Chapter 21 † I want to know everything about her past

1.4K 98 9
                                    


В кабинета, на един от най – известните клубове в Лондон, Найл се бе излегнал на дивана с уиски в ръка, говорейки си с русата дама пред него. Обстановката бе спокойна, все пак бе едва обяд и клуба бе празен, с изключение на две сервитьорки и бармана, който носеше поредната бутилкав кабинета.
За негово нещастие, на пътя му застана един от най – лошите му кошмари. Мъжът взе бутилка от страхливия барман и поклати глава. Качи се бавно по стълбите, водещи до втория етаж и се запъти към кабинета. Бавно почука три пъти и отвори вратата.
-Някой да е поръчвал бутилка скъпо уиски. – каза със самодоволна усмивка Лиам. Найл веднага отклони погледа си към него. Усмивката  падна от лицето му, виждайки живия човек срещу него.
- Жив си. – отбеляза русокосия мъж. – Йеййй. – продължи не особено жизнерадостно той.
- Казах ти, че наистина се опитал да ме убие. – обърна се Лиам, към Беатрис.
- Момчета спрете. Ако искаме да прецакаме къдравия идиот, ще трябва да работим заедно, нали? – попита тя вземайки бутилката от него.
- От къде да сме сигурни, че можем да му имаме доверие? – попита я Лиам, сядайки срещу Найл.
- Той има много по – голямо основание да мрази Стайлс, отколкото мен, нали Найл? – попита със самодоволна усмивка тя. След последното си изречение, телефонът на Найл извибрира. Той го извади и показа екрана на Беатрис.
- Говорим за вълка и той звани. – засмя се той.
- Къде си? - попита Хари.
- В леглото. Със секси, руса рускиня. Нямаш си и на идея колко ми е добре. - отвърна му Найл поглеждайки към Трис.
- Нямам търпение да ми разкажеш. Връщай се по - бързо. - каза Хари и затвори телефона.
- Е, какво иска? – попита любопитен Лиам.
- Скучно му е. Напоследък с Хим не се разбират много и търси някой, с който да я замени. Явно на този етап съм аз и скъпото уиски. – излъга Найл. Той беше безупречен лъжец. Знаеше как да извърти нещата така, че всеки един да му повярва. Можеше да включи слабостите на всеки в едно изречение и без проблем да си спечели домрието им.
- Може би на секси адвокатката ще ѝ дойде ума в главата. – засмя се Лиам.
- На твое място не бих се надявал. Всеки би избрал секс символ като Хари, пред теб. – продължи да се дразни, със самодоволна усмивка, русокоското.
- Ти знаеш това по – добре от всеки друг, нали? Все пак нямаш равен в краденето на гаджетата на приятелите си, нали? – уцели слабото му място Лиам.
- Ще те убия. – прошепна Найл с усмивка на лице. – И този път ще се погрижа да съм точен. – Преди Лиам да успее да отвърне, през вратата, с гръм и трясък влезе Дерек. Погледна сърдито Трис и се настани до Найл. От нейна страна получи само самодоволна усмивка и безчувствен поглед.
- Ще ти намеря нова играчка Дерек. Просто трябва да си свършиш работата, нали? - попита тя.
- Лично аз ще се погрижа да е чернокоса. Първата беше червенокоса, сега руса. Ще станеш известен като черния вдовец. – щом чу това Найл погледна Дерек. В този момент се питаше коя ще е тази русокоска, която със смърта си, ще помогне на плана им. В този момент, една лампичка светна в главата му. Не знаеше дали е прав, знаеше само, че трябва незабавно да се махне от тук.
- - - - -
Хари бе седнал на дивана, превключвайки скучните канали на скучния телевизор. В скута му, глава бе поставила крехката му адвокатка. Момичето бе затворило очите си, почивайки си от дългия и изпълнен с емоции ден. Силния трясък, на входната врата, събуди момичето. Тя се изправи и седна до, гледащия въпросително Хари.
-Имаме проблем. Мисля, че Трис е замислила нещо срещу приятелката ти. – каза той обръщайки се към Хим. – И мисля, че Дерек има нещо общо. – каза честно той.
- Хим, има ли нещо, което не ни казваш?- попита я Хари след като видя изражението ѝ.
- Съжалявам, че не ти казах просто покрай този случай, изключих напълно и..
- Ей, спокойно. – каза Хари взимайки ръката ѝ в своята. – Всичко е наред.
- Вчера Сис ми каза, че е спала с Дерек онази нощ, когато босовете баха в къщата. Казах ѝ, че е опасен и е от хората на Беатрис. Мислех, че ще ме послуша. – притесни се момичето. Тя познаваше русата си приятелка почти от цял живот. Още от първия момент двете си паснаха идеално.
- Няма нищо, любов. – успокои я Хари. – мисля, че ще е по - добре ти и тя да останете тук за няколко дни. Ще пратя и охрана след нея. Тя ще е добре. – убеди я Хари.
- Тези зелени очи има ужасно влияние. – поклати глава момичето. – Имам приятел в управлението. Ще му кажа да прати още полицаи. – каза и стана от дивана, отправяйки се към кухнята.
- Хари има и още нещо. – започна Найл. – споменаха и някакво мъртво червенокосо момиче.
- Ребека е мъртва, Найл. Някой я е изнасилил и я е убил, прехвърляйки вината върху мен.
- От къде да съм сигурен, че не си я убил. Тя те харесваше. – изгледа го подозрително Найл.
- Тогава бях с Химена. – прошепна Хари.
- Значи ти и тя ...
- Да, Найл, аз и тя...
- Лол. Добре. Мислиш, че е Трис, нали?
- Да. След като чух това, съм убеден, че е бил Дерек. Бека беше червенокоса. – припомни му Хари.
- Значи се опитва да те натопи, отново?
- Не, Найл. Мисля, че този път заплахата е отправена към Химена. Все пак на мен не ми пука за секси приятелката ѝ.
- Какво намекваш, Хари.
- Искам всичко за миналото на Химена.   


Съзалявам за забавянето, но имаше много малко коментари и гласове. Знам че не винаги ви се коментира, но така разбирам какво мислите за историята. Надявам се главата да ви е харесала XXX


Help!Where stories live. Discover now