+ 15 faktaa

355 48 2
                                    

10.1.2017 /// Edit 8/2017

15 faktaa haaste

Minut tägättiin tähän haasteeseen jo aikoja sitten, enkä edes muista ketkä kaksi tai kolme minut tägäsivät, mutta kiitokset, nyt viimein vastailen. :D En oikein löytänyt tälle sopivaa paikkaa, mutta kenties tarinan päätöksen loppuun voin tämän lisätä ilman haittoja.


1. Opiskelen yliopistossa ja opinnot lähentelevät loppusuoraa.

2. Seurustelen, ja asetuin tässä jonkin aikaa sitten asumaan saman katon alle. Opiskelut antoivat sen verran myöden, työt kun löytyivät eri suunnalta. :)

3. Olen kauhea stressaaja. Hermoilen etukäteen jokaisesta asiasta ja tarvitsen pientä stressiä suoriutuakseni monista jutuista. Joskus se sitten menee yli ja on tietysti vain haitaksi.

4. Soitan pianoa. Aloittelin harrastusta uudelleen nyt monien vuosien tauon jälkeen.

5. Olen kovin eläinrakas, mutta tähän mennessä en ole omistanut omaa lemmikkiä.

6. Vihaan ötököitä. Hämähäkin lähellekään ei halua joutua.

7. Kirjoitin aikanaan säännöllisesti päiväkirjaa. Ajatuksia, pohdintoja ja välillä suruakin on tullut taiteiltua useita sivuja. Yritän yhä kirjoittaa jotakin silloin tällöin. Päiväkirjaan tekstiä syntyi kuin luonnostaan, muiden tekstien kanssa kyllä välillä tökkii. Parasta poistoa writer's blockille on varmaan vain pakonomainen kirjoittaminen. Lukeminen, leffat ja musiikki auttavat myös usein.

8. Hiukseni ovat luonnostaan vaaleat. Värjäsin ne tummanruskeiksi joskus teini-ikäisenä ja pidin ne tummina useamman vuoden. Nyt en missään nimessä värjäisi niitä enää.

9. Olen sisaruksistani vanhin.

10. Olen pitänyt yllä jonkinasteisia nettisivuja vuodesta 2007. Omia kirjoituksiani olen julkaissut parillakin omalla sivustolla ja nyt koitan saada tuotoksiani esiin Paper Angelsiin. Tuskailen aina, miten aikani ei tahdo riittää tämän projektin kanssa. 2017 käynnissä on Trust tarinan saattaminen omakustanteena oikeisiin kansiin. 

11. Pidän matkustelusta, mutta liian harvoin on siihen mahdollisuuksia. Viimeksi reissasin Roomassa.

12. Pelkään korkeita paikkoja. Tai pikemminkin pelkään korkealla

13. Kirjoittamisessa parasta on iloisen palautteen kuuleminen, uuden luominen ja ne tutkimustyöt, joita kirjoittamista varten tulee tehtyä.

14. Luin ennen todella paljon. Nyt opiskeluissa on sen verran luettavaa, etten ehdi lukea kaikkea, mitä haluaisin. Olen tehnyt pitkän listan, josta sitten nappaan aina yhden teoksen, kun aikaa vain riittää.

15. Olen varsinainen tumpelo viherkasvien kanssa. Jostain syystä ne eivät halua elää minun asunnossani.


Siinä muutamia. :) Toivottavasti oli edes hauska niitä lueskella. En tägää ketään, mutta toki kuka vain voi napata haasteen tehtäväkseen.

Trust / LuottamusWhere stories live. Discover now