Først nu forstår jeg

57 6 5
                                    

Alina's synspunkt

Regnen falder ned af ruden, og jeg kigger tomt ud på den tomme gade. Suzume er lige nu i en krisetilstand. Men lægerne siger hun overlever. Men læger siger også så meget.... Min telefon brummede.

Yoosung: Regnen falder og tårerne de kalder....
Jumin: Jeg er gået glip af noget er jeg ikke??
Dreamer: Suzume lægger på hospitalet i krisetilstand.
Jumin: Ej der jeg ked af at hører, Yoosung er du okay?
Yoosung: Forstil dig nogen tog Elisabeth fra dig. Og du kunne se hende lide, men intet kunne gør. Som om du var i lænker....
Jumin: Jeg ville gå ned med flaget
Yoosung: Nu ved du hvordan jeg har det.....
Haru: Hun skal nok komme ovenpå igen det lover jeg!
Dreamer: Alt føles bare så forkert....
Jaehee: Suzume overlever! Jeg har ikke kendt hende længe men så nemt giver hun altså hellere ikke op.
707: Giv hende nu lige en chance....

Jeg så op og rejste mig for at slå på boksepuden. Hun kan dø når som helst. Et slag, hun kan allerede være død! Et spark. Jeg ville hævne mig, to spark og et slag. Ham som gjorde dette her... Tre slag og to spark. Skal betale.... Boksepudens snor knækkede. Jeg rev handskerne af mig og smed dem fra mig. "Argh!" At vide at en mand kan være uden foran mit vindue. Og bare vente på at stikke mig ned. Gør mig bare lige lidt nervøs. Døren gik op og jeg så onkel, "Alina hvad sker der?" jeg så op på ham med tårerne i øjnene. Den lille mide (undskyld Line ^^ Du ved jeg ikke mener du er en mide) begynder at betyde noget for mig. Jeg ville ikke havde det! Det er så nyt for mig at havde venner. Og at frygte andres liv end en selv og sin onkel. Det føles så underligt..... Jeg ville ikke havde at der er flere der betyder noget for. To af dem jeg holdet af druknende for øjnene af mig.... Han gik i hug "du ved du kan fortælle mig alt" jeg så på ham. Jeg sprang i hans favn og rystede. "Jeg er bange onkel" "for hvad?" Jeg så ind i hans øjnene "jeg frygter for min vens liv" han tog min hånd. "Hvad siger du til vi besøger din ven lige nu. Hør Alina jeg kan se du er bange for at holde af nogen. Men det behøver du ikke at være. Det var skrækkeligt det med dine forældre. Men husk de ville ønske du ville få venner. Og havde nogen der kan støtte dig" jeg smilede. "Kom nu Alina du er en fighter jeg ville glo en smule hvis dine venner ikke er det samme"

Zen: Er DU okay? Jeg ved du er blevet venner med Suzume.
Dreamer: Jeg ikke sikker på om jeg er okay. Men jeg ved at jeg har en onkel der bakker mig 100 p. Op
Zen: Du er heldig at havde ham :)
Dreamer: Jeg er enige med dig... Hvad skulle jeg gør uden min onkel.
Zen: Danse
Dreamer: Du godt nok sjov hva?
Zen: Det er det jeg er kendt for.
Dreamer: så siger vi det .-.
Zen: Du eeeeeelsker mig
Dreamer: Ingen kommentar....

Mystic MessengerWhere stories live. Discover now