In The End

146 20 0
                                    

Všichni víme to, že v písničce In The End se ve filmu nic nestalo, jen Legion Of The Black se vracela zpátky z posledního boje. Proto jsem dovolila svým myšlenkám a nápadům vyjít na povrch. Doufám, že se Vám můj konec příběhu bude líbit. MCK👀⭐💬

Nakonec,
Až upadneš do noci (Whoa!)
Kdo vypoví příběh tvého života?

Legion Of The Black kráčeli pusť připomínající krajinou zpět ke svému táboru, nyní už v plném počtu všech přeživších. A jednoho s sebou měli navíc. Putovali vítězně. F.E.A.R pro tentokrát porazili. Bylo to ale definitivní?

Nakonec,
Až má duše spočinula,
Co zbylo z mého těla?
Nebo jsem jen skořápka?

Destroyer a Mystic šli v čele Legie, Deviant zaujatě diskutoval s jednou z dívek. Průvod uzavírali Mourner a Prophet nesoucí v náruči tělo bezvládné dívky. Ve chvíli, kdy opouštěli sídlo F.E.A.R.u, se jim naskytl pohled na posledního z bojovníků, jak se ji pokoušel zabít. Mourner však byl přesvědčený, že žije. A proto ji teď Prophet nesl zpět k táboru. Nejen celou Legion Of The Black, ale i všemi z The Wild Ones otřásla skutečnost, že ona neznámá dívka vypadala přesně jako Death, jedna z šesti velitelů, jež přišla o život při tajné akci, jejíž cílem byli pokusit se zachránit tehdejší zajatce F.E.A.R.u.
Na obzoru se objevily ropné věže. Tábor byl blízko, všichni to věděli a bezděčně přidali do kroku. A ačkoli už nebylo nutné se schovávat, rebelové toto místo pořád považovali za svůj domov.
Prophet i s dívkou došel na plac ve středu tábora, kam onehdy složil i původní Death, a politik dívku na zem.

A já bojoval!
A s masem a krví
Jsem velel armádě!
A přes to všechno jsem dal své srdce
za moment slávy.
(Dal jsem všechno.)

Pomalu jsem přicházela k sobě. Cítila jsem, jak mě někdo nesl a potom položil na rozpálenou zem. V ruce jsem stále pevně svírala hvězdu. Cítila jsem masku na očích.
,,Mysticu, zapal oheň. Deviante, bundu Death, co tu nechala, když šla zachránit zajatce,” poručil mně až příliš známý hlas. Někdo mi vzápětí sundal masku z očí.
,,Je to ona,” oznámil někdo další. Už jsem to nemohla vydržet. Otevřela jsem oči.
,,Death,” zašeptal ten první a vtáhl mě do svého objetí. Byla jsem zmatená. On?

Nakonec,
upadneš do noci (Whoa!)
Kdo vypoví příběh tvého života? (Whoa!)
A kdo si zapamatuje tvé poslední sbohem? (Whoa!)
Protože tohle je konec! A já se nebojím,
Nebojím se zemřít.

Nebojím se! Nebojím se zemřít.

,,Ona si nás nepamatuje,” pronesl zklamaně. Vstal, otočil se a chystal se odejít, čímž se mi naskytl pohled na jeho záda. A já pochopila. Nebyl to zpěvák Black Veil Brides, mojí nejoblíbenější skupiny, jak jsem si až do teď myslela. Byl to Prophet. A to muselo znamenat…
,,Kam zmizel?” dožadoval se odpovědi někdo další. Otočila jsem hlavu a uviděla Devianta a Mournera, druhý z nich klečel vedle mě. Můj zrak padl na bundu, jež Deviant svíral ve svých rukou. Byla úplně stejná jako ta moje, s nápisem Rebels na zádech, jen s tím rozdílem, že tahle na sobě měla znak The Wild Ones a moje jméno. Death. To jsem byla já.

Nakonec,
upadneš do noci (Whoa!)
Kdo vypoví příběh tvého života? (Whoa!)
A kdo si zapamatuje tvé poslední sbohem? (Whoa!)
Protože tohle je konec! A já se nebojím,
Nebojím se zemřít.

,,Já… Já vás znám,” vyhrkla jsem a podepřela se lokty, abych se mohla zvednout.
,,No ještě aby ne, vždyť jsi jedna z nás,” ušklíbl se Destroyer, vynoříc se kdo ví odkud, a klekl si vedle mě z opačné strany než Mourner.
,,Tohle je, myslím, tvoje,” vytrhl Mystic Deviantovi bundu Death ze sevření a natáhl ke mně ruku, aby mi pomohl na nohy, kterou sem bez rozmýšlení přijala. Zdálo se mi to, nebo jsem slyšela praskání ohně a cítila kouř?
Jakmile se Mystic ujistil, že stojím pevně na nohou, přehodil mi bundu Death přes ramena. Byl to úplně stejný pocit bezpečí a klidu, jaký jsem zažívala, když jsem si oblékla svou bundu Rebels. Vzpomínka na ni mě přivedla na rodiče. Když já jsem tady, kdo je potom u nich? Cítila jsem, jak se mi derou do očí slzy.
,,Nebuď smutná, od toho je tady Mourner,” pohladil mě Deviant po ruce a s úsměvem kývl hlavou na šklebícího se Mournera. To vyvolalo i slabý, téměř nepostřehnutelný, úsměv na mé tváři.

Narozen jako světec,
Ale s každým hříchem bych chtěl být stále svatý.
Budu žít znovu...
Kdo jsme, není to, jak žijeme,
Jsme víc než pouhá naše těla.

Pokud padnu, znovu povstanu
A oživím svou slávu!

,,Death se vrátila!” dolehl k nám Prophetův křik. Ještě párkrát se zopakoval, než se k nám ze všech ulic začali sbíhat skupinky členů Legion Of The Black, jedna z nich v čele s Prophetem.
Ten nejvyšší člověk, jehož jsem kdy měla tu šanci poznat, k nám zamířil se zachmuřeným výrazem, za který by se nemusel stydět ani sám Mourner. Neudržela jsem se, vlastně jsem se udržet ani nechtěla, a rozběhla jsem se k Prophetovi. Můj cíl se zastavil a nejdřív na mě vyjeveně zíral, ale pak rozevřel svou náruč a já mu skočila kolem krku.
Cítila jsem, jak se kolem mě obmotaly jeho ruce. V tu chvíli jsem byla nejšťastnější člověk pod sluncem.

Nakonec,
upadneš do noci (Whoa!)
Kdo vypoví příběh tvého života? (Whoa!)
A kdo si zapamatuje tvé poslední sbohem? (Whoa!)
Protože tohle je konec! A já se nebojím,
Nebojím se zemřít.

,,Jsi zpátky,” zašeptal mi do vlasů. Nezmohla jsem se na nic jiného než na přikývnutí.
,,Všechno je zase při starém,” řekl spokojeně Destroyer.
,,Ne tak úplně,” zabručel Mourner. ,,Destiny je mrtvý a…”
,,A Life zběhla,” dořekl Mystic. Vytrhla jsem se z Prophetova sevření a otočila se na ně.
,,Kdo je Destiny? A Life?” zeptala jsem sey směřujíc svou otázkou na všechny čtyři.
,,No, Life je…” vyměnili si nervózní pohledy. ,,Tvoje sestra,” odhodlal se Destroyer. Podlomila se mi kolena. Poslední věc, co jsem vnímala, než se můj svět propadl do temnoty, byl Prophet volající mé jméno.

Kdo si zapamatuje tohle poslední sbohem?!
Protože tohle je konec! A já se nebojím!
Já se nebojím zemřít.

,,Co…” začal Prophet a zlostně se obrátil k The Wild Ones, když se mu Death zhroutila do náruče. Nic jiného však říct nestihl. Upustil Death a sám se s rukama přitisknutýma k hlavě zkroutil v agónii. Z jeho úst se ven vydral uši trhající ryk.

Nebojím se!
Nebojím se zemřít.
Nebojím se!
Nebojím se zemřít...

Prophet bezmocně sledoval Life v oblečení F.E.A.R.u. Byla potažená, stejně jako celá organizace, ke které obrátila svou víru. Ale to nebylo to nejhorší. S hrůzu nahánějíc výkřikem ze sebe vydávila podivnou temnou tekutinu, jejíž složení Prophet nechtěl znát, a s ďábelským úsměvem se otočila. Za ní stáli v řadách vyrovnaní vojáci F.E.A.R.u. Noví bojovníci, v čele se svým vůdcem. Všichni pozvedli své hole s bojovým výkřikem.
F.E.A.R. se chystal znovu povstat.

Legion Of The Black #czWhere stories live. Discover now