Chapter 2

5 0 0
                                    

„Za upíra? Nie je to tak trošku klišé, keďže žijeme v meste ktoré je preslávené trápnou upírskou ságou?" opýtala som sa so zdvihnutým obočím. „Zrejme je, ale tak čo už." povedal a otočil sa, a odkráčal ku autu. Zamkla som dvere a následovala ho do auta, mal tam strašnú zimu. Celú cestu do Pandemónia sme sa rozprávali, reč nestála. Boli sme tak 5 min odtiaľ, keď som si spomenula že som nedala vedieť Nickovi, že ma Felix bol vyzdvihnúť. Rýchlo som naťukala jeho telefónne číslo v telefóne a modlila sa, aby ma nečakal pred domom. „Nick ahoj!" „Holl ahoj, sakra kde si už tu mrznem 15 minút." „Nick prepáč, ja som ti to úplne zabudla povedať. Felix prišiel pre mňa asi tak pred 20 minútami, zrejme sme sa minuli." V telefóne som počula ako sa hlboko nadýchol a s prízvukom zatiahol. „To je v pohode, aj tak som nemal chuť ísť na nejakú party, zabav sa." A zložil. Nejaká nesvoja som odložila telefón do kabelky a pozerala sa pred seba na stromy ktoré sme míňali.
Mám rada Forks, je to tu nádherné. Všade stromy, milujem stromy skoro tak moc ako milujem dážď a keďže tu prší stále, tak je to môj dokonalý domov.
Z rozmýšľania ma vytrhol Felixov hlas, ktorý mi stručne oznámil že sme tu. Galantne mi otvoril dvere a mohli sme sa ísť kvalitne ožrať. V Pandémoniu vládla klasická atmosféra, cigaretový smrad, šero cez ktoré skoro nič nevidíte, a opitá mládež. V duchu sa mi to tu naozaj páčilo na stenách mali samé plagáty od Soundgarden cez Hollywood undead až po klasickú Nirvanu. Nemohlo chýbať pódium na ktorom sa práve pripravovala nejaká skupina na ich vystúpenie. Našli sme Wrenin "gang" a prisadli sme si. "Gang" tvorili 5 ľudia 2 dievčatá (Wren a Lol) a 3 chalani (Finn, Derek a Chad). Lol mala dlhé ryšavé vlasy, veľké modré oči a pehy, mala masku víly. Wren bola čarodejnica. Finn bol, bol strašne hot, áno áno bola som na rande s tajomným Felixom. Mal hnedé dlhšie vlasy ktoré mu kde tu padali do očí, ktoré mal zelené. Stredná postava, plné pery...bol prezlečený za hippíka. Derek, bol stále zamračený a nič nehovoril, ani len masku nemal...Derek sa poznal s Felixom. Chad bol taký nerd, taký zlatý nerd a mal masku zombíka. Všetci boli veľmi milí až na toho neustále mračiacého Dereka. Zrazu ma niekto chytil za rameno, strhla som sa. „Ahoj Niiiick, nakoniec si došiel?" za ním stála Cath, ktorá sa okamžite hodila na Wren. „Nooo volala mi Cath, či by som ju nemohol vyzdvihnúť tak som si povedal prečo nie?" „Aha, jasné prisadni si." Snažila som sa posunúť, ale nemala som kam, tak som si sadla na Felixa ktorý ma jemne držal. Bol strašne studený, priam až ľadový. Cath si sadla na Finna a tak sme tam všetci sedeli. Na kraji zdeptaný Derek, vedľa neho vyškerený Chad pri ktorom sedel Finn ktorý mal na kolenách otravnú Cath vedľa nich Wren ktorá sa záživne rozprávala s Felixom, zatiaľ čo ja som mala vyložené nohy na Nickovi ktorý mlčal a popíjal svoje pivo. Fakt som sa nudila. Spýtala som sa ich či by niekto nešiel tancovať, lebo naozaj sam tam zomierala a tá kapela sa naozaj pekne rozohnila moje rockové srdce to nezvládalo, práve hrali od Thousand Foot Krutch Take it out on me. Finn sa na mňa pozrel a uškrnol sa, „ty poznáš TFK?" "Jejda jasné, že áno!!! Ideš tancovať?" „Jasnééé poď!" A už sa zdvíhal, obidva.ja sme boli zrejme dost natešení čo si všimli aj ostaní. A už sme stáli pri pódium a kričali z plných pľúc...
Its not worth it!!!
Its not workin'!
You wanted it to be picture perfect!
Its not over!
You don't have to throw it awaaay!!!
So scream if u want to!!!
Shout if u neeeed!!!
Just let it gooo
Take it out on me!!!
Strašne dlho sme tak tancovali a kričali bavili sa, na všetko som zabudla naozaj na všetko, cítila som sa tak voľná ako keď som bola naposledy na koncerte s Nickom. Finn bol úžasný stále spieval, vôbec sa nehanbil, skákal užíval si to!!! Zahrali ešte asi tak 6 songov od TFK, keď sme si konečne sadli celí vyčerpaní. Všetci na nás udivene pozerali a my sme sa stále, len rozprávali a stále dookola! On sakra, on sakra počúval aj Counterfeit či dokonca Oasis. Nerozumiem ako som si ho nemohla nevšimnúť pred tým v škole. Felix bol stále zaujatý mojou sestrou a Nick sa rozprával s Cath. Dali sme shoota a začali sme rozprávať aj s Chadom, Derek medzi tým odišiel. Chad bol fakt týpek, na ďalšie pesničky išiel s nami tancovať. Neskôr sa pridala aj Cath s Nickom. Keď sme došli ku stolu Wren tam nebola, ani Felix. Nerobila som paniku, ale určite som sa necítila dobre. Zrejme si boli pre pitie alebo sa nadýchať vzduchu...alebo ja neviem proste tam neboli!
Zrazu som iba uvidela Wren ako stojí a nesie loď (tácka v tvare lodi s fľašou uprostred ponorená v ľade a obklopená pól decákmi) a za ňou kráčal Felix s fľašou RedBullu. Wau vyzeralo to super, všetci sme si pripili a pokračovali v pářbe.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jan 08, 2017 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Just sayTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang