34- Zbavím sa jedného, príde druhý...

6.3K 420 23
                                    

,,Nie, to nespravil." Povedala Iss keď sme je s Abby povedali všetko čo sa naozaj dialo. Povedali sme jej, že som s Jay-om nikdy naozaj nechodila, že som sa doňho zamilovala, že ma dnes poslal do riti...

,,Ale áno, spravil." Pritakala Abby a zobrala si posledný kúsok čokolády.

,,To je hajzel!" Povedala Iss a postavila sa.

,,Kam ideš?" Spýtala som sa a aj s Abby sme sa postavili.

,,Za ním. Čo si on o sebe myslí? Pošlem naňho tých Bodyguardov z našej firmy." Rozčuľovala sa a popri tom vybehla z mojej izby. S Abby sme sa na seba prekvapene pozreli a rozbehli sa za ňou.

,,No tak Iss stoj!" Povedala som. Harry sedel pred telkou a divne sa na nás pozrel.

,,Čo sa deje? Prečo ste mi vyhnali frajerku z bytu?" Spýtal sa a tiež sa postavil. Prevrátila som očami a Abby sa zasmiala.

,,Jednoducho má Sophie zlý vkus na mužov." Povedala nahnevane Iss. Čudujem sa, že nie je nahnevaná na mňa, že som ich klamala, ona je nahnevaná na Jay-a. Ako áno, lichotí mi to, že ja o mňa tak bojí no posledné čo potrebujem je, aby išla za ním a vynadala mu.

,,Uhaa problémy s Jay-om?" Znova som prevrátila očami.

,,Nechodím s Jay-om. Iba sme si to vymysleli. Hrali se to." Keď som to povedala, Harrymu skoro vypadli oči.

,,Prosím? To som si ho vyhľadával zbytočne? Vedela si akú veľkú a prachatú rodinu má?" Iss doňho drgla a všetci štyria sme si sadli na gauč.

,,Jasné, že viem. Bola som uňho." Povedala som. Hneď som si spomenula na to, čo mi povedala jeho sestra. Že nemám odchádzať, pretože ma ľúbi. Hah, v to som dúfala aj ja, a aha kde sme skončili...

***

,,Sophie. Nebudeš mi veriť kto parkuje pred domom." Povedala Iss keď ráno zliezla do kuchyne. Povedala mi, že dnes môžem zostať doma a to sa samozrejme nedá odmietnuť. Takže si pekne v pyžamu sedím pred telkou a napchávam sa čokoládou.

,,Kto?"

,,Jay. Teda je to jeho auto, ale myslím, že tam bude aj on." Povedala a znova pozrela von z okna. Okamžite som vstala a pribehla k oknu.

Naozaj tam stálo jeho auto, a tie odrastené modré vlasy by som spoznala kdekoľvek.

,,Čo tu kurva robí? To sa už načisto pomiatol alebo čo?" Povedala som a odišla od okna, aby ma náhodou nevidel. Aj keď ako do 11-poschodia asi vidieť nebude, ale aj tak.

,,Kľud. Stále môžeš ísť so mnou do roboty. Dnes tam má prísť jeden nový model na fotenie." Okamžite som spozornela a začala všetku svoju pozornosť venovať jej.

,,Za ako dlho ideš?" Harry už odišiel takže sa nemusí dozvedieť, že nebudem v škole.

,,Pred 10 minútami som tam mala byť tak si pohni." Vystrelila som hore, obliekla som sa a namaľovala som sa. Zbehla som dole, a skoro mi oči vypadli z jamiek.

,,Akú drzosť máš sem len tak prísť a rozvaľovať sa na mojom gauči? Vypadni odtiaľto!" Jay okamžite spozornel a postavil sa z gauča.

,,Ani sa na mňa nepozeraj. Myslím to vážne." Samozrejme kašlal na mňa a naďalej sa mi pozeral rovno do očí. Iss kde sakra si!?

,,Nechcem, aby sme boli pohádaný. Včera večer sa u mňa zastavila Abby a poriadne mi prečistila žalúdok. Nechcel som ťa raniť, chcel som ťa ochrániť."

,,Ochrániť? Preboha rozprávaš ako z nejakého filmu, kde hráš sériového vraha. Choď do pekla Jay, ja odchádzam. Iss ideme!" Otočila som sa a vošla do kuchyne. Iss sedela presne tam kde bola keď som odchádzala.

,,Nechceš ho vyp..."

,,Ani náhodou. Všetko čo chcel mi povedal už včera." Povedala som. Iss sa postavila, vedela som, že sa jej môj postoj nepáči, no to čo sa stalo včera ma bolelo. Ja som kvôli nemu zostala, vrátila som sa za ním a on ma odmietol.

Vmietol mi do tváre, že ma nechce a nemôže ma ľúbiť. Pozeral mi priamo do očí keď to hovoril a ona svojich slovách nezapochyboval. Vraj chce chrániť Natea, nechce mu ublížiť. Ale na to, že sme mu to už raz spravili, na to asi zabudol.

,,Jay, my už odchádzame, budeš musieť ísť." Povedala Iss. Ja som sa naňho ani nepozrela. Dokonca ani keď prechádzal okolo mňa a dotkol sa mojej ruky. Chvíľku ju ťahal so sebou no potom ma pustil a odišiel.

,,Vieš o tom, že si spravila veľkú chybu." Povedala Iss.

,,Sklapni!"


***


,,Volá sa Zack Williams, má 20 rokov a pracuje tu už asi týždeň. Je naozaj pekný a milý. Na obálke časopisu bude vyzerať dokonale." Povedala Iss no ja som nebola schopná slova. Sledovala som ho odkedy sme sem prišli. Klamal ma. Všetci ma iba klamú.

,,Ja viem. Je to Jay-ov nevlastný brat." povedala som no nespustila som z neho zrak. Veď vyzerá ako Boh, a teraz dokonca nahý Boh!

,,Fuhaaa, čože? A ja som si naňho už robila chúťky." Zasmiala som sa a zobrala koláčik z tácky, ktorú priniesla nejaká čašníčka alebo čo.

,,Dámy, ako sa máte?" Spýtal sa Zack a sadol si vedľa nás.

,,Nebol si ešte minulý týždeň študent?" Spýtala som sa ho.

,,To vieš, musel som zistiť o kom to Jay stále rozprával. No ako som počul rozišli ste sa. Aká škoda." Rozprával? Zacka som stretla ešte pred tým ako sme to s Jay-om začali hrať. Oveľa skôr.

,,Hej, čo už. Aj to sa stáva." Povedala som ako keby sa nič nedialo.

,,Vyzeráš ako keby ťa to ani nemrzelo." Povedal a prezrel si ma.

,,Dobre dobre, toto riešiť nebudeme." Vložila sa do toho aj Iss.

,,Tak, nemala by si byť v škole?" Spýtal sa.

,,Mala. Ale Iss mi povedala, že ru bude nejaký nový pekný model, ale ešte asi neprišiel." Iss sa zasmiala a Zack ma iba prebodol pohľadom.

,,Ale čo...tak to ti budem musieť stačiť asi iba ja." Uškrnula som sa. Je presne taký ako Jay. Možno trošku svalnatejší. Ale modré vlasy sú modré vlasy.






Znova taká trošku nudná, ale musím sa dopracovať tam kam sa mam dopracovať. Tak poprosím trošku trpezlivosti❤

ShieldWhere stories live. Discover now