Cap 19 - Back Home

10.4K 346 4
                                    

Din capitolul anterior: 

~ Alison's P.O.V. ~

Am mers în bucătărie, iar după 10 minute a venit și Louis și Harry amândoi îmbrăcați. Am mâncat repede, după care eu m-am ridicat și am pus farfuriile murdare în chiuvetă. După aceea m-am întors spre ceilalți.

-Okay, gata? Putem porni? Am întrebat eu, pe nimeni în special.

-Da. Au răspuns toți la unison.

Mi-am luat geanta și am plecat cu toții spre mașină.

~ Alison's P.O.V. ~

Harry s-a urcat la volan, Louis pe scaunul din dreapta și eu Niall și Liam în spate. Am ajuns la aeroport într-o oră, iar Zayn și Maddie trebuia să apară din clipă în clipă. Ne-am așezat pe niște scaune, după ce ne-am plimbat, după cum am propus eu înainte să ieșim din casă, până când vocea unei femei s-a auzit prin difuzoare, anunțându-ne că avionul în care erau Zayn și Maddie a ajuns. Ne-am ridicat toți în picioare și am încercat să îi vedem prin mulțimea de oameni. La un moment dat Harry le-a făcut cu mâna, dar eu tot nu ii vedeam. La naiba! De ce trebuie să fie el așa de înalt?

În cuând i-am văzut și eu apropindu-se de noi, ținându-se de mână.  

Maddie era îmbrăcată cu o pereche de blugi denim strâmți, un maiou alb care avea deasupra un trocou tăiat roșu, pe deasupra o jachetă neagră de piele și o pereche de adidași albi. Wow, nu îi era cald? Adică știu că e august dar nu cred că în avion e așa de frig.

Zayn avea o pereche de blugi albastru-închis, un tricou alb, jachetă albastră și o pereche de pantofi negri.

-Maddie! Am stirgat eu fugind spre ea și atacând-o cu o îmbrățișare. Am auzit-o râzând, dar m-a îmbrățișat înapoi.

-Și mie mi-a fost dor de tine, Ali! Mi-a zis ea.

-Da, nu prea cred. I-am zis el arătând cu capul spre Zayn. Maddie și-a dat ochii peste cap, dar nu a zis nimic. M-am întors spre Zayn și l-am îmbrățișat și pe el.

-Sper că ai avut grijă de prietena mea. I-am zis eu retrăgându-mă din îmbrățișare.

-Normal, că da. Mereu o să am grijă de ea. A zis el trăgând-o spre el și sărutând-o pe frunte.

-Awww.. Am strigat toți în cor. Maddie a roșit și și-a ascuns fața în pieptul lui Zayn. El doar a rânjit și și-a încolăcit brațele în jurul ei.

Și normal că la prietena bună ce sunt eu, nu am putut să nu mă simt geloasă. Nu pe ea, doamne ferește! Nu îmi place de Zayn în felul ăla, dar eram geloasă pe relația lor. Adică Zayn o ține mereu de mână, o sărută mereu, cu alte cuvinte își arată mereu afecțiunea către ea. Fie că e în public sau nu. Tocmai ce a dus-o în Paris!  Orașul dragostei. Mereu am vrut o relație ca asta, dar se pare că nu e pentru mine. Am avut 2 iubiți până acum și amândoi m-au rănit. Unul moral, altul fizic. Și de parcă asta nu e tot acum îmi place de un idiot care niciodată nu o să se uite la mine. Nici nu îmi vine să cred ce noroc am în dragoste.

M-am trezit din momentul meu de visare cu ochii deschiși când Maddie își flutura mâna în fața ochilor mei.

 -Ești bine? M-a întrebat ea îngrijorată.

-Huh? Oh, da! Sunt bine. I-am zâmbit fals încercând să o conving că e adevărat, dar nu a prea mers pentru că mi-a arătat o privire gen vorbim-noi-imediat.

Skinny Love // Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum