Y.M-KİŞİ TANITIMI-

140 6 0
                                    

Meran Sert 'michele morrone. Bildigimiz gibi :D
29 yaşında, Sert holdingin tek sahibi annesi;uğradığı tecavüzden sonra kendisini asması sonuçu vefat etti.
Babası;lakabının anıldığı yerde korku salan bir adam lakin oğluyla aralarının bağdaşmadığı okudukça öğreneceğiniz bir takım sorunlar var aralarındaki ilişki baba-oğul değil de aynı soyadı ve kana mucizevi bir şekilde taşıyan iki yabancılar.
Hayatı gereği soğuk olan birisi,değer vermemeyi aşkı sevgiyi bağlılığı ve sadık hayvanları sevmeyen bir adam
Ne kadar kabullenmesede en yakın 2 arkadaşı: Mert ve Gece
Kitap okumayı ve sigarayı sevmediği şeyler kadar çok seviyor.

(Medyada) Alya Ersoy (kristina bazan) medyada var : 20 yaşında hayatının gerçeklerini acımasızca yetimhanede öğrenmiş genç bir kız yetimhaneye ilk geldiğinden beri Aslı'yı ablası olarak görüp bilen bir genç kız ki o kadar masum ki Aslının gerçek yüzünü zor tanıyacak..Aslı ile beraber yaşıyor,kitap okumak ve müzik dinlemek onun en sevdiği şey çünki hayata değer veren ve kitaplar dışında aşka inanan bir yapısı yok Çok masum ve sıcaklanlı ama insanlara ilk izlenimleri genelde önyargılı oluyor.


Mert; (22 yaşında)hikayemizin şapşiği oluyor ah söylemedim değilmi Meran'ın üvey kuzeni (amcasıda üvey) ama hep kardeş gibi büyüdüklerinden ne kadar çok gıcık etsede Meranın soguk yapısını delebilen tek insan

Gece;(21 yaşında)Mert'in lise aşkı Meran ne kadar yapmacık bulsada Mert'in tek sevdiği tek tükendiği kadın

Ah unutuyordum! Birde çakır var Mert ve Meran'ın kedisi evet Meran hayvanları sevmesede kedileri seviyor "nankör oldukları" için :))

Birde pars kaya var oda chris hemsworth alya takıntılı bir mafya 27 yaşında

YALNIZLIĞIN MERANI +18Where stories live. Discover now