3/ El

840 9 0
                                    

Am continuat sa ne atingem si sa ne sarutam , pana cand ora a trecut fara sa ne dam seama. Cu greu m-am dezlipit din saruturile lui. Cand m-am dat putin mai in spate m-am uitat in jos la pantalonii lui si am zambit continuand sa ma uit.
-Nu mai zambii asa! Ma trage inapoi spre el si ma strange tare incat sa ii pot simti zona. Ma prinde de fund si ma trage si mai tare.
-Mmm. Ii spun, atat de excitant.
-Acum serios, te plac rau dupa cum observi si relatiile astea prof-elev nu sunt tocmai acceptate.
-Da , dar tu esti proful meu doar pentru 2 luni, cat celalata profa lipseste.
Auzind ce ii spun, ii apare un zambet siret pe buze :
-Esti desteapta ,ti-am spus. Vreau sa vin deseara la tine.
-Poti sa vi, am nevoie de meditatii.
-Ha! Perfect!
Ma mai saruta odata, imi da peste fund ,isi i-a geanta si iesim din clasa.
-Ai cu ce merge acasa,sau te duc eu?
-Ăă, ma.poti duce.
-Ok.

El

Am ajuns acasa la ea. Este atat de frumoasa, o iau razna. Intrand in apartament o iau de mana, o invart, o sarut, radem si o iau in brate sarutand-o si ma pun peste ea pe canapea. Ii dau camasa jos, mama ce saaaaaaniii sexy in sutien ...nu ma pot abtine si ii sarut. Ii place si asta ma excita si mai tare. Ce bine arata, doamne... Imi vine sa plang.
Ii pun mana sub fusta pe fund, mi-o plimb pana la genunche, atat de fin... Imi desface camasa in viteza,vazandu-mi muschii se opreste din sarut si ma atinge ,fermecata. Imi dau jos camasa iar ea fericita imi atinge abdomenul si ma saruta , chestiie ce ma excita destul de tare... O intind inapoi pe canapea si o sarut pe gat, vad cum o cuprinde placerea, isi inchide ochii si isi lasa capu intr-o parte, continui sa o sarut,sa o mangai, ador sa fac asta, ador sa stau intre picioarele ei. Imi vine sa gem si sa ii dau jos fusta si chilotii sa ma pot desfasura mai bine..dar nu fac asta.
Ma prinde de fund si incepe sa faca miscari sub mine, ceea ce inseamna ca isi dorste si ea acelasi lucru.
-Iti desfaci te rog pantalonii? Vreau sa te simt mai bine.
Auzind ce spune ,intr-o secunda slitul a fost desfacut si am lasat pantalonii sa cuga pana la genunchi.
Acum ca suntem amandoi in chiloti ,totul se simte mai profund si pasional. Ma da la o parte, se urca peste mine si ma saruta , imi saruta gatul, pieptul, abdomenul , ajunge la chiloti si o opresc,cu greu ce-i drept, dar nu vreau sa o vad pe ea umilindu-se ca o tarfa. Vazandu-ma ,ma priveste in ochi apoi ma saruta pe gura si intre timp isi pune mana sub chiloti mei si incepe sa ma maseze.
-Mm, Mike...ador sa te ating.
Adevarul este ca ma atinge chiar bine. Incep sa gem:
-Iubireeee... Te pricepi atat de bine...
-Ador sa te vad asa, imi spune.
Atingerile ei sunt moarte curata, asa n-am fost atins niciodata...
-Iubire, daca mai faci asa....
-Ce o sa se intample?
Se aseaza peste mine, zona in zona si incepe sa se frece... Vreau sa o simt piele pe piele nu chiloti pe chiloti... Mmm, dar imi place si asa.
-Parul ii acopera toata fata, si-l da la o parte , gest foarte sexy, ii cuprind fundul si o ajut cu miscarile. Vad ca ii place si continui pana cand incepe sa geme. Aahh iubiesc suntele astea, ma face si pe mine sa fac la fel...doamne cata pasiune.
-Ahhmmm...Mike!
-Ma excita ca imi spui numele!
-Mmmm...
-Cara, ma indragostesc!!!
Nu mai poate spune nimic si ma saruta. Ne sarutam pana cand simt cum i se inmoaie mainile in care se sprijinea si imi spune:
-Mike...o sa...
O sarut si simt cum ambele parti ale noastre sunt umede. Scopul este indeplinit! 

The teacher Where stories live. Discover now