Večírek?

4.9K 415 10
                                    

Výška: 161
Váha: 65
Cílová váha: 60

Je to už přesně půlrok, od té doby, co jsem na střední. A také půlrok od toho, co hubnu. Už nedržím tak drastickou dietu, jakože bych celej den nejedla.

Občas si dám jablko, nebo tak něco. Snažím se si to nevyčítat. Vždyť i tak hubnu! Školu zvládám celkem v pohodě.

Na základce jsem měla na vysvědčení jedničky a dvojky... Tady mám spíš dvojky a trojky... Je to hlavně z toho důvodu, že od té doby, co hubnu se občas trochu hůř soustředím a často spím.

Rodičům se ale vymlouvám na to, že mám horší známky z toho důvodu, že je to přece střední škola a je tady těžší učivo. Žerou mi to.

A žerou mi i to, že žeru. Občas třeba vyliju jogurt do záchodu a potom nechám kelímek u dřezu, jakože jsem ho snědla. Někdy ušpiním talíř bramborovou kaší, nebo polévkou a hodím ho potom do umyvadla. Daří se mi dobře předstírat, že jím.

Některé rady jsem našla na ana-blozích, některé jsem si vymyslela sama a píšu je na svůj blog ostatním.

Jinak dneska jsem fakt hodně šťastná, protože Jura pořádá večírek a pozval všechny z naší třídy, takže i mě! Nedělal žádné pozvánky nebo tak něco, prostě to řekl jen tak při hodině. A docela nahlas. Hodně lidí to pobavilo, učitele ne.

Jura má docela dost obdivovatelek a to nejen v naší třídě. Ale na Facebooku má napsané, že je nezadaný... Z přemýšlení mě vytrhl až zvonek.

Šla jsem otevřít. Byla to Sofie. „Tak co, jdeš?"

„Jasně," usmála jsem se.

Vzala jsem si kabelku, zamkla dveře a šly jsme na tu párty toho neskutečně božího kluka.

Tlustý deníček ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat