Kapitola 5. - Martin mě miluje

731 23 1
                                    


Večer jsem se s Martinem díval na film Zabil jsem svou matku. Zajímavý film. Pustil to Martin. Myslím, že to udělal schválně, ale je to už jasný. Martin mě miluje a já jeho. Když tam byla scéna, kdy se dva kluci milovali, Martin se nade mnou naklonil a políbil mě dlouze a vášnivě. Lehl si na mě a začal mě líbat na krku. Uslyšeli jsme kroky na chodbě. Lekli jsme se, že by to mohl být Kuba, tak jsme se od sebe odtrhli a po chvilce jsme šli spát,ale Martin mi ještě zašeptal do ticha "Miluji tě." pousmál jsem se a odpověděl jsem mu "Já tebe taky.".

Ráno Kuba chtěl jít se podívat do velkého hračkářství v Londýně. "Tak jo, s-" Martin mě zase přerušil a odpověděl "Super, ale my tu zůstaneme. Kájovi není moc dobře. Bolí ho hlava.". Chce, aby jsme tu zůstali. "Ok, tak to je škoda. Budeme tam asi do večera, ještě se chceme tak různě procházet. Koupím vám něco, jo?" Kuba řekl, rozloučil se a odešel.

"Proč jsi lhal, co se s tebou děje?" zeptal jsem se ho s vyděšeným obličejem. "Chci něco vyzkoušet." odpověděl. Šel jsem se do svého pokoje převléct. Zrovna když jsem si sundal tričko, vešel Martin. Přišel, objal mě zezadu a hlavu položil na rameno. "Co děláš?" zeptal jsem se ho. "Nevím jestli s tím budeš souhlasit, ale... myslíš, že je čas?"

Mavy - FanfikceWhere stories live. Discover now