~Prolog~

2.1K 160 11
                                    

Když jsem byl malý, lidstvo napadl virus. Nikdo nevěděl odkud se vzal a zprvu ani jak ho léčit.

Rozdělil lidstvo celosvětově do tří genetických kódů - Alfa a Beta a Omega. Ovlivnil tak nejen jejich postavení ve společnosti, ale hlavně jejich sexuální život. Nikdo si nemohl vybrat čím se stane. Odborníci se domnívali, že se člověk stane tím, k čemu má vybudované proporce... Ne u všech lidí tomu tak ale bylo. 

Nejlépe na tom byly bety, které tvořilo největší procento populace a které nebyly svázány většinou změn. Mohly žít dál poklidným životem s partnerem, kterého si podle libosti mohly vybrat.  Alfy a omegy to ovšem tak jednoduché neměly...

Jakmile přišly omegy (s nejslabším genetickým kódem) do svého prvního fervoru (období rozmnožování), zvýraznil se jejich pach (na který byly alfy obzvlášť citlivé) a všechny alfy se tak začaly chovat jako úplná zvířata. Už to nebyli lidé. Byly to stvoření prahnoucí po rozmnožování a bylo jim jedno zda je jejich protějšek muž, nebo žena.  Když pak toto období, které se stalo pro omegy hotovým peklem odeznělo, začali se vědci z celého světa starat o to, aby se něco takového už nikdy nestalo. 

Nakonec vynalezli lék. Byli to tabletky, které měli omegy v období svého fervoru brát, aby se snížil jejich pach a hormony. Lék zabral a společnost se pomalu během let začala vracet do původního stavu.  Všichni spolu žili bok po boku -chodily do společných škol, pracovišť,...- a bylo jedno do jakého genetického kódu zapadali. 

A po čase, si každá alfa začala hledat svoji omegu. Svého compára, neboli souzeného partnera, se kterým už by pak strávila zbytek života. Ne všem se to ale podařilo. 

Já už hned ze začátku věděl, kdo je moje omega a mým cílem bylo ji získat. Aby byla už navždy jen má...

***

Tak tady to je XD 

Upřímně nebudem se o tom coveru vůbec bavit...mám na to svůj názor, ale už kašlu na to to předělávat XD

Dále chci podotknout že je tohle poprvé, co píšu tenhle druh fanfikce, takže se hluboce omlouvám pokud je tu nějaký expert, který v tom najde nějaké nesrovnalosti... 

Prolog byl hodně o informacích, které Vám doufám aspoň trochu objasnily, jak to asi vypadá a příští kapitola už bude s plnohodnotným dějem. 

Děkuju každému kdo sem přišel a doufám, že se Vám bude povídka alespoň trochu líbit... 

Protože já už teď vím, že to bude sračka XDD

Prozatím se s Vámi loučím a...

YEEEEEEEEEEEAH MUDAFAKA! XD

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

YEEEEEEEEEEEAH MUDAFAKA! XD


-Hemmy

►BE MINE◄ FanFictionKde žijí příběhy. Začni objevovat