2. "Styles😉"

207 11 1
                                    

   
Melanie
____________

Potyogtak a könnyeim, miközben kikászálódtam a hatalmas autóból. Sosem bírtam, ha üvöltenek velem. Sok mindent elviselek, de ezt képtelen vagyok. Becsaptam magam mögött a ház ajtaját, de még hallottam, ahogy Luke padlógázzal elhajt.
Miért nem tudtam befogni a számat? Miért érdekel?

Hasonló gondolatok közepette vonszoltam fel magamat az emeleten lévő szobámba, majd becsaptam az ajtót és újból lepergett előttem, hogy mennyire feldühítettem Luke-ot. Túlspilázom? Lehet. De tudom, hogy Ő nem ilyen. Régóta járkál már Cameronhoz, és tudom, hogy ez a fajta viselkedése csak egy ideig fog tartani, ameddig újra önmaga nem lesz. De vajon mikor fog ez bekövetkezni?

*****************

Ajtócsapódásra ébredtem, ezek szerint jól bealudtam. A.. A földön. Remek.
Nagy nehezen feltápászkodtam, majd fájó tagjaimat kinyújtóztattam. Belenéztem a szekrényemen lévő egészalakos tükörbe és nem hazudok, ha azt mondom, hogy konkrétan megijedtem attól amit láttam. A hajam rosszabbul nem is állhatott volna, a pólóm össze vissza volt gyűrődve és a bőrömbe belenyomódott a szőnyegem mintázata itt-ott, ami azért elég viccesen nézett ki.
Gyors átvettem egy egyszerű ruházatot, ami egy hatalmas sötétkék pulcsiban és egy fehér nike elég rövid nadrágban merült ki. A hajamat egy kesze-kusza kontyba (így kell írni?😂 szerk.) fogtam, majd gyors leszedtem azt a minimális sminket is az arcomról ami rajta volt, és máris megkönnyebültem.
Lentről hangokat hallottam, így azt gondoltam Cameron hazajött, ami részben igaz is volt, ám ahogy leértem, rajta kívül még 4 másik fiút is megpillantottam, akik elég furán méregettek. Basszus

- Na, szemeket le lehet venni róla srácok, Ő itt Melani, a HÚGOM- hangsúlyozta ki az utóbbit - szóval TILOS rámászni. Értve?- Erre csak pár bólintást kapott, de némelyikük még mindig az igen csak rövid nadrágomnál tartott, Én meg kezdtem vörösödni. Kontra basszus.

Cam nagyot sóhajtott, majd belekezdett:
- Melani, Ő itt Blake - mutatott egy barna hajú, nagyjából 15-16éves fiúra. Biccentett egyet, de nem igazán mutatott érdeklődést irántam. Ez Camnak is feltűnt, de nem igen szentelt erre figyelmet.

- Harry  - mutatott a követkető fiúra akinek kicsit husszúra nőtt haja van és hihetetlenül szép zöld szeme. Egy féloldalas mosollyal közeledett felém, majd a kezét nyújtotta - Styles - kacsintott, majd mielőtt Én is nyújthattam volna a kezemet, ellökte onnan és helyette megölelt. Hát öö, akkor oké.
Miután elhúzódott onnan, zavaromban hirtelen sokkal érdekesebbnek tűnt az unikornisos(!) zoknim, amin ő csak halkan kuncogott.

- Oké, mielőtt itt nyálban úszna a ház, bemutatnám a többieket is, Ő itt Aaron, Ő Pedig Shawn. - intettem nekik is, majd még mindig tartó zavarom miatt inkább elsomfordáltam Cameron mellett a konyhába, hogy ne kelljen tovább Harry tekintetét éreznem magamon. Fura ez nekem. Vagy inkább új? Igen. Ezaz.

Töltöttem egy kis vizet, majd lassan elfogyasztottam azt. Eközben lépteket hallottam, majd egy Luke féle "jöttem" et, amitől most is boldogabb lettem egy fokkal. Épp készültem leszállni a pultról amikor besétált a konyhába, amikor pedig meglátott homlokráncolva nézett rám. - Te hogyhogy nem fent a szobádban bújod az egyik tankönyvet és tanulod szarrá az agyadat? - kérdezte felhúzott szemöldökkel, hangja tele volt gúnnyal.

Ez kedves volt, Lucas. Bő irónia
- Hmm, talán mert lejöttem inni, és mert nincs szükségem arra, hogy órákig tanuljak mindenre, mert nekem itt fent, van is valami. - ez aztán a beszólás, Dallas. Már majdnem felért egy elsős szintjével, majdnem.

- Gyakorold még. - mondta Lucas, majd a nappaliban lazuló Cameronékhoz ment, Én pedig a szobám fele vettem az irányt. Mivel már letusoltam, így csak bezuhantam az ágyamba, és lassan nély álomba merültem...

*******

Éjjel minimálisan érzékeltem, hogy besüpped mellettem az ágy, majd hamarosan újból csent lett, és Újból álomba merültem, mit sem foglalkozva evvel.

Reggel egy Green day számra ébredtem, gyors elhúztam az ujjamat a kijelzőn, majd keltem volna fel, de egy kar visszatartott.
Visszapillantottam mögém, és enyhe sokkot kaptam. Mit keres itt.......

________
Heey, babe💖 Na vajon ki lesz ott Melani mellett? Luke? Harry? Esetleg csak  szimplán Cameron?
Voteoljatok és kiderül!:))

Xx, Aani.

Difficult friendship |lrh•cod|🔥Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora