ℐnleiding

102 8 0
                                    

Na een afschuwelijke wereld oorlog in worden de bewoners op het planeet Phantix gescheiden aan de hand van een scheidingssysteem. Er zijn drie groepen:

De magiërs, de mensen en de vikings.

Maar niet iedereen was het eens met de nieuwe manier van doen. Drie broers uit de groep van de mensen waren tegen het scheidingssysteem. Heer Hozar Dragonir , Heer Martel Dragonir en Heer Nagaz Dragonir. Ze verlieten de mensen en noemde zichzelf de Rebellen. Na het vertrek van de drie heren volgde er al snel een grote groep mensen die zich bij de rebellen aansloten. De rebellen namen stukken land over van de Magiërs, vikings en zelfs hun eigen soortgenoten, de mensen. Ze werden sterker en trokken zich terug in hun rijk, Lomanaz. Maar aangezien er steeds meer mensen zich bij de rebellen aansloten werden de originele groep mensen zwakker en trokken ze zich terug in de schaduwen.

Niet dat de Magiërs en Vikings er zo veel last van hadden dat de mensen zich terugtrokken. De magiërs en vikings werden er zelfs nog sterker door. Ze bemoeide zich verder niet met de mensen en richtte zich op hun eigen zaken. Niet wetend dat de mensen na al die jaren sterken waren geworden. Sterker dan ze ooit geweest waren.

Nu twintig jaar later is de rust terug gekeerd op Phantox. De Magiërs waren de sterkste, de mensen de slimste en de vikings bleven de meest roekeloze groep. Nieuwe leiders regeerde over de groepen en vochten voor hun volk.

Zelfs als dat hun dood kon betekenen.

Blood Promise - Empire of chaos and knowledge: boek 1Where stories live. Discover now