Fest?

63 6 4
                                    

Alina's synspunkt

Skolen havde været noget møg med ekstra møg på! Lærerne gav os allesammen teste. Jeg var omringet af idioter, min telefon gik død for strøm da jeg skrev i Mystic messenger. Jeg har blå mærker over det hele. Da jeg mødte prinsen, Ray for to dage siden. Ikke fordi han slog mig, men hans små pige fans holder sig ikke tilbage. Jeg tror aldrig jeg har set så mange højhælede i mit liv! Lad os bare sige de trådte faktisk på mig. De bitchs.... Hvis det ikke havde været for en af de ansatte, og hans trofaste kost. Ville jeg være død lige nu! Og så ovenpå alt det, så har min onkel ikke ville slippe emnet om at jeg var væk så længe. Han tror jeg har en hemmelig kæreste som har gjort mig gravid. HAVD REGNER HAN MIG FOR? Og så var jeg bare løbet i skole uden morgenmad, og jeg glemte min madpakke. Så jeg er skide sulten! Ja det har bare været en lorte dag! Jeg gik ind i huset og sat min telefon til opladning. Ikke lang tid efter brummede min telefon.

Zen: Har du hørt det?
Jumin: Hvem taler du til?
Zen: Allesammen
Jaehee: Jeg har måske hørt det. Men jeg er ikke sikker.
707: Ja prøv at gå lidt dybere i det...
Zen: V ville holde fest! Alle herinde er inviteret!
Dreamer: Fest?
Yoosung: Ej det gider jeg ikke
Jumin: Jeg ved godt du er lidt sur på V. Men så kan du måde Dreamer og Haru
Dreamer: Hvem siger jeg kommer?
Zen: Mig
Dreamer: Klart det kan jeg godt
Yoosung: Okay dem ville jeg gerne møde...
707: Jeg kommer i den grad, især hvis cutie kommer!
Dreamer: Du er forelsket
707: Huh?
Dreamer: Du er forelsket i Haru!
Jaehee: JEG VIDSTE DET!!!
707: Selv hvis jeg var ville hun aldrig vælge mig....
Dreamer: Prøv at stole lidt mere på dig selv...

Min mave rumlende højlydt af mig. Jeg bliver nødt til at få noget mad, NU!

Haru's synspunkt

Mig og Ray går i hans have, den er virkelig enorm... "De der fans er sindssyge" grinede jeg og nussede min stakkels arm. De brækkede min fucking arm! "Yay, jeg er altså virkelig ked af det" jeg rystede på hovedet. "Hør nu her det er fint nok. Så kan min mor ikke tvinge mig i en kjole" han grinede af mig. "Alina og Suzume virker som nogen gode venner" SE DER ER BLIKKET IGEN! "Ray hvad er der galt?" Spurgte jeg og rørt ehans skulder. Han smilede stort, men gud hvor er det nemt at se det er falsk. "Ray Charles Kevin Snow David!" Ray for sammen han hader de to navne, og jeg siger kun hans fulde navn. Fordi så ved jeg han lytter efter! "Hvad?" Spurgte Ray og så på mig "hvad er det du skjuler?" Spurgte jeg utålmodig. Han har bare at fortælle mig det! "Jeg.... Sørens det skulle være en overraskelse! Jeg ville lave en fest" Jeg rystede på hovedet. "Prøv at hør du har haft fem år mere end mig til at øve dig i at lyve. Men hold fast hvor er du dårlig til at lyve! Husk på at jeg har kendt dig siden jeg blev født" jeg prikkede ham på brystkassen. Kongen og min far er barndomsvenner. Så self hat jeg kendt Ray længe. Og selvom han er fem år ældre end mig. Har vi holdt sammen i tykt og tyndt. "Fortæl" han sukked ehan ved jeg har vundet. Og jeg ikke giver op før jeg for sandheden.  "Okay okay, jeg er bange for at miste dig" jeg så undrende på ham. "Endelige har du fået andre venner end mig. Men tænk hvis du glemmer mig? At jeg ikke er vigtig mere" jeg var ved at dø af grin. "Din tåbe, kan du se den her? Den halskæde du gav mig da du så mig første gang? Du ville altid betyde noget for mig" han krammede mig.

Haru: Jeg har den bedste ven
707: Altså mig?
Haru: Lad os bare sige det
707: Hey!
707: Du er forresten inviteret til fest
Haru: Huh?
707: Jo ser du....

Suzume's synspunkt

Ingen hjemme, netflix! Vent nej det hemmelige rum! Jeg smilede og grinede ondskabsfuldt. Okay nu styrer jeg mig, jeg gik hen mod skabet. Jeg løb ned af de glatte trapper og var ved at falde ned. Eller rettere sagt jeg faldt faktisk, lad os bare sige jeg har ondt nu! Min røv dunker........ Jeg rejste mig op og bandede lavt for mig selv. "Freaking dumme tåbelige idiotisk argh trapper!" Jeg så rundt, her mangler noget... HVOR ER BILLEDET!!? Jeg brummede surt og mistænkligt. Jeg gik mod papirerne og sat mig ned og begyndte at læse.....

"Suzume hvor er du?" Jeg vågnede op, var jeg faldt i søvn? Jeg gabte og strakte mig. Det var ikke rigtigt noget interesant bare nogle teorier. Vent! Jeg læste lige ordet igen, Unknown. Jeg blev så forskrækket at jeg faldt ned af stolen. Oh my.... Jeg føler mig klodset.... Jeg brummede og rejste mig op. Nu dunker min røv igen..... Jeg hørte en knirkende og jeg så rundt. Her jo ikke nogen?! Jeg hørte et brag, jeg må ud herfra. NU! Jeg løb op af trapperne, og jeg nået at redde mig selv. For at falde fra de glatte trapper. "Må fanden tag de trapper" hvæsede jeg lavt. Jeg lukkede skabet i og gik nedenunder. "Yato hvad fanden har du lavet?" Han så udskyldigt op på mig. Køkkenet ligner noget der er løgn.... "Jeg ville bare bage en kage" jeg kunne ikke lad hver med at grine. "For satan din nød. Hvad har du lavet den kage af? Bomber" jeg smilede skævt. Han grinede nervøst "jeg bliver nok aldrig bager"

Yoosung: Suzume!
Suzume: Hvad?
Yoosung: Du er inviteret!
Suzume: Til hvad????
Yoosung: Til en fest!
Suzume: Jamen jeg kan ikke lide fester....
Yoosung: PLZ kom med?
Suzume: Fint......

Mystic MessengerWhere stories live. Discover now