Cap 1 - News.

43K 891 118
                                    

~ Alison's P.O.V. ~

Un zgomot puternic de afară m-a trezit  din somnul meu profund. Leneșă, m-am ridicat din pat și am mers spre geam. Mașina cu gunoiul a ajuns în fața casei noastre. Serios? La ora 08:00 dimineața? Ugh. M-am întors înapoi, uitându-mă în oglinda mare de lângă ușă. Atunci mi-am dat seama că ceva era ciudat. Nu m-am trezit cu lacrimi uscate pe obraji. Nu m-am trezit cu ochii roșii de la plânsul în somn. Nu îmi mai simțeam pieptul greu. Pentru prima dată într-o perioadă lungă de timp, mă simțeam fericită. Nu mai trebuia să îmi ascund suferința după un zâmbet fals.

Nu vroiam să mă mai gândesc la Eric și la ce mi-a făcut. În fiecare zi încercam să uit de el. Și într-un final cred că am reușit. De azi voi avea parte de un nou început. 

~ Flashback ~ 

 ”Mă îndreptam spre ora de biologie când într-un colț l-am văzut pe Eric, cu spatele la mine. Când m-am apropiat mai tare de el, l-am văzut sărutându-se cu o altă fată. Am fugit de acolo cu lacrimi în ochi și în pauza următoare mi-am făcut curajul și am mers la el. L-am pleznit cu toată puterea.

  -Nu vreau să mai aud de tine, nu vreau să te mai văd! Mi-a ajuns!

  -Iubito, despre ce tot vorbești acolo?

  -Eu cred că știi foarte bine ce vorbesc!

Apoi am plecat de acolo și l-am lăsat cu ochii în soare.”

 

~End of Flashback~

De atunci  nu am mai fost la fel. Toată lumea zicea că nu e mare lucru, era doar un băiat și lumea e plină de ei. Dar pentru mine era un lucru mare, Eric a fost primul meu iubit, și chiar dacă nu îl iubeam încă, chiar am crezut că nu e cum zicea toată lumea. Cred că asta a durut cel mai mult. Faptul că știam că o să rămân cu inima frântă, dar nu mi-a păsat. Am avut toate semnele de averitzare în fața, dar nu m-am uitat la ele.

Am intrat în baie, și mi-am făcut toaleta de dimineață. M-am îmbrăcat cu un tricou alb cu o inimă neagră pe el, o pereche de blugi vișinii și converșii mei negri. Nu am purtat machiaj deloc, pur și simplu pentru că nu îmi place. Sunt foarte fericită cu tenul pe care îl am și nu am niciun motiv să îl ascund.

După ce m-am îmbrăcat, am mers la geam și m-am așezat pe pervaz, uitându-mă la străzile deja destul de pline pentru ora asta, ale Londrei. M-am ridicat de pe pervazul geamului și mi-am luat din bibliotecă cartea pe care am început-o ieri. ”Looking For Alaska”. Am reușit să citesc doar două pagini, când am auzit cum ușa de la camera mea se deschide. Da, sigur, intră. Nu trebuie sa bați la ușă. Era mama. Normal.

-Când ești gata, haide jos la micul dejun. Mi-a zis ea, zâmbind.

-Vin în două minute, mamă.

A închis ușa și a plecat. Am mai citit încă o pagină și am coborât. Cănd am intrat în sufragerie am rămas mască. Pe canapea era cea mai bună prietenă a mea, Madison. Maddie a fost plecată în Roma pentru 3 luni unde și-a terminat facultatea de jurnalism. Apoi a plecat încă o lună în America, unde a luat câteva interviuri oamenilor, ca parte a unui proiect.

Îmi amintesc când eram mici și mereu mă punea să mă uit la știri și la emisiuni cu ea, când eu vroiam să mă uit la desene animate. Lucru și normal, pentru că Maddie e mai mare decât mine cu doi ani.

 -Maddie! Am fugit spre ea și am îmbrățișat-o.

-Alison!  Abia așteptam să te revăd și să petrec ceva timp cu tine. Mi-a zâmbit ea după ce ne-am despărțit din îmbrățișare.

Ne-am aștezat pe canapea și am vorbit toată ziua despre ce s-a mai întâmplat de când nu ne-am mai văzut. Mi-a zis că a avut ocazia să cunoască unii dintre cei mai faimoși aritști, a vizitat o grămadă de locuri interesante și mi-a povestit de toate lucrurile nebune și ciudate pe care le-a văzut în timp ce filma.

-Tu ce ai mai făcut de când am plecat eu? A zis Maddie.

-M-am despărțit de Eric. I-am răspuns eu. Eu și Eric am fost împreună unpic peste cinci luni. Doamne, acum că mă gândesc...Am fost multă vreme cu el, dar nici o clipă nu am fost îndrăgostită de el. O grămadă de timp pierdut pentru un idiot căruia nu i-a păsat niciodată de mine.

-Serios? A făcut ochii mari și eu am dat din cap aprobator. Îmi pare așa de rău..A zis ea puțin sarcastică. Nu i-a plăcut niciodată de Eric. Presupun că a știut mereu unde o să ajungem. Ce s-a întâmplat? S-a încruntat ea.

-L-am prins sărutându-se cu altă fată și apoi s-a prefăcut că nu s-a întâmplat. Am zis eu.

-Ce?! O să mă asigur că îl fac praf când îl văd. Poate să își ia adio de la urmași. A zis ea încercând să mențină o față serioasă.

-Cred că deja îi e frică. Am râs eu.

-Și în rest? Alți iubiți? Și-s ridicat sprâncenele la mine. 

-Nu, nu. Abia am trecut peste Eric, nu o să merg la următorul! Nu sunt genul ăla...I-am zis revoltată.

-Okay, okay. Și-a ridicat mâinie în apărare râzând. Doar întrebam..

-Știu, îmi pare rău că m-am răstit, doar că Eric a fost primul meu prieten, și o primă relație eșuată nu o să mă ajute.. I-am zis uitându-mă în jos.

-Ba da. O să te ajute mai mult decât una care a reușit. Adică cât de mult poate reuși o despărțire. Dar să zicem că v-ați fi despărțit pentru că așa vroiați amândoi. Apoi ce? După o săptămână erai cu altul și nu învățai să stai departe de tipii ca el. Așa, măcar poți să înveți din greșeli.

-Presupun...Mă rog, hai să schimbăm subiectul. Nu o să mor pentru un băiat. Am râs eu și apoi a început și ea.

Am mai vorbit până seara, când Maddie a trebuit să plece.

-Sper că o să treci și mâine pe aici. Mi-am îndreptat degetul arătător spre ea jucăuș și ea a râs dând din cap ”da”. Am îmbrățișat-o și apoi ne-am spus noapte bună.

M-am culcat și am dormit până la ora 7:00 dimineața când a început să îmi sune telefonul. Eram gata să îl arunc pe jos. M-am uitat la apelant și am văzut că era Maddie. Am răspuns cu o voce somnoroasă.

-Alo?

-Doamne, Doamne, Ali!  A început să zbiere în urechile mele atât de tare încât aproape mi-am scăpat telefonul din mână.

-Unde arde? Am întrebat eu încă neștiind pe ce planetă sunt din cauză că nu am apucat să mă trezesc. Ce persoană întreagă la cap sună la ora 07:00 dimineața? E a doua oară în două zile când sunt trezită așa.

-Tocmai m-a sunat șeful meu de la firma de jurnalism, ghici cui trebuie să îi iau interviu? A zis ea, abținându-se din a zbiera din nou.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comentați ce părere aveți și de ce credeți că a zbierat Maddy la telefon :->

Nu e foarte interesantă acum, dar o să devină. :)

P.S. În poză este Alison (aka Barbara Palvin).

Skinny Love // Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum