Κεφάλαιο 21

42.8K 1.5K 152
                                    

Νομίζω πως η σχέση μου με τον Άρη πάει πολύ καλά! Οι δυο μας περνάμε τέλεια και μέρα με τη μέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά. Μαζί του ζω τον απόλυτο έρωτα. Ώρες ώρες βέβαια δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Οι σκέψεις που κάνω είναι πολύ πρόστυχες. Ο τρόπος που ανταποκρίνομαι στο κάθε του άγγιγμα είναι πολύ προκλητικός. Νιώθω πως μετατρέπομαι σε μια άλλη γυναίκα. Από εκεί που ήμουν ξενέρωτη τώρα γίνομαι νυμφομανής. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω κάποια πράγματα που του ζήτησα χτες. Αυτός από την άλλη μου τα έδωσε όλα και ακόμα παραπάνω. Βάζει τη δική μου απόλαυση πάνω από τη δική του. Είναι πολύ γενναιόδωρος και πολύ υπομονετικός. Είναι απλά τέλειος από όλες τις απόψεις. Ποιος να το περίμενε αυτό από τον Άρη το κωλόπαιδο; Είμαι πολύ τυχερή και ευτυχισμένη όσο δεν πάει. Επιτέλους ζω το παραμύθι μου και ο δικός μου πρίγκιπας ξεπερνάει κάθε φανταστικό πρίγκιπα και είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Σήμερα είναι Σάββατο και κανονίσαμε να βγούμε το βράδυ με τα παιδιά σε ένα μικρό μαγαζάκι στυλ μπουζούκια με φαγητό, κρασάκι, ρακί και ζωντανή μουσική. Θα έρθει η Λίλη από το σπίτι μου να ετοιμαστούμε μαζί. Ξέρω πως θα με κάνει πάλι αγνώριστη. Αυτή τη φορά όμως δε δυσανασχετώ. Θέλω να αρέσω στον Άρη και να τον κάνω να καμαρώνει για μένα. Ποτέ δεν παραπονέθηκε βέβαια για το άκομψο ντύσιμό μου. Αυτό του το παραδέχομαι. Με θέλει όπως είμαι. Αλλά ξέρω πως του αρέσει πιο πολύ όταν περιποιούμαι τον εαυτό μου και φαίνομαι πιο γυναίκα.

Ήρθε λοιπόν η Λίλη και μου έφτιαξε τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Φόρεσα και το καινούριο μου φόρεμα που αγοράσαμε μαζί σήμερα το πρωί και είμαι έτοιμη. Εκείνη το διάλεξε δηλαδή. Επέμενε ότι μου πάει. Είναι μπλε ρουαγιάλ, στράπλες χαμόγελο με γυαλιστερές πέτρες στο ίδιο χρώμα στο μπούστο και τόσο στενό που γλύφει όλο το σώμα και τονίζει τις καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία. Δεν είναι μίνι. Είναι λίγο πάνω από το γόνατο. Δεν είναι πρόστυχο αλλά είναι πολύ προκλητικό και σέξι κατά τη γνώμη μου. Ανυπομονώ να δω την αντίδραση του Άρη. Ελπίζω να του αρέσει.

"Φιλενάδα είσαι Θεά! Θα τον τρελάνεις πάλι απόψε." Μου λέει η Λίλη με σιγουριά.

"Λιλάκι μου, καλύτερα να μην τον τρελάνω άλλο. Αρκετά τον βασανίζω. Θέλω μόνο να του αρέσω." Της εκμυστηρεύομαι εγώ.

"Θα του αρέσεις σίγουρα. Αυτό είναι σίγουρο. Αγάπη μου είσαι κούκλα! Μήπως όμως να το σκεφτείς να προχωρήσεις μαζί του; Είναι δικό σου θέμα και δε θα σου πω εγώ τι να κάνεις ούτε θα σε πιέσω αλλά αφού το θες. Το ξέρω ότι το θες. Ξέχνα τις φοβίες σου. Θα δεις, θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον Άρη." Μου λέει η Λίλη.

Σε βλέπω και ερεθίζομαιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα