eighteen.

296 51 1
                                    

Krisas žiūrėjo į daugybę žmonių einančių iš universiteto mėgindamas prisiminti viską ką Bo jam buvo sakęs apie savo geriausio draugo išvaizdą, tačiau tai nepadėjo. Jo mintis blaškė jo laki vaizduotė, kuri vertė jį spausti rankas į kumščius, nesiliaujant įsivaizduoti kaip žalsvų plaukų savininkas Tonis galėjo išnaudoti smulkų brunetą.

Jis manė, jog Bo verkė dėl to, tačiau jis neturėjo nė menkiausios idėjos, jog jo ašarų kaltininkas buvo fizinis skausmas. Jis nežinojo, jog Bo nerūpėjo kaip jis su juo pasielgė, nes jis bijojo būti atstumtas ir vėl.

Tačiau ko nežinojo nė vienas iš jų tai, jog Bo pats nesuvokė kaip stipriai kiekvienas randas ar priverstinis prisilietimas veikia jį ir lėtai gramzdina žemyn, kai vienintelis asmuo padedantis jam išsilaikyti paviršiuje ir visiškai nepasiduoti buvo juodaplaukis Dynas.

Po praleisto pusvalandžio stovint prieš universiteto įėjimą Kriso kantrybė trūko ir jis atsitraukė nuo savo automobilio bei pradėjo eiti link pravirų durų. Ne, jis neketino eiti į vidų ir ieškoti jo, nes šviesiaplaukis suvokė, kad tai beprasmiška jam nežinant kaip jis atrodo.

Pasiekęs universiteto duris jis sustabdė šviesiaplaukę merginą, kuri ėjo pro jį žvilgsnį laikydama įsmeigtą į prabangų išmanųjį telefoną jos rankose. Ji greitai pakėlė akis ir nustojo ėjusi vos pajutusi ranką ant savo riešo, kuri sustabdė ją.

- Man reikia paslaugos.- šviesiaplaukis sumurmėjo nusišypsodamas ir pažvelgdamas į ryškias merginos akis, kurias dar labiau išryškino švelnus makiažas. Ji neatitraukė akių nuo žavaus ir akivaizdžiai vyresnio vaikino.- Ieškau Dyno Noelio. Bo Hilo geriausias draugas girdėjau, jog jis aukštas ir turi juodus plaukus.

- Kam tau Dynas?- merginos veide atsirado susiraukimas, tačiau tai nepakeitė fakto, jog kaprizingoji ir užsispyrusi Deli vis dar atrodė graži. Ji buvo ta, kurios grožio negadino niekas, ir galbūt tai buvo tas dalykas, dėl kurio Dynas pamilo ją.

- Asmeninės problemos. Galbūt galėtumei pasakyti man kur galėčiau jį rasti ir ar jis turi kažką tokio kas išskirtų jį iš minios?- aukšto Kriso ranka apsivijo merginos pečius jam nejaučiant jokios gėdos ar santūrumo dėl savo veiksmų. Tai buvo vienas iš dalykų, kuriuo jis gaudavo visko ko nori. Išskyrus Bo Hilą, kuris privertė dėl nieko nesirūpinantį ir vėjavaikišką Krisą pradėti rūpintis juo.

- Nepaisant to, jog jis pasikėlęs ir nemalonus šunsnukis?- merginos žodžiai ganėtinai nustebino vyresnįjį. Vieninteliai žodžiai, kuriuos jis girdėjo apie Dyną, buvo iš Bo ir pastarasis tikrai negailėjo pagyrimų jo mylimajam nepamiršdamas paminėti, jog iš tiesų juodaplaukis yra savanaudis ir retai kada rūpinasi tuo kaip jaučiasi Bo. Jis nesitikėjo, jog pirmas sutiktas apibūdins vaikiną tokiais žodžiais.

- Nepaisant to. Išvaizdos bruožai, meile.- jis sumurmėjo menkai pasilenkdamas ir pažvelgdamas į merginos veidą. Deli turėjo be galo gražius veido bruožus ir žavinčią, kad ir pašaipią, šypseną ir Krisas netruko tai pastebėti.

- Jis ateina čia dabar. Patikėk, tu tikrai nepraleisi garsaus Dyno Noelio, paskui kurį laksto visi, įskaitant ir jo geriausią draugą.- šypsena dingo nuo jos veido jai atsitraukus nuo vyresniojo ir praėjus bei įsmeigus žvilgsnį į telefono ekraną. Krisas paslėpė rankas džinsų kišenėse ir pažvelgė į duris stebėdamas kaip jos prasiveria ir pro jas išeina tamsiaplaukė mergina sekama dviejų vaikinų, kurių ūgių skirtumas buvo nemažas. Tačiau žemesnysis vis tiek buvo daug aukštesnis už sugadintą brunetą, kurį jis paliko bendrabučio kambaryje.

Kažkas šalia jo einančiame juodaplaukyje prikaustė jį. Jo tamsūs plaukai netvarkingai dengiantys ausis ir vangus žvilgsnis, kuris buvo sutelktas į aplinką jam akivaizdžiai nesiklausant ką nesiliaudama tauškė žema juodaplaukė, dėvinti juodą suknelę, kuri siekė kelius. Jis buvo aukštas ir turėjo juodus plaukus. Ir Krisas turėjo pripažinti, jog jeigu tai iš tiesų jis, Bo neklydo sakydamas, kad jis tikrai patraukia akį. Nors vaikino išvaizdoje nebuvo nieko didelio ir neįprasto, kažkas jame kaustė žvilgsnį.

Suvokęs, jog jeigu taip ir stovės jis praras progą įsitikinti ar jo spėjimas yra teisingas, Krisas pajudėjo iš vietos ir greitai pasivijo vaikiną iš nugaros, nes dėl jo užsisvajojimo jie jau buvo gerokai atitolę, ranka apsivydamas jo pečius ir menkai susiraukdamas, nes juodaplaukis buvo keletu centimetrų aukštesnis už jį. Bo neklydo sulygindamas jų ūgius ir pasakydamas, kad Dynui neprilygs niekas. Krisas stengėsi ignoruoti tą nemalonų jausmą jam suvokus, jog Bo greičiausiai niekuomet net nepažvelgs į jį kitaip, kai kiekvieno susitikimo metu jis kalba apie savo jausmus nepakartojamam geriausiam draugui.

- Aš Krisas.- jis tarė vos sutiko sutrikusį ir tikrai nepatenkintą juodaplaukio žvilgsnį. Dynas akivaizdžiai atpažino jį ir tai iš karto patvirtino blondino spėjimą.- Ir praėjusią naktį Bo kai kas nutiko ką esu tikras pastebėjai, tad norėčiau, jog padėtumei man sutvarkyti tai.- jis nusuko žvilgsnį į priekį jiems artėjant prie jo automobilio ir jam nuleidus ranką nuo Dyno pečių.

Dyno akys žvelgė į asmenį prieš jį jam stengiantis suvokti kodėl praėjusį vakarą Bo pasirinko jį, o ne savo geriausią draugą. Jis leido sau pripažinti, jog pralenkti stulbinamos Kriso išvaizdos jis negalėjo, tačiau vaikinas jam pasirodė erzinantis nors jie susitiko vos prieš keletą akimirkų.

Deja, Dynas nesuvokė, jog tai tebuvo jo naujų puoselėjamų jausmų pasekmė.

- Sutvarkyti ką?- staiga Kriso veidas apsiniaukė ir tai privertė juodaplaukį suvokti, kad jis žino kažką ko nežino jis. Jam tai nepatiko, bet jis pripažino, kad šviesiaplaukis sugebėjo ištraukti tiesą iš Bo lūpų, kai viskas ką jis gavo tai atstūmimas.

- Kerštas, jeigu galima pavadinti tai taip. Tiesiog lipk į automobilį paaiškinsiu viską pakeliui. Mūsų laukia ilgas kelias ir siūlyčiau tau pasiruošti tam.

||

17|01|06

ₑ𝒸𝒸ₑ𝒹ₑₙₜₑₛᵢₐₛₜ.Where stories live. Discover now