Cap 22 - About Rachel

8.1K 319 27
                                    

Din capitolul anterior:

(Alison's P.O.V.)

-Mamă, Harry are o iubită. I-am zis eu pe un ton calm.

-Oh.

-Da. Putem să nu mai vorbim despre el, te rog? M-am uitat la ea cu ochii mari de cățeluș.

-Sigur. E un subiect mai sensibil, huh? Să îți placă de cineva pe care nu-l poți avea.. Oh, dacă ai știi ... Mi-am zis în cap. Am oftat încurcișat mâinle peste piept.

~ Alison's P.O.V. ~

-Scumpo, te cunosc prea bine ca să mă poți minți. A zis ea condimentând pizza după care a continuat. Și eu am trecut prin asta. Când eram în clasa a 10-a mi-a plăcut de un băiat cu un an mai mare decât mine. Era foarte drăguț, avea ochii albaștrii, părul șaten, era înalt și avea un zâmbet pentru care puteai să mori. Nu am vrut să îi spun ce simțeam pentru că eram sigură nu îi plăcea de mine și mă tot gândeam ”de ce s-ar uita un tip ca el la cineva ca mine?” sau ”Sigur nu îi place de mine mai ales când sunt atâtea fete mult mai frumoase decât mine ..” Și am continuat să îmi zic așa până în clasa a 11-a când el s-a mutat și un prieten de-al lui mi-a zis că îi plăcea de mine dar îi era frică să îmi spună și că tot anul nu a avut nici o iubită din cauza asta. Nu vreau să pățești și tu așa ... Dacă îți place de el e mult ma bine să îi spui pentru că există multe șanse să îi placă și lui de tine. Adică uită-te la tine! Ești frumoasă, inteligentă și ai o personalitate simpatică, ce ar mai putea cere un băiat de la o fată? A zis ea iar eu am roșit. Pentru câteva momente nu am zis nimic, doar procesam ce mi-a zis mama.

Poate are dreptate. Ar trebui să îi spun că îmi place și țin la el mai mult ca la un prieten. Poate simte la fel. Nu i-am făcut nimic niciodată să îl fac să nu mă placă. M-am purtat mereu frumos cu el și cu restul chiar și când nu îmi prea plăcea să stau în compania lor. Dar din nou: sunt fete mult mai frumoase decât mine. Fete care sunt mai slabe, drăguțe și sunt mult mai îndrăznețe decât mine. Plus acum o are pe Rachel. Dacă i-ar fi plăcut de mine nu ar ieși cu ea, nu? Adică băiatul de care vorbea mama nu a avut o iubită tot anul..Habar-n-am ce să fac. Aș vrea să am tupeul să merg la el în față, să îl sărut cum nu l-am mai sărutat nimeni și să îi spun ce simt prin cuvinte care nu le-a mai auzit de la nimeni. Dar nu voi avea curajul să o fac vreodată.

-Nu pot face asta, mama.. Am murmurat eu.

-De ce nu?

-Are o iubită, mamă. Nu am de gând să fiu fata aia care fură iubiți, plus nu vreau să îi spun pentru că o are pe Rachel. Băiatul de care îți plăcea ție nu a ieșit cu altcineva când îi plăcea de altcineva, nu? Mi-am ridicat eu sprâncenele iar ea a tăcut. Am ieșit din bucătărie la auzul soneriei de la intrare. Am mers la ușă și am deschis-o, descoperindu-l pe Harry îmbrăcat într-un tricou alb, o geacă negră mai groasă, o pereche de pantaloni negri strâmți și pantofii lui maro.

-Hey. I-am zâmbit eu.

-Hey. A venit spre mine și m-a îmbrățișat punându-și mâinile în jurul taliei mele iar eu după gâtul lui.M-a strâns repede, apoi a slăbit strânsoarea. Amândoi ne-am îndepărtat din îmbrățișare iar eu i-am făcut loc să intre în casă. S-a descălțat iar apoi am intrat imediat în bucătărie unde mama încă era ocupată cu pizza.

-Bună ziua, doamnă Wright! A salutat Harry iar eu cu greu m-am abținut să nu râd. Mama s-a întors cu fața spre noi și a zâmbit.

-Oh! Tu trebuie să fii Harry. Mă bucur să te cunosc, dar te rog spune-mi Heather. A zâmbit ea întinzându-și mâna ca să dea mâna cu Harry, dar se pare că Harry avea alte planuri. 

A luat mâna mamei mele și a apropiat-o de buzele lui pline. A lăsat un mic sărut pe dosul palmei după care i-a dat drumul ușor mamei. Asta e stânjenitor. 

-Oh, deci ești un mic flirt, huh? A râs mama.

-Nu, nu prea. Dar când întâlnesc o femeie mereu îi sărut mâna. Mi se pare prea nepoliticos și .. păi bărbătesc să dai mâna cu o femie, nu credeți? A întrebat el iar eu am rămas uimită. De când vorbea el așa?

-Hmm..presupun că ai dreptate. Nu am mai întâlnit pe nimeni care să fi spus ceva ca asta. A zis mama întorcându-se la condimentat pizza.

-Okay, păi acum că v-ați cunoscut, putem să plecăm până sus? Harry are o poveste pe care chiar vreau să o aud. Am mințit eu. Chiar nu vroiam să aflu detaliile întâlnirii pentru că s-ar putea ca Harry să îți dea seama că ceva nu e în regulă cu mine. Dar presupun că nu prea aveam de ales acum, nu?

L-am luat pe Harry de mână și l-am dus la mine în cameră. Ne-am așezat pe patul meu și Harry a început să îmi spună ce s-a întâmplat. Se pare că au fost la o cină la un restaurat foarte scump numit Sketch, apoi au mers la filmul ”We are the Millers” după care a condus-o acasă unde a intrat și el și au mai văzut un film acolo care nu mai țin minte cum se numea. Sincer nu prea am fost atentă la ce zicea. Am înțeles ceva-ceva dar nu vroiam să știu fiecare detaliu în parte. Rachel e o fată norocoasă. Sper doar că e conștientă de lucul acesta pentru că nu vreau să îl rănească pe Harry. El chair pare fericit și în final asta contează.

Se simțea ca și cum au trecut ore în șir până a terminat dar a fost defapt 25 de minute.

-Pare că v-ați distrat. Am zâmbit. Fals, evident.

-Da, Rachel e grozavă. A zis el uitându-se înainte. A fost o pauză ciudată apoi am decis să rup tăcerea.

-Haide să mergem jos. Am zis eu dându-mă jos din pat.

-Atât? Asta e tot ce crezi despre ea? A zis el cu sprâncele ridicare.

-Umm..Păi nu știu ce să zic, Harry.. Adică de abea o cunoști și știu că eu sunt cea care ți-a zis să ieși dar poate nu ar trebui să îți ridici speranțele atât de sus. I-am răspuns eu.

-Poftim? Alison, nu am mai ieșit la o întâlnire de aproape un an! În sfârșit am găsit o fată care chiar îmi place și care nu se folosește de mine doar pentru faimă sau bani, mă place pentru cine sunt! Pentru persoana mea! Și ce dacă nu o cunosc atât de bine? De asta am fost la întâlnire: ca să aflu mai multe despre ea! A zbierat el iar eu doar am stat înghețată. Nu a zbierat la mine niciodată. Mă cam speria și faptul că are un metru optzeci nu a ajutat de loc când a venit până în fața mea iar eu am luat involuntar câțiva pași în spate până am ajuns cu spatele lipit de ușă. M-am uitat în jos încercând să deschid ușa și să fug, dar prea târziu. Harry era deja în fața mea. Îi puteam simți respirația peste mine. M-am uitat în sus la el și tot ce am văzut în ochii lui era furie.

-------------------------------------------------------------

Hey! Sper că va plăcut și capitolul ăsta!

Mă gândeam să o schimb pe actrița care o joacă pe Alison [Sasha Pieterse] și vreau să vă cer opinia. Cu cine ar trebui să o înlocuiesc? Eu mă gândeam să aleg între 

Victoria Justice

Barbara Palvin

Zoella Sugg

Acacia Clark.

Scrieți-vă părerile în comentarii și e bine și dacă cumva știți pe cineva care s-ar potrivi mai bine în acest rol. Așa că scrieți câteva păreri și când o să se strângă câteva opinii (ca să pot alege) o să pun continuarea.

Dacă este vreun răspuns care îmi place mai mult o să dedic următorul capitol persoanei respective ( dacă mi-a dat follow, pentru că altfel nu pot :/ ).

Vote

Comm

Follow

Skinny Love // Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum