Kapitola 7. - Tajemství

710 20 0
                                    


(Z pohledu Kovyho)

Vzbudil jsem se ráno. Otočil jsem se na druhou stranu, ale Martin nikde. Rychle jsem se převlékl a vyšel jsem z ložnice. Nikde nebyl a proto jsem mu zavolal. Nezvedal to, bál jsem se. "Kájo! ty už jsi vzhůru?" promluvil na mě, byl oblečený pouze ve spodním prádle a tričku, po jeho hrudi ještě stékaly neutřené kapky vody. "Byl jsem se koupat." zeptal se fascinovaně. Skočil za mnou do postele a začal se se mnou prát. Přitom ale přišel Kuba. Přišel s Honzou. Povídali si, ale najednou Kuba si nás všiml. "Co děláte?" odpověděl podiveně. "Polštářová bitva!" odpověděl jsem a hodil po Kubovi polštář. ,,Martine, měl bys začít pracovat na svém videu" Hodil polštář zpátky. Martin se posadil a odpověděl. ,,Nebuď jako moje máma. Mám času dost." Kuba převrátil oči v sloup a s Honzou odešli. Vzal jsem polštář a praštil s ním Martina přes hlavu. Začal jsem se smát. „To ti neprojde." Ocitl jsem se pod ním a začal mě lechtat. "Musíme to udržet v tajemství." řekl jsem a podíval jsem se mu do očí.

(Z pohledu Kuby)

"Kubo, proč jsi tak vyjel?" zeptal se mě Honza. "Já... já nevím. Poslední dobou se cítím nesvůj." odpověděl jsem. Zatímco Honza odešel do svého pokoje, já se šel omluvit Kovymu a Martinovi. "Hele, promiň. Já nevím proč, jsem vykřikl na vás. Necítím se ve své kůži." "Omluva se přijímá." Kovy omluvu přijal a odešel za Martinem. Odešel jsem z jejich pokoje a vešel do mého. Já jsem teda šikulka! Samozřejmě jsem si neuklidil na posteli ten nepořádek. Takže jsem ho musel uklidit. Nevím proč, ale našel jsem tam kondom. Co to mělo znamenat? Nevím...

Náhle mi zacinkal Messenger. Achjo, zase YT skupina.

Pedro: Čau všichni, jak se máte :D

Kovy: Ahoj, dobře :)

Martin: Už o tom víš?

Pedro: O čem?

Kovy: Jsme v Anglii!

Pedro: Joo, House mi o tom řekl :)

House: Pořád se mě na to vyptával :/

House: Tak jsem mu to řekl

MenT: No jo, znáš Pedra :D

House: Já vím :)

Kovy: A jak ty co?

Pedro: Však víš. Děti, Pani Pedrová :)

Martin: No nic, já musím.

Kovy : Já též, čau

Pedro: Čau.

Co zase budou dělat? Každopádně zajdu za Honzou.

(Z pohledu Kovyho)

Nevím sice, co to Kubu popadlo, ale to je jedno. Psali jsme si ve skupině. Poté jsme se rozloučili s Martinem. Slyšeli jsme zaklapnutí dveří. Poté jsem chytl Martina za hlavu a nemohl jsem odolat těm jeho růžovým polštářkům.

Začali jsme se líbat vášnivě. Martin mě odtrhnul "Necháme si to na později, jo?" řekl. Kývl jsem souhlasně hlavou. ‚Jdu si dát nějaké jídlo a pak zase přijdu. Dobře?' dal mi pusu na čelo a ukazováčkem mi přejel přes nos, a odešel se najíst. Ale musel jsem se zeptat sám sebe. "Jsem Hetero? Gay? Bi? Poly?" Tato otázka mě hlodá hlavou. Nevím, já prostě nevím. Musím si to rozmyslet. Martin mě svým způsobem přitahuje, ale i hol... Vlastně ne nebo jo? JÁ PROSTĚ NEVÍM!

Musel jsem se uklidnit. Dal jsem si ještě menší oddych. Dneska jsme neměli nic naplánované, také dneska bylo volno. A vlastně, proč jsme tu jeli. Kvůli Martina, zábavy, hádkám, rvačkám nebo něčeho jiného? Asi jsem zešílel jak pořád musím stíhat natáčet, editovat. Tak jsem na Facebook příspěvek, že si dávám pauzu. Všechny videa dám na Youtube až budu doma.

 Všechny videa dám na Youtube až budu doma

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mavy - FanfikceWhere stories live. Discover now