Capitolul 14

122 11 2
                                    

Am deschis ochii si am observat ca eram intr-o camera de spital, cred. Auzeam bipaitul unei masinarii undeva pe fundal, dar nu puteam sa-mi dau seama de unde vine sunetul. Dintr-o data mi-am adus aminte tot ce s-a intamplat inainte sa lesin. Ochii mei s-au deschis larg, plini de frica. Am auzit pe cineva strigand un doctor, iar porcaria aia de aparat bipaia din ce in ce mai rapid. Am incercat sa tip, sa le spun sa opreasca sunetul. Dar nu puteam sa fac nimic, corpul meu nu reactiona in niciun fel incercarilor mele de a ma ridica si de a-mi cauta prietena, oriunde ar fi ea.

Un barbat imbracat in alb, a venit in incapere cu doua femei, s-au apropiat de pat cu.. o seringa? si dupa cateva minute, nimic, un negru dens m-a invaluit.

'Sakura, imi pare asa de rau. Te rog mai rezista un pic. Te rog.'

*Kabuto's pov*

-Deci, Sakura, ce spui? Azi vrei sa cooperezi? am intrebat-o, ranjind.

Nu mi-a raspuns. Am oftat. De obicei, nu ma deranja sa torturez pe cineva, dar fata asta era asa frumoasa, aproape imi era mila de ea.

-Domnule, cum sa procedez in continuare?

-Kabuto, lasa-ma pe mine azi sa incerc sa vorbesc cu ea, a spus Orochimaru.

-Bineinteles, i-am zis, facandu-i loc.

-Deci, Sakura draga, am inteles ca avem niste mici probleme la capitolul comunicare, nu-i asa?-Orochimaru

-Du-te dracu'! a spus , privindu-l in ochi.

-O, dar vai, ce figura mica si ce atitudine mare, a spus Orochimaru cu un chicotit. Hai sa facem o mica intelegere, ce spui? Daca imi dai adresa sediului unde tineti toate documentele A, te voi lasa in viata. Nu-i asa mare lucru, nu crezi?

-Nici moarta nu am sa accept o intelegere cu o persoana ca tine, idiotule. -Sakura

Palma lui Orochimaru s-a izbit cu putere de fata Sakurei, secunde dupa ce a fost jignit. Huh, Sakura, proasta miscare sa enervezi o persoana ca Orochimaru, foarte proasta.

-Tch, asta-i tot ce poti? a ras Sakura.

Fata asta nu are simtul conservarii deloc, aparent.

-Nici macar nu am inceput, Sakura, a spus Orochimaru, dar inainte de toate, ce-ar fi sa o saluti pe invitata noastra? Am inteles ca o cunosti destul de bine.

Sakura nu a raspuns, dar stia ca ceva nu e in regula, dupa tonul sefului meu.

-Kabuto, ce-ar fi sa o poftesti pe doamna doctor inauntru.

Ochii Sakurei s-au marit si am citit groaza in ei. Am intrat intr-o mica debara, ranjind, unde tineam cealalta ostatica si am dus-o in incaperea mare. Am asezat-o pe un scaun, am legat-o si i-am scos cagula.

-Tsunade.. a soptit Sakura.

-Deci, Sakura, mai incercam o data? Care este adresa sediului cu documente, draga?

***

*Deidara's pov*

Au trecut aproape 5 zile de cand am avut accidentul cu masina, iar Sakura a fost rapida de acei oameni.

Ino inca era in coma. S-a trezit acum 2 zile pentru cateva minute si imi spune in continuu numele meu, al lui Itachi si al Sakurei.

Itachi, Pein si Kisame au inceput cautarile inca din prima zi. Kisame si Itachi erau in oras, incercand sa adune cat mai multe informatii despre o posibila persoana care a facut asta, iar Pein lucra din birou.

Eu si Zetsu aveam grija de Ino la spital. Obito si Kakuzu faceau misiuni, pentru a nu ramane in urma, iar Madara era mereu plecat din Konoha in cautarea fetei.

Era o nebunie totala. Eram cu totii total pierduti.

Stateam in sala de asteptare, cat timp o asistenta o verifica pe Ino.

-Domnule Deidara, am auzit-o strigandu-ma.

-Da, m-am ridicat rapid in picioare.

-Pai.. considerand ca domnisoara este in coma de atat de mult timp, nu credem ca se va mai trezi. Este de datoria mea sa va informez ca..

Dar nu mai auzeam nimic. Vederea imi era incetosata si am inceput sa tremur.

M-am intors si am fugit pana la baie. M-am incuiat intr-o cabina si nu cred ca am plans atat de tare vreodata in viata mea.

*Kabuto's pov*

-Domnule, am inceput.

-Da, Kabuto? Ce e?

-De ce ea?

Era o seara placuta. Stateam pe terasa, dupa o zi intreaga de tortura. Ne bucuram de peisaj si de calmul acestui moment.

-Cum adica 'de ce ea'? m-a intrebat, ranjind.

-Dintre toti membrii Akatsuki, ea este cea mai puternica. De ce ati rapit-o pe ea?

-Pentru ca este o fata interesanta, Kabuto. Nu am rapit-o pentru a afla informatii despre A, ci pentru a-i demonstra ca orice imi propun, devine realitate. Am nevoie de ea sa mi se alature, pentru a-mi duce la capat planul. Daca ea mi se alatura, am si Akatsuki-ul de partea mea. Intelegi?

-Da, domnule. Dar, daca nu va suparati ca va intreb, care este planul dumneavoastra?

-Credeam ca ti-ai dat seama, Kabuto. Vreau sa-i fac pe toti cei care mi-au dus compania la faliment, sa dispara. Vreau sa distrug Konoha. Vreau ca din acest oras sa ramana doar o amintire.

***

Omul care nu poate fi atins (Naruto fanfiction)Where stories live. Discover now