•44• Novináři ❤S

3.7K 125 2
                                    

Druhý den ráno jsem se probudila nezvykle brzy, bylo mi dost špatně a bolelo mě břicho. Nakonec jsem pomalu vstala, abych nevzbudila Justina a odešla do koupelny.

Zavřela jsem za sebou dveře a přešla k umyvadlu. Omyla jsem si obličej studenou vodou, vyčesala si vlasy a když jsem ochutnala pachuť zubní pasty, okamžitě se mi zvedl žaludek a já se nadklonila nad záchod a něco ze sebe dostala (I když nevím co, protože jsem nic nejedla.)

Po chvilce mi bylo zase lépe a já si vypláchla pusu, radši čištění zubů vynechám.. Najím se a pak uvidím. Potichu jsem otevřela dveře a vyšla z koupelny. Justin sladce spal a já bych ho nerada vzbudila, přece jenom bylo něco okolo pěti ráno.

Z pyžama jsem se převlékla do pohodlného overalu, do kterého jsem nemusela mít žádné spodní prádlo. K tomu, aby mi nebyla zima, jsem si vzala ještě černé podkolenky.

Nakonec jsem co nejpotišeji vyklouzla z ložnice a odešla do kuchyně, kde jsem si uvařila čaj. Zalila jsem si čaj, dala do něj jednu lžičku cukru, zamíchala a s hrnkem v ruce odešla do obýváku.

Sedla jsem si na sedačku a zapnula televizi, nastavila jsem hlasitost zvuku tak, abych to slyšela, ale zároveň aby to nevzbudilo Justina.

Měla jsem štěstí, jelikož bylo pět ráno a začínaly dávat pohádky. Ta pohádka se jmenovala Zloba, vůbec jsem ji neznala ale ze začátku vypadala celkem dobře.

Celý film trvat něco okolo dvou hodin včetně reklam, když skončil začala další pohádka, ale ta byla o popelce. Dneska dávají samé krásné pohádky, to jsem ráda. Řekla jsem si v duchu.

No.. Musím říct, že pohádka ze začátku byla opravdu krásná, stejně tak jako ta Zloba, ale u druhé přestávky jsem protočila očima a vstala z sedačky. Prošla celý dům a posbírala všechno špinavé prádlo.

Nakonec jsem vše odnesla do velké koupelny, kde byla i pračka. Všechno prádlo jsem roztřídila a jelikož spolu s Justinem máme celkem dost černého prádla, jako první várka byla černá.

Vše jsem naskládala do pračky a dobře ji zavřela. Vzala jsem si prací prášek na černé prádlo a pustila pračku. Okamžitě se ''pustila do práce'' a já odešla z koupelny, nezapomněla jsem za sebou zavřít dveře, aby to náhodou nevzbudilo Justina, i když silně pochybuji.

Došla jsem zpět do obýváku a sedla si na sedačku, očividně už přestávka skončila a šla pohádka. Pousmála jsem se a pozorovala celý děj v televizi.

Z pohledu Justina:
Z krásného snění mě vytrhla moje píseň, byla to Baby. Chvíli jsem si myslel, že si ze mě Barbara dělá srandu a chce mě jenom vzbudit. Když jsem ale otevřel oči vykulil jsem je a porozhlédl se po místnosti. Nikde nebyla. Vzal jsem do ruky její mobil, který nepřestával zvonit.

Cara... Co ji asi může chtít? I když je to neslušné a riskuji tím hádku s Barbarou jsem hovor přijal.

''Halo?'' Řekl jsem rozespalým hlasem, chvíli bylo ticho, pak se ale ozval mě dost známý hlas.

''Justine?'' Zarazila se Cara.

''Ano?'' Uchechtl jsem se.

''Kde je Barbara? A proč ji zvedáš telefon? Nebo jsem ťukla na jiné číslo?'' Z jejího hlasu bylo poznat, že je trošičku nervorzní.

''No.. Barbara je asi v obýváku, co potřebuješ?'' Řekl jsem v klidu.

''Aha.. No. Nebudu to řešit. Potřebuji jí něco říct, nemohl by jsi mi ji dát?'' Zeptala se.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now