Proč je všechno tak složitý?

4.4K 402 2
                                    

Ráno jsem se dozvěděla, že mě domů dostala Sofie (jak jinak) a mamka mě dostala do postele. Přinesla mi před chvílí snídani a můj včerejší stav nijak nekomentovala, za což jsem jí byla vděčná.

Teď mě hrozně bolí hlava a sotva vstanu. Musela jsem se ale zvednout, abych vyhodila snídani a zvážila se. Číslo na váze mě vyděsilo.

Po včerejším flámování jsem byla o kilo těžší! Bylo mi ze sebe špatně! Zkoušela jsem chvíli dřepovat a dělat sedy/lehy, ale bylo mi fakt tak špatně, že jsem to po chvíli vzdala.

Pár minut jsem se válela v posteli a pak jsem šla na počítač. Podívala jsem se na blogy svých kamarádek a na ten svůj jsem se "pochlubila", že jsem přibrala. Pak jsem zašla na Facebook.

Podívala jsem se na zprávy, nové statusy a fotky přátel... Nic nového. A samozřejmě jsem se podívala na profil Jurovi. Přidal tam fotky z té pařby.

Snažila jsem se na nich najít sebe. Chyba! Jakmile jsem se na jedné uviděla v pozadí, chtělo se mi brečet. Skutečně jsem tak tlustá? Zavřela jsem komp a zachumlala se do peřiny. Proč musí být všechno tak složité?

Tlustý deníček ✓Where stories live. Discover now