25- Je voľný?

6.5K 427 33
                                    

Kurva, kurva, kurva...MEŠKÁM! Po približne týždni idem znova do školy a ja zaspím. Jednoducho si spím, a spím, a spím a zrazu sa zobudím, vonku je už svetlo. Tak som vystrelila z postele obliekla sa a zbehla dole.

Iss a Harry sedia v kuchyni za stolom, čo znamená, že to neni až také hrozné. Ale samozrejme potom som si spomenula, že oni majú dnes voľno, takže nikam nejdú.

,,Ja viem, ja viem, meškám. Harry hodíš na do školy?" Chcem svoje vlastné auto! To je také trápne jeď ťa niekto musí rozvážať do školy ako 5-ročnú.

,,Jasné. Teda ak sa ti to oplatí na poslednú hodinu." Až teraz som sa pozrela na hodinky. Samozrejme bolo pol dvanástej, čiže som mohla kľudne ďalej spať.

,,Božeee." Treskla som si hlavu o stôl a Iss sa zasmiala. Mama niečo varila a otec tu nebol. Našťastie.

,,Bol tu pre teba Jay, ale nechcela si sa zobudiť, tak odišiel." Povedal Harry a zazrel na mňa. Vytreštila som oči od hrôzy. Nie som si istá, či to bolo kvôli tomu, že tu bol alebo, že na nevedeli zobudiť.

,,Naozaj. Mala by si chodiť spávať asi o ôsmej večer, aby si ráno pekne vstala." Primiešala sa do toho mama a Iss dostala záchvat smiechu. Hahaha, no fakt vtipné.

,,Harry dáš mi tvoje auto, prosím? Mali sme ísť dnes ku Abby, tak pôjdem aspoň tam." Iss sa začala smiať ešte viac, a ja som úplne chápala na čom. Harry svoje auto nikdy nikomu len tak nedá.

,,Ty si ešte námesačná, alebo si tak sprostá vždy? Nedotýkaj sa môjho autíčka!" Aj ja s mamou sme sa začali smiať a Harry iba pretočil očami. Odišiel hore so slovami, že ženy sú divné stvorenia.

,,Mamiii...ako sa tam mám teraz dotrepať?" Otočila som sa na mamu, ktorá ma samozrejme ignorovala a venovala sa vareniu.

,,Ja ťa tam hodím aj tak musím ísť na jednu prehliadku, a vôbec sa mi nechce. A o týždeň pôjdem do Francúzska, a nemám vôbec nič nachystané." Vložila si hlavu do dlaní a potom si prehrabla vlasy.

,,Ty ideš do Francúzska?" Spýtala som sa udivene. Mohla by zobrať aj Harryho, ako svoju osobnú ochranku a ja by som tu pekne krásne zostala sama.

,,Áno, ale iba na víkend. Budete tu chvíľku iba vy dvaja. To snáď zvládnete." Uškrnula sa.

,,Jasneeee..." postavila som sa a vytrielila do izby. Prezliekla som sa do niečoho...normálneho. Lebo povedzme si pravdu, veci, ktoré sú v skrini hneď na vrchu sa k sebe nie vždy hodia.

Ešte som sa naposledy pozrela do zrkadla a potom zbehla dole. Iss už stála obutá na chodbe a čakala ma. Vzala som si kabelku a spolu sme vošli do výťahu.

,,Ahoj." Pozdravil ma Zack, keď nastúpil. O bóže Zack! Ten brutálne pekný Zack, stojí teraz hneď vedľa mňa. A zároveň ten istý, ktorý si myslí, že s niekým chodím.

,,Ahoj." Pípla som.

Výťah konečne cinkol a ja som doslova utekala k Issinmu autu, aby som sa od neho dostala čo najďalej.

,,Kto to bol? Je voľný?" Spýtala sa Iss hneď ako sa zavreli dvere.

,,Zack, je tu na výmennom pobyte či čo. A je brutálne krásny, ale aj on si myslí, že mám priateľa..." okamžite som si položila ruku na ústa a vyľakane otvorila oči. Sakra, sakra, sakra!

,,Aj on si myslí?" Opýtala sa nechápavo.

,,No veď hej. Ešte som mu nepovedala, že ehm, že s niekým chodím, len na iž s Jay-om videl. Chápeš, nie..."

,,Nie." No dobre, je to Iss možno by som jej to mohla povedať. Veď ona by to neprezradila, a aspoň by som mala spojenca aj doma.

,,To je jedno. Naozaj na bol Jay dnes čakať? On je taký zlatý..." rýchlo som zmenila tému a dúfala, že to Iss nechá tak.

,,Áno, bolo to fakt zlaté. Hlavne keď sme ťa nevedeli zobudiť...no ale to je len detail." Zasmiala sa a zastavila pred Abbynim domom. Už tu bolo Jay-ove, Nateove a Abbyne auto, takže som iba objala Iss a vybrala sa ku dverám.

,,Ona žijee!" Zakričala Abby a objala ma.

,,Hej...ale za chvíľku nebudem, ak ma rozpučíš." Povedala som a lapala po dychu. Abby ma pustila a prešli sme do obývačky kde všetci, vrátane Sonyii pozerali nejaký film.

,,Čawte." Povedala som a sadla si na jediné voľné miesto, vedľa Raven . No zato podo mnou sedel Jay. Môj Jay.

,,Že si sa vôbec uráčila vstať z postele." Zasmial sa Jay a ja som doňho kopla.

,,Ježiši, pustite to už." Povedala Sonya a pretočila očami. Dobre Soph, proste nádych a výdych. Nádych a výdych. Skúsim jej nevyškriabať oči. Dnes.

,,Ježiši môžeš počkať? Ona je tu viac vítaná ako ty." Zazrela som na osobu, ktorá vypustila tieto slová z úst a pozerala na ňu ako vyoraná myš.

,,Prosím?" Spýtala sa dotknuto Sonya.

,,Čo si hluchá?" Spýtala sa znova Raven a zazrela na Sonyu. Som strašne rada, že nie som jediná, ktorej vadí. A myslím si, že Emery je na tom rovnako.

,,Ako sa opovaž..."

,,Dobre, ukľudnime sa. Teraz pustím ten film a všetci ho budeme spolu pozerať dobre?" Prerušila ju Abby, ktorá netušila na koho stranu sa má postaviť.

Pustila film a sadla si vedľa Jay-a.

,,Pustite niečo iné. Toto ma nebaví." Raven sa postavila tak rýchlo, že som to ani nezaregistrovala a keby ju Jay nezachytil prisahám, že Sonya by už bola bez očí. Alebo hlavy, nie som si istá.

,,Poď S., ideme domov." Povedal Nate a postavil sa. Už som mu išla povedať, že nejdem, ale potom som si uvedomila, že to nehovoril mne. On volá S. ju. S. je moja prezývka!

Jay, prečo si Raven zachytil? Mala jej rozpárať hrdlo!


A

si ani neviem, čo mám napísať. Pretože 2 in TF? To je mega úžasné a ja sa strašne moc veľmi teším. A tiež mám na vás prosbu. Teda dve.

Prvá, potrebujem nejaké úlohy alebo otázky do flaši, ktorá sa tu za chvíľku vyskytne😏😏

A taktiež potrebujem, aby ste mi pomohli vybrať nejaké miesto (NY, Anglicko...) kam pôjdu sa školský výlet.

ShieldWhere stories live. Discover now