozprávame." pohladil ju po vlasoch a Kim sa do očí nahrnuli slzy. Bolo to prvýkrát, čo k nej bol niekto taký milý, ale stále tu bol jeden pocit, ktorý jej naznačoval, že Yoongi to len hrá a nič nemyslí vážne.
,,Teraz spi, obaja sa potrebujeme vyspať." vstal z postele a šiel sa do kúpeľne prezliecť. Ľahol si späť a Kim si pritiahol čelom k sebe. Chcela mu pozrieť do očí ale už ich mal zatvorené a tak jej neostávalo nič iné, než ponoriť hlavu do Yoongiho hrude a zaspať.

Keď sa ráno Kim zobudila, tak Yoongi ešte pokojne spal. Potichu vstala z postele a šla sa do kúpeľne prezliecť. Yoongi zmenil polohu, keď sa vrátila spať do izby. Prešla k oknu a roztiahla závesy. Do izby sa nahrnuli chladné slnko, ktoré ju osvetlilo.
,,Okamžite to zatiahni." zavrčal a prekryl si hlavu prikrývkou. Kim sa len zasmiala a sadla si k nemu na posteľ. Pomaly si odkryl hlavu a uškrnul sa.
,,To, čo vidím teraz sa mi páči viac."
,,Si nechutný." prekrútila očami Kim a šla sa späť postaviť ale Suga ju zadržal.
,,Povedz Namjoonovi, že dnes má ísť po Yun. Len aby nezabudol. Už by mal byť v kuchyni." Kim prikývla, aj keď netušila kto je tá zahdná Yun. Najviac ju trápilo, že to môže byť kľudne aj Sugova priateľka, aj keď o nej nehovoril.
Zbehla dolu schodmi do kuchyne, kde naozaj bol Namjoon aj s Jinom a Taehyungom, ktorý nezvyčajne jedol. Napchával sa akoby to malo byť jeho posledné jedlo a Jin sa na ňom len uchechtával.
,,Neboj sa Tae, nikto ti to nezje." zasmial sa Namjoon a potľapkal ho po pleci.
,,Suga ti odkazuje, že nemáš zabudnúť ísť po Yun." Namjoon na ňu len nechápavo pozrel.
,,Po Yun mal ísť on! Ten hajzel zas všetko hádže na mňa!" buchol rukou po stole na čo Kim podskočila, ale Jin s Taehyungom sa len začali smiať. Kim vôbec nechápala prečo.
,,No, vyzerá to tak, že ti nič iné nezostáva, pretože to nevyzerá veľmi rúžovo. Včera večer si dal a bolo by to dosť nebezpečné. Veď ani nedokáže vstať z postele!" povedal Jin, keď sa dosmial a Namjoon len pretočil očami na čo sa Tae znova začal hihnať za čo si od Namjoona vyslúžil pohlavok. Zhrabol kľúče od auta a vydal sa ku vchodovým dverám.
,,Poď so mnou Kim, urobme mu taký malý naschvál. Aj tak by ťa pravdepodobne len pretiahol a neurobil nič užitočné." povedal jej Namjoon a bolo jej dosť nepríjemné, že je k nej až takýto priamy. Na druhej strane vedela, že má pravdu, takže si obliekla kabát, obula čižmy a nasadla do auta na sedadlo spolujazdca.

,,Ako sa ti u nás zatiaľ páči?" povedal Namjoon po dosť dlhej chvíli ticha. Už išli dosť dlho no ani jeden nebol schopný nič doteraz povedať.
,,V pohode." pokrčila plecami.
,,Vieš, Suga nie je zlý človek. Možno trocha lenivý a flegmatický, ale určite nie zlý, teda pokiaľ ho niečo poriadne nevytočí." zasmial sa a Kim stuhla. Čo ak ho teraz práve vytočila a on rozbíja všetko, čo mu príde pod ruku?! Túto myšlienku vytlačila z hlavy ďalšia myšlienka a to taká, že Suga je naozaj lenivý a flegmatický, takže by toto nikdy neurobil. Kim sa nad týmto musela pousmiať, pretože ona bola tiež dosť flegmatická a väčšina vecí, alebo názory ľudí jej boli dosť ukradnuté.
,,Najhoršie bolo, keď ho donútili vybrať si." prerušila ju Namjoonova veta z jej myšlienkového pochodu.
,,Vybrať si?" nechápala.
,,Ty to nevieš? Jeho rodičia ho donútili vybrať si medzi nimi a nami no a úprimne, jeho rodičia sa oňho nikdy moc nestarali, takže si vybral nás. Samozrejme, že ho to naštvalo, veď to boli predsa jeho rodičia, ale časom si zvykol." pokrčil plecami a zastavil pred železničnou stanicou, kde stálo jediné dievča s veľkým kufrom.
Malo dlhé hnedé vlasy, čierne oči, bielu porcelánovú pokožku a popravde, Kim naháňala strach aj keď výškou bola možno o 5 centimetrov nižšia ako ona.
Vystúpili z auta a dievča nebolo práve dvakrát nadšené, že ich vidí.
,,Hm, čakala som niekoho iného." ozvalo sa, keď už boli dosť blízko. Namjoon len prekrútil očami a s nechuťou na oboch stranách sa objali. Yun sa dokonca striasla, keď sa od seba odtiahli.
,,Aj ja ťa rád vidím, Yunseo a prepáč ale Taehyung má očividne väčšie starosti o jedlo než o teba." odvrkol otrávene Namjoon, zobral jej kufor a smeroval k autu. Yun celá očervenela a Kim mala pocit, že o chvíľu naňho skočí a rozdriape mu tvár.
Dievča sa otočilo na Kim a usmialo sa na ňu.
,,Yunseo ale volaj ma Yun, a ty si?" žiarivo sa na ňu usmiala a Kim mala pocit akokeby Namjoon hovoril s úplne inou osobou.
,,Kim." usmiala sa na ňu.
,,Kim... Kim... to mi niečo hovorí." snažila sa zaloviť v pamäti Yunseo.
,,Hm, poznám veľa ľudí. Je dosť možné, že sme sa už stretli." zaklipkala viečkami a vyzerala ako bábika. Nakoniec len pokrčila plecami a vydali sa k autu.
Nevedela prečo si Namjoon s Yun skáču do vlasov a popravde, keď tak na nich pozerala ako na seba návestne vrhajú pohľady, tak to vedieť ani nechcela.

NO. || myg✔️Where stories live. Discover now