|9. Pahoja unia ja fritsuja|

1.8K 99 15
                                    

Joo toi kuva tos ylhääl. Omfg😱😱

25. joulukuuta

Bellan näkökulma:

Harry piti käsistäni kiinni. Hän katsoi minua silmiin. Hänen poskellaan valui suolainen kyynel. Se ei ollut mitään verrattuna minun poskillani valuviin niagaran putouksiin. Hän oli lähdössä pois eikä ollut varma milloin tulisi takaisin. Auto parkkeerasi pihaan. Harry päästi irti käsistäni ja painoi suukon huulilleni. Hän meni auton luo. Autosta nousi mustapukuinen mies. Hän käveli Harryn eteen. Mies laittoi kätensä povitaskuun ja kaivoi sieltä aseen. Ase laukesi ja näin kuinka luoti lävisti Harryn rinnan. Hän kaatui maahan. Mies juoksi autoon ja kaahasi sitten pois. Juoksin poikaystäväni luo. Huusin hänen nimeään mutta hän ei vastannut. Hänen virheät silmänsä olivat auki ja tuijottivat minua. Ne eivät enää loistaneet kirkkaasti kuten ennen. Niiden kirkkaus oli häipynyt pois ja jäljellä olivat vain metsänvihreät pallurat.

Harryn näkökulma:

Heräsin itkuun joka kuului vierestäni.

-Harry! Harry! Bella huusi ja itki hysteerisesti.

-Ei mitään hätää babe oon tässä, sanoin ja vedin hänet vartaloani vasten.  Hän painoi päänsä rintaani vasten ja hänen kyyneleet kastelivat paljasta rintaani. Hänen hengityksensä oli kiihtynyttä.

-Harry! hän huusi ja itki edelleen.

-Bella herää, sanoin ja heiluttelin tyttöä hieman. Tytön huuto loppui ja hysteerinen itku muuttui nyyhkytykseksi. Hänen kyyneleistä punaiset ja kosteat silmänsä aukesivat ja tuijottivat omiani. Hän huokaisi ja halasi minua sitten tiukasti takaisin. Silitin hänen selkäänsä ja yritin rauhoitella häntä.

-Näitkö sä pahaa unta? kysyin. Tyttö nyökkäsi ja hengitti syvään.

-Sä...kuolit, hän sanoi. Tunsin hänen kyyneleet uudelleen rinnallani.

-Shh ei oo mitään hätää. Se oli vaan unta. Mä oon tässä eikä mulla oo mitään hätää, sanoin ja keinuttelin tyttöä sylissäni. Hänen silmänsä alkoivat painua uudelleen kiinni.

-Nuku vaan, kuiskasin ja painoin suukon hänen otsalleen.

Kello lähestyi kymmentä kun tyttö alkoi liikahtelemaan sylissäni.

-Huomenta rakas, sanoin. Tytön silmät aukesivat.

-Huomenta daddy, Bella vastasi.

-Vai tälle linjalle heti aamusta? sanoin ja virnistin tytölle. Puristin häntä kyljestä ja sain hänet kiljaisemaan.

-Älä kutita! Bella huudahti. Aloin kutittamaan tyttöä kyljistä ja hän kiemurteli sylissäni.

-Harry lopeta! tyttö kiljui naurunsa välistä. Kutitin tyttöä vielä lisää kunnes hän pääsi otteestani ja hyppäsi sängystä pois. Hänen päällään oli vain rintaliivit ja shortsit koska olin heittänyt paidan illalla pois hänen päältään. Bella nappasi paidan lattialta ja puki sen päälleen. Hän kävi istumaan lattialla olevan juuri heränneen Liamin taakse ja kiersi kätensä hänen ympärilleen.

-Mä oonki nyt sit Liamin kanssa ku se ei kiusaa mua, Bella sanoi ja hymyili.

-Mä lupaan etten kiusaa sua enää, sanoin ja väänsin kasvoilleni koiranpentuilmeen. Nousin sängyltä ja lähdin kävelemään tyttöä kohti.

-Apuaa auttakaa Harry kiusaa! Bella huusi ja lähti juosten huoneestaan. Lähdin hänen peräänsä. Tyttö juoksi olohuoneeseen jossa sain hänet kiinni ja vedin itseäni vasten. Muut katsoivat meitä vähän ihmeissään kun jahtasin Bellaa.

-Multa ei karata ihan noin vain, kuiskasin viettelevästi. Tiesin että tyttö ei ihan aina osannut reagoida kaikkiin likaisuuksiin joita kuiskin hänelle mutta minusta se oli ainoastaan söpöä. Minun pikkuinen tyttö.

Nostin tytön syliini ja kannoin takaisin hänen huoneeseensa. Nappasin pyyhkeemme ja lähdin tyttö sylissäni kylppäriin.

Menin kylppäriin ja lukitsin oven. Laskin tytön maahan. Vedin paidan hänen päältään pois. Käänsin tytön ympäri ja avasin hänen rintaliivit.

-Kyl mä voin itekki, tyttö sanoi.

-Ei. Mä haluun riisua sut, sanoin. Käänsin tytön ympäri jotta hän olisi kasvot minua kohti. Painoin huuleni hänen huulilleen. Käteni menivät hänen shortsien naruille ja avasin ne. Laskin hänen shortsit alas. Sitten käteni sujahtivat hänen pitsisten stringien reunalle. Vedin ne hitaasti alas. Tytön kädet liikkuivat boksereideni resorilla. Hän vetäisi ne alas ja potkin ne pois jaloistani. Työnsin tytön suihkun seinää vasten. Aloin imemään fritsua hänen kaulaansa saaden hänet voihkaisemaan. Tein hänen kaulaansa pari merkkiä. Bella luikahti otteestani ja avasi suihkun. Hän alkoi peseytytmään ja katsoin vierestä. Bella näki kuinka tuijotin häntä ja hän punastui. Hän tarttui käteeni ja vetäisi minut suihkun alle. Hän alkoi suudella kaulaani ja annoin hänelle vapaat kädet. Hän imi kaulaani samanlaiset merkit kuin minä hänelle. Huokaisin. Tyttö vain hymyili ja meni sitten pois suihkusta ja otti pyyhkeen jolla hän alkoi kuivaamaan itseään. Pesin itseni ja menin sitten kuivaamaan itseni. Katsoin tyytyväisenä tytön punaista kaulaa jossa oli edelliset sekä uudet jäljet. Minulla oli onneksi vain muutama. Tyttö kääri pyyhkeen ympärilleen ja minä lantiolleni. Bella laittoi likapyykit pyykkikoriin ja loput otti mukaan. Hän avasi lukon ja kävelimme Bellan huoneeseen. Otin itselleni lökärit ja t-paidan. Bella laittoi harmaan paidan ja kollarit. Puettuani menin tytön taakse.

-Sä oot söpö, sanoin ja suukotin tytön poskea.

-Ja sä ihana, hän vastasi. Hän otti puhelimellaan kuvan itsestään ja laittoi sen kavereilleen snäpissä.

-Enhän satuttanu sua? kysyin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Enhän satuttanu sua? kysyin. Tyttö pudisti päätään.

-Vanhemmat taas tykkää, Bella sanoi.

-Sori, sanoin.

-Ei se haittaa, tyttö sanoi. Hän laittoi puhelimen taskuunsa ja lähti sitten olohuonetta kohti. Lähdin hänen perässään. Menimme olohuoneeseen jossa pojat pelasivat korttia.

-Ai tulihan ne rakastavaisetki, Louis sanoi ja vilkaisi meitä. Hänen virneensä vain leveni kun hän näki kaulamme.

-Oliko vähän raju suihku? Louis kysyi ja kohotteli kulmiaan. Menin istumaan sohvalle ja otin tyttöystävän syliini. Katsoimme kuinka muut pelasivat korttia. Bella sanoi menevänsä tekemään meille jotain aamupalaa eikä antanut minun mennä auttamaan häntä.

-On sulla kyllä aika peto toi sun tyttöystävä, Niall sanoi. Nyökkäsin.

-Kannattaa oikeesti pitää siitä kiinni, Liam sanoi.

En ikinä päästäisi häntä menemään.

I'm Yours || H.S. Finnish Where stories live. Discover now