Ea

578 2 0
                                    

Discutiile noastre au continuat.
-Ce frumos ar fi sa locuim impreuna. Imi spune.
-Ti-ar placea?
-Da! Sa te trezesti in fiecare dimineata langa o femeie asa frumoasa. Sa o vezi goala,in fieecaree dimineata,in pat, dormind...
Ne-am asezat pe pat, imbratisati.
-Tu nu ar trebui sa te pregatesti pentru scoala?
-Acum suntem putin mai lejeri la scoala, au trecut testele. Asteptam doar sa le primim.
-Ahaa. Ok.

-Asa-i ca ramai si noaptea asta?
-Vrei? Se aseaza peste mine,incepe sa ma sarute si sa ma gadile. Dupa oboseala gadilatului, ne sarutam. Pasional. Ne dezbracam. Repede.
-Te vreau! Imi spune.
Ma las dezbracata si sarutata de el. Incep sa il ating si eu , sa il sarut peste tot. Dar telefonul lui suna. Isi intinde mana sa il caute in timp ce ma saruta.
-E domnul director.
-Raspunde-i!
Ii raspunde si incep sa vorbeasca. El inca era peste mine,iar eu incercand sa il incurc ,incep sa il sarut. Zambeste, ma saruta si el, apoi ii raspunde directorului. La final isi arunca telefonul pe jos si ma saruta, isi da jos boxeri si incepem sa ne iubim. Miscarile lui sunt atat de grijulii. Ma indragostesc pe zi ce trece... Incep sa gem de placere, ma saruta pe gat , pe sani, pe buze. Odata cu faptul ca dorinta si pasiunea cresc, isi mareste si el viteza, ajungand la final. Ma saruta pe frunte, apoi pe buze si imi spune ca ma iubeste.

Cateva minute mai trec in care noi eram unul peste celalalt , privindu-ne si mangaindu-ne. Eu ma ridic si merg la baie. Fiind ora 11 seara deja, merg sa fac dus si sa ma pregatesc de somn. Cand ma intorc, el dormea. Asa dragut... Ma asez langa el, il pup pe umar si incep sa dorm.

The teacher Where stories live. Discover now