Du ved ingenting

107 8 5
                                    

Alina's synspunkt

Jeg hørte nogen banke på ruden. Jeg så forskrækket mod vinduet, hvad fanden? Hvem er det?  Han blev ved med at banke på, jeg sukkede halvt og snerrede halvt. Jeg rejste mig med sløve skridt, og gik moden ruden, med zombie bevægelser. Jeg gabt højlydt og så undrende på personen. Han lavede en masse mærkelig tegn. Jeg åbnede vinduet "hvem er du?" han smilede vellykket. "Dit værste maredit" jeg nået ikke at tænke over det før jeg blev slået ud. 

Haru's synspunkt

Jeg gik rundt i den mørke/farlige del af byen. Her er ret så stille, jeg orkede ikke mine forældre. Og hr. Perfekt. Som er den nye mand min forældre har præsentere mig for. HAN ER SÅ DUM AT MAN SKULLE TRO DET VAR LØGN! Jeg mærkede kulden snige sig ind på mig. Jeg gøs og så rundt, er det bare mig eller var det øjne?  Jeg rystede på hovedet af mig selv, jeg må være for træt. Jeg mærkede en hånd på min ene skulder. Jeg vendte mig om og blev forskrækket. "Dig?"

Suzume's synspunkt 

Jeg grinede af Ty's lamme joke, "du skal altså til at hjem. Til Luna og Yato" sagde Lilly. Leason's mor, en rar dame, men lidt skør. Jeg nikkede "vi ses allesammen" "ses Suzume" Jeg smilede stort til dem. Lygtepælene lyste den mørke gade op. Min telefon brummede og jeg så det var en sms.

Mor: Hvor er du?
Suzume: Et på v-

Jeg nåede aldrig at skrive min besked færdig før den var sendt. Med panik....

Mystic MessengerWhere stories live. Discover now