•29• Popelka ❤E

3.5K 146 0
                                    

''Já.. SpalasJustinem.'' Řekla tak rychle a zavřela oči. Já s Delaney jsme popadaly dech a nemohly uvěřit vlastním uším.

''No páni.'' Promluvila zmateně Dely a podrbala se na zátylku. ''Tak to jsem nečekala..'' Řekla a furt se dívala do blba.

Já na tom byla ale hůř, cítila jsem se hrozně. Dívala jsem se do neznáma a na nic nemyslela. Zvedla jsem se z postele a nepřestala se dívat do neznáma, ignorovala jsem otázky které byly myšleny na mou osobu. Ignorovala jsem vše okolo až jsem se dostala do koupelny, kde jsem se zamkla.

Vysvlékala jsem se ze všeho oblečení a zalezla si do sprchy. Nechala jsem na sebe dopadat kapičky teplé vody a nepřestávala si přehrávat její slova. ''Spala jsem s Justinem.'' .

Když mě to přestalo bavit, vypnula jsem vodu a vylezla ze sprchy. Usušila jsem se a oblékla si oblečení z dneška. Pomalu jsem vyšla koupelny, holky ke mě hned přiběhly.

''Neměla jsem to říkat, podívej se na ni.'' Frustrovaně si sedla na postel Elysandra.

''Ale klid. Jsi v poho?'' Zeptala se mě Dely.

''Jojo. Jen chci být sama.'' Usmála jsem se.

''Nehledejte mě. Přijdu sama.'' Oznámila jsem jim a vyšla z pokoje.

Šnečím tempem jsem procházela chodbami, schody, jako tělo bez duše. Šourala jsem se všude až jsem došla k východu. Podívala jsem se na skleněné dveře, dala si na hlavu kapuci a vyšla ven. Divila jsem se, že jsem nikoho v hotelu nepotkala, jen štěstí.. Nadechla jsem se čerstvého vzduchu Prahy a šla směr O2 Aréna. Není zas tak daleko, třeba přijdu na jiné myšlenky..

...
Když jsem došla k O2 Aréně, podívala jsem se po všech dveřích, ale všechny byly zavřené. Logicky. Tedy až na jedny... Které byly hlídané. Přešla jsem k bráně a tam se dohodla s ochrankou, která mě znala, aby mě pustila dovnitř. Dalo mi to práci, ale do Arény jsem se dostala.

Věděla jsem kam mám jít a tak jsem šla za svým nosem, jak se říká...

Došla jsem do síně s zrdcadly. Rozsvítila jsem si a zavřela všechny dveře. Svlékla jsem si mikinu, na mobilu jsem nastavila písničku od Miley Cyrus, We Can't Stop a postavila se doprostřed. Počkala jsem na to až začala zpívat a začala tancovat. Vypustila jsem všechny myšlenky a soustředila se jen na ten tanec, kroky, písničku, slova..

Když písnička skončila, za ní se spustila další.. Úžasná písnička.. Od Alana Walker, Alone.
Začala jsem tančit s textem a užívala si pocit svobody, bezstarosti, klidu.

Po této písničce byla od Seleny Gomez, moje velmi oblíbená.. Love You Like A Love Song..
Tentokrát jsem tancovala a zpívala. Miluji tuhle píseň a její hlas. Je dokonalá, nechápu jak ji Justin mohl podvést a tím ji zlomit srdce.

Nakonec jsem tancovala jen na tuto písničku až do rána, může to znít absurdně, ale nepřipadala jsem si unavená. Tancovala jsem furt dokola a vůbec mi to nevadilo, nevnímala jsem okolí a vůbec mě nezajímalo, že je ráno. Byla jsem tu jen já a písnička.

V tom se otevřely dveře, ale já to nevnímala, tancovala jsem stále bez přestávky. V tom jsem ucítila něčí ruce na mém boku a já se probudila z transu.

Podívala jsem se tomu dotyčnému do očí. Hnědé až naoranžovělé oči, plné obav, strachu a adrenalinu. Byly to oči jen jediné osoby, kvůli které jsem tu.

Moje oči tikaly všude, můj dech se nechtěl uklidnit. Vše to ale ustálo, když se Justin přilepil na mé rty. Jako bych přestala dýchat, žít.. Polibky jsem mu opětovala, nebyla to 3. Světová mezi našimi jazyky.. Byl to polibek, který byl poslední. Rozloučení.. Nechci aby mi tento velmi populární a oblíbený kluk popletl hlavu ještě víc.

Po Vánocích už nenastoupím. Odejdu a najdu si jinou práci. Nerada ale musím. Jinak se do Justina zamiluji ještě víc.. A to se nesmí stát.

Nakonec jsem to byla já, kdo ukončil náš dlouhý polibek. Opřely jsme si naše čela a dívaly si hluboko do očí.

''Co jsi to vyváděla? Hledali tě všichni.'' Řekl když sklidňoval svůj dech.

''Musela jsem jít na vzduch. Být sama.. Vyčistit si hlavu. Zkus to někdy.'' Promluvila jsem a dívala se za něj do zrdcadla.

Jsem celá červená, vlasy do všech stran, načervenalé oči tikající všude okolo.

''Víš, jak jsi mě vylekala? Holky mě vzbudily celé vystrašené v jednu, že jsi se nevrátila do pokoje.'' Řekl sklamaně a chtěl mě políbit. Ja však uhnula hlavou a kus od něj odstoupila.

''Nemusíš se bát. Jsem v pořádku.'' Vzala jsem si věci do ruky a vyšla z síně.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now