Kapitola 4. - Big Ben a London Eye

715 28 3
                                    


Ráno jsme se probudili. Bylo 8:30 (v Anglii) a byla snídaně. Když jsme tam došli, byl tam samozřejmě Honza. Byla klasická anglická snídaně. Po snídani jsem se zeptal Martina "Je už všechno v pořádku?". "Jo" odpověděl a usmál se. V 10:00 jsme vyšli ven.

Měli jsme na pláně dneska jít na London Eye a podívat se na Big Bena. Honza vytáhl kameru a natáčel. Já a Martin jsme šli vepředu a Honza s Kubou vzadu. Povídali si a přitom Honza natáčel. My jsme jen šli. Využili jsme metra, rychlá jízda. Byli jsme už u Big Bena a byla tam fanynka. Tak jsme se s ní vyfotili. Udělala pár fotek s Honzou a vyrazili jsme přímo k Big Benovi. Udělali jsme fotky, prošli jsme to tam, krása.

Poté jsme šli k London Eye, rozdělili jsme se do kabinek po dvojicích. Já s Martinem a Honza s Kubou. Když se to začalo točit, udělali jsme si selfie. Poté mi řekl Martin něco divného. "Víš, musím ti něco říct. Opustil jsem ji kvůli tobě. Jsem do tebe zamilovaný. Od té doby co jsem tě poznal jsem věděl, že není něco v pořádku. Moje city byly velmi neobvyklé. Bál jsem se těch citů, a proto jsem si našel holku, ale nebylo to ono. I když jsem byl s ní, tak jsem myslel na tebe. Nedokážu, už to v sobě dusit." . Nevím, co ho to popadlo, ale zůstal jsem s nevěřící tváří. Nedokázal jsem nic říct. "Martine, já j-" zastavil mě svým polibkem. Chytl mě za zátylek a začal se ke mně přibližovat. Nejdřív jsem nespolupracoval a nechal jeho úžasně měkké rty otírat o ty mé. Po chvíli jsem mu to začal oplácet. Bylo to tak... tak... fascinující. Cítil jsem jak mi v břiše proletlo nekonečno motýlů, moje srdce tlouklo o dost rychleji než normálně a moje nohy se třásly. Zastavili jsme dole a vystoupili jsme. Celou cestu jsme šli zamlklí (já a Martin).

Došli jsme na hotel a Kuba se mě zeptal "Je ti něco?" vypadal vystrašeně. " Ne, dobré." odpověděl jsem, ale tvářil se jako kdyby mi nevěřil.

Mavy - FanfikceKde žijí příběhy. Začni objevovat