v.

3.9K 344 180
                                    

Ardını kovalayan içki şişeleri... Acı büyüyor. Acı hiç bitmeyecek. Bir haber bekliyor ama o haberin hiç gelmeyecek gibi olması günlerdir onu öldürüyordu.

Az önce kendini kaybetmiş bir şekilde yeni adamını öldüren Zayn, etrafında başka öldürecek biri var mı diye aradı fakat kimse kalmamıştı. Elindeki silahı ileri fırlattıktan bir saniye sonra bulunduğu odaya Robert girdi.

Robert patronu için biraz üzülüyor, karşısında kızarmış gözleri ve elleri kan içinde olan kalbi kırık patronu yüreğine dokunuyordu. Keşke Bayan Portman patronunun duygularına karşılık verebilseydi ama ne yazık ki bazen sevgi karşılıklı olmuyordu. Ya da saplantılı sevgi...

Robert' a öldürecek gibi bakan Zayn "İyi bir şey söyle." diye fısıldarken içinden onu öldürmeyi hayal etti.

"Jawadd, Bay Malik... Sonunda öldü." Zayn' in yüzünde oluşan tebessüm intikamın verdiği zevkten başka bir şey değildi. Bu haber onu sadece bir dakikalığına neşelendirmiş ama Robert' ın sonradan söylediğini cümleler ise mutluluktan gözlerini yaşartmıştı.

"Ölmeden önce istediğiniz işkenceleri üzerinde uyguladım ve şu an Bayan Portman' ın yerini tespit ettik."

V. her gece olduğu gibi üzerimden kalktığında ölmek istiyordum.

Bana zorla sahip oluyor ama elimden hiçbir şey gelmiyordu. Kendimi pencereden aşağı atmayı bile düşündüm. Bu acı katlanılamaz bir utanç kaynağıydı. Jerome... Nasıl üzülüyordur şimdi. Ona kavuşmak için dün gece pencereye gittiğimde bir hapishane gibi olan demir parmaklıklar her şeyi engellemişti. Fakat bir gün elbet buradan çıkacak ve yapacağım ilk şey kendimi öldürmek olacaktı.

"Zayn' in senin tadına bakamadan benim bakmam harika değil mi?"

Ağlarken yatağın üzerindeki pikeyi çıplak bacaklarıma örttüm.

"O aptalın teki. Şimdiye kadar seni çoktan sikmesi gerekiyordu."

Üzerine yerdeki pantolonunu geçirdi.

"Yarın gece görüşürüz Malvina... Ve ayrıca yemeklerini yemezsen çok farklı yollar deneyeceğime emin olabilirsin. Eh, açlıktan ölmeni istemem."

Gittiğinde bu iğrenç odada yine yalnız kalmıştım. Kendimden iğreniyor, kurtulmak istiyordum. Zayn' i istiyorum.

Zayn asla ama asla bana bunu yapmazdı. Evet, beni ruhen çökeltmişti fakat hiçbir zaman fiziki olarak beni incitmemiş, V. gibi... dokunmamıştı. Bu cehennemden kurtulmanın karşılığında sonsuza kadar onunla kalabilmeyi seçerdim. Aptalın tekiyim. Asla ondan kaçmamam gerekiyordu.

must die • malik Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin