|25. Harryn synttärit|

1.3K 90 33
                                    

Bellan näkökulma:

Hetken pusuttelun jälkeen pääsin nousemaan pois Harryn päältä jotta hän saisi aamupalansa syötyä.

-Tää on tosi hyvää. Kiitos kulta, Harry sanoi. Hymyilin hänelle ja suikkasin suukon hänen nenänpäähän.

Harryn sai aamupalansa syötyä josta hän syötti myös minulle hieman. Nousimme sängystä ja laitoimme rennot vaatteet päällemme. Laitoin Harryn hupparin ja kollarit. Harry laittoi t-paidan ja harmaat kolitsishortsit.

-Harry? kysyin.

-Mmm? hän mumisi samalla pesten hampaita. Odotin jotta hän saisi ne pestyä että pääsisimme alakertaan.

-Saanko letittää sun hiukset? kysyin. Harryn hiukset olivat kasvaneet jo korvien yli ja hipoivat kohta olkapäitä. Harry huuhteli suunsa ja kääntyi sitten minuun päin.

-Jooko rakas? kysyin ja mutristin huuliani.

-Okei, Harry huokaisi. Menimme takaisin makuuhuoneen puolelle. Harry kävi lattialle istumaan ja minä menin sängyllä jolloin hän oli jalkojeni välissä. Otin kaksi hiuslenkkiä ja harjan. Harjasin ensin Harryn ihanat ja pehmeät kiharat. Sitten jaoin ne keskeltä kahtia ja aloin letittämään. Tein kaksi hollantilaista lettiä. Harry näytti niissä tosi söpölle. Harrylle sopi kaikki. Hänellä oli omanlainen tyylinsä josta hän oli ylpeä eikä häpeillyt sitä ollenkaan. Hän uskalsi lakata kynsiään ja pitää lettejä ja erikoisempia vaatteita eikä hän välittänyt ollenkaan mitä muut olivat mieltä. Ja se oli yksi piirre jota rakastin hänessä.

-Näytät ihanalle, sanoin ja suutelin miehen poskea hänen peilaillessa itseään peilistä.

-Kiitos rakas, Harry sanoi ja halasi minua. Hän suuteli minua nopeasti ja lähdimme sitten alakertaan.

Alakerrassa pojat makoilivat sohvalla erittäin tylsistyneinä.

-No tulittehan te, Niall huokaisi.

-Sori että kesti, Harry pahoitteli.

-No mikä teijät tänne tuo? Ette te olis tänne asti tullu pelkästään onnittelujen takia, Harry kysyi pojilta.

-No me tultiin kyllä onnitteleen sua mutta myös varastamaan sun tyttöystäväs, Liam sanoi. Harry kääntyi katsomaan minua ja hymyilin hänelle.

-Oo valmiina oottamassa. Tuun viideltä hakemaan sua. Pue jotain kivaa päälle, sanoin. Menin eteiseen pukemaan kengät jalkaani ja takin päälleni ja lähdimme poikien kanssa ajamaan kohti juhlapaikkaa. Siellä oli vielä paljon järjesteltävää.

Harryn näkökulma:

Kello lähestyi puoli neljää ja minulla oli niin tylsää että päätin alkaa valmistautua. Menin suihkuun enkä säästellyt yhtään aikaa enkä vettä. Puolentunnin laulutuokio suihkussa oli kivaa ajanvietettä.

Suihkun jälkeen menin vaatehuoneeseeni ja laitoin radion päälle. Puin bokserit jalkaani ja laitoin deodoranttia. Katselin vaatteitani. Päädyin valitsemaan kukallisen kauluspaidan jonka kolme ensimmäistä nappia jätin auki. Paidan kanssa otin perus mustat farkut ja mustan pikkutakin. Kengiksi valitsin mustat bootsit. En pukenut kuitenkaan kenkiä tai pikkutakkia vielä. Jätin ne odottamaan. Menin pöydän eteen jossa oli iso peili ja kaikenlaisia juttuja hiustuotteista mekkeihin. Olin jättänyt Bellan tekemät letit päähäni enkä siis ollut kastellut hiuksiani suihkussa ollenkaan. Laitoin letteihin hieman lakkaa jotta ne pysyisivät koko illan. Valitsin lempihajuveteni ja suihkautin sitä kaulalleni ja ranteisiin. Sitten nappasin mustan kynsilakan ja korjasin kynsiäni joista oli hieman kulunut mustaa väriä pois. Kuivattelin kynteni ja samalla hyräilin jotain biisiä joka tuli radiosta.

I'm Yours || H.S. Finnish Where stories live. Discover now