Chapter 53 † After the crash

711 73 7
                                    

Надявам се главата да ви е харесала. След като завърша Help, ще започна новия ми проект - "Дяволи и богове". Освен това си мислех, че мога да кача и редактираната Revenge, която нямаше голям успех, но мисля, че редактирана ще се хареса на повече читатели. Все още не съм решила, затова искам да попитам, ако някой от вас е чел Revenge ( с Химена), дали би желал да я прочете отново( като при редакцията не се променят случките, просто ще бъде написана по - добре ). 

Страшно много ви благодаря, че продължавате да четете Help. Радвам се страшно много на всеки ваш коментар. Благодаря ви XXX

- Ела, братле, легни тук.- каза Хари, докато помагаше на Найл да се настани на дивана.  Бяха минали три дни от близката среща със смъртта. Найл бързо свикна с патериците, а на Беатрис й бе нужна само добра почивка. - Трис ще остане в стаята ти, докато се възстанови.

- Добре. - той се съгласи без особено право на избор. - Ще е бързо, сигурен съм. След малко ще слезе да ни се скара с онзи неин заповеднически тон.- засмя се.

- Много смешно, момчета, много смешно. -  каза със същия тон, който Найл имитираше. Тя влезе при тях, докато един от хората им мъкнеше сака ѝ нагоре по стълбите. Беа веднага се насочи към шкафа на Хари с алкохол и взе една отворена бутилка вино. После я постави на масичката, за да повдигне краката на Найл и  да седне. Разбира се не бе от най - внимателните и Найл бе принуден да изохка няколко пъти.

 - Трябва да си почиваш. - напомни ѝ Хари.

- И не трябва да пиеш. - протегна се русокоско и взе бутилката от ръцете ѝ.

- Електроенцефалограмата не показа нищо, така че... - пресегна се и отново си взе бутилката. Доброто старо време ги преследваше. От доста време тримата не бяха загърбвали проблемите си, за да се посмеят заедно. Носталгията ги бе превзела изцяло,  докато си въртяха полупразната бутилка с розе.

- Е, няма ли някакви новини от полицайчето на Химена? - попита Трис.

- Баламосва ни. Не се изисква толкова време, за да намериш такава кола. Дори в страна като Англия не е често срещана марка- поклати глава Хари. - Вие не познахте ли шофьора?

- Мисля си дали не го е пратил Лиам?

- Не. Той ми е верен. А и щеше да го направи очи в очи. - обори го Трис

-  Като мен преди време ли? - припомни им Найл.

- Явно все пак е някакъв късмет да си отгледан от Джон Лийн. - засмя се Хари. - Спасяваш си сексапилния задник всеки път.

Help!Where stories live. Discover now