Kapitola 1. - Návštěva (Z pohledu Kovyho)

1.3K 24 5
                                    

Ráno jsem se vzbudil se vzděšenou tváří

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ráno jsem se vzbudil se vzděšenou tváří. Poslední dobou mám divné sny. Hlavně s Martinem. Spíš to jsou noční můry. Zdálo se mi, že jdu po ulici a najednou vidím mrtvého Martina s nožem v hrudníku a s papírkem u něj. Bylo tam napsáno "Neměl jsi to dělat. -Abuk". Cože? Jaký Abuk a co udělat? Milion otázek.

Každopádně jsem měl přijít k Martinovi, jelikož jsme měli zítra letět do Londýna. Udělat si výlet. Zavolal jsem pár youtuberům, jestli nechtějí letět s námi. Nakonec se přidal jenom Kuba. Nechtěl moc, ale přemluvil jsem ho. Honza chtěl též, ale musel někam jít, takže nemohl.

Odpoledne jsem přijel k Martinovi. Zazvonil jsem a čekal. Martin mi otevřel "Čau Kájo," pozdravil mě a zeptal se "co je?". "Přišel jsem kvůli tomu zítřejšímu výletu." odpověděl jsem. "Aha" odpověděl a pustil mě dovnitř. Když jsem vešel do bytu, Bastík nikde nebyl. "Kde máš Bastíka?" zeptal jsem se. "Brácha ho vzal k veterinářovi, moc si nehrál a trošku i kulhal." odpověděl. Zeptal se "Chceš pití?" a já odpověděl s usmátým obličejem "Ne, díky.". Chvíli jsme si povídali. "Zavolal jsem pár youtuberům a Kuba chce jít s námi, nevadí?" zeptal jsem se nejistou tváří a on odpověděl "Proč ne? Bude větší sranda." Odpověděl šťastně. Byla z něho cítět ta radost i to, jak byl natěšený. "Musím jít, ještě nemám zabaleno." odpověděl jsem a on "OK, tak zítra." rozloučíli jsme se a jel jsem domů. 


Takže ahoj lidi! Toto je nová fanfikce o Mavy, dneska publikujeme speciálně 2 kapitoly. Některé budou krátké, některé delší. Doufáme, že se vám budou líbit a pokud budete chtít o někom dalším fanfikci, tak nám rozhodně napište. :)

Mavy - FanfikceOnde histórias criam vida. Descubra agora