Cap 35 - Home Is Where You Are

8.7K 306 27
                                    

Din capitolul anterior:

(Alison's P.O.V.)

-Mersi, Harry. I-am șoptit în ureche.

-Nu ai pentru ce să-mi mulțumești, Ali. Ți-am zis că o să te protejez, și o să mă țin de promisiune. Și-a întors capul și a vrut să mă sărute dar eu m-am tras în spate. Oricât de mult aș vrea să îl sărut acum, nu pot. Harry s-a uitat la mine nedumerit și eu i-am pus mâna pe tăietura din buză.

-Ai o tăietură în buză, Harry. Nu vreau să te doară și mai tare. I-am zis eu, cu degetul mare încă pe buza lui.

-Oh la dracu’ cu tăietura! A zis el și și-a izbit buzele de ale mele.

~ Alison's P.O.V. ~

După ca 10 minute am ajuns la spital și un doctor, Dr. Copperman mai exact,  ne-a dus pe amândoi într-o sală, pentru consultații. Harry a fost primul, pentru că era mai rănit, și apoi am fost eu. Nu am stat mult acolo pentru că nu aveam nimic grav, mulțumesc Domnului. Dr. Copperman ne-a zis doar să punem niște gheață pe răni când ajungem acasă, în rest totul e bine. După aproximativ jumătate de oră am ieșit din spital și am sunat un taxi pentru că nu aveam mașina. Era deja trecut de ora 3:30 dimineața. Așteptam amândoi în fața spitalului, taxiul. Harry avea o mână în jurul mijlocului meu, și eu aveam capul pe umărul lui. Niciunul dintre noi nu a zis nimic, și îmi era frică că Harry e supărat pe mine.

-Vii la mine acasă. Nici nu discutăm. A zis Harry pe un ton dur. Neștiind ce să zic am dat aporbator din cap și mi-am mutat privirea în pământ.

-E-ești supărat pe mine? Îmi pare rău că te-am sunat, eram doar foarte speriată și erai primul la contacte..Știu că nu e un motiv, îmi pare rău. Dacă o să se mai întâmple așa ceva nu o să te mai sun. Am șoptit ultima parte cu lacrimi în ochi. Mi-am ridicat capul de pe umărul lui și am mers un pas mai departe de el.

-Nu, Ali nu sunt supărat pe tine...S-a apropiat de mine și și-a încolăcit brațele în jurul meu, protejându-mă. –Sunt doar...ugh, nici nu știu..sunt nervos că nu am fost acolo de la bun început, că nu te-am chemat să stai la mine peste noapte cum plănuiam, că Jeremy s-a întors și tu eu nu pot să fac nimic, și pentru că eu sunt cel care ți l-a prezentat pe Jeremy. Din cauza mea se întâmplă toate astea.

-Harry, nu face asta. Nu te învinovăți. Nu e vina ta, tu credeai că e o altă persoană atunci. Nici nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu ai fi venit. M-ai salvat de atâtea ori, nici nu am cuvinte să îți mulțumesc îndeajuns.

M-am întors cu fața spre el și l-am îmbrățișat strâns. După câteva minute a ajuns și taxiul și am mers la Harry acasă. Nici nu vroiam să mă întorc acasă, nu după ce s-a întâmplat. Faptul că Jeremy e la închisoare nu mă liniștește deloc. Știu că nu o să stee mult timp acolo și nu știu unde o să stau după ce o să plec de la Harry. Cred că o să o sun pe mama și o să-i spun de toate astea.

După 15 minute am ajuns la el acasă și am intrat înăuntru. Toate luminile erau stinse, ceea ce e ciudat. Unde o fi Louis?

-Louis nu mai stă cu tine? L-am întrebat eu după ce ne-am descălțat și am intrat în sufragerie.

-Ba da. E la întâlnire cu Eleanor, deci s-ar putea să nu vină acasă în seara asta. A râs el.

-Cred că ar trebui să punem gheață pe ochiul tău...Am zis eu și mi-am pus degetul mare în jurul vânătăii. Harry mi-a prins încheietură într-o mână. Mi-am mutat privirea la el și jos la buzele lui. Și-a dat seama ce vreau pentru că s-a apropiat de mine și m-a sărutat. Eu mi-am pus mâinile în jurul gâtului lui, și mânile lui erau pe șoldurile mele. A început să ne ducă pe amândoi cu genunchii, până am dat cu spatele piciorului de canapea și am căzut scoțând un mic strigăt. Harry a căzut peste mine, râzând în sărut. Mi-a lins buza inferioară şi eu mi-am depărtat buzele lăsându-i limba să pătrundă. Mi-am dus mâinile în părul lui, trăgând din când în când de rădăcini. Harry a scos un geamăt și după încă un sărut scurt pe buze s-a retras.

Skinny Love // Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum