Bölüm 26

642 25 0
                                    

Sabah uyandığimda kendimi yatakta buluyorum muhtemelen kerem gece beni yukarı taşımıştı sol tarafıma baktığımda kerem yoktu erken uyanmış. Kendime gelmek için banyoya girip kısa bir duş alıp çıkıyorum. Hazırlandık tan sonra aşağı iniyorum. Kahvaltı masası hazır mutfaktan sesler geliyordu. Mutfağa baktığımda kerem tezgahta ekmek doğruyordu  buglem de dikkatlice onu izliyordu . Sessizce salona geçip koltuğa oturdum dün geceki gibi sessiz sedasız korkularım düşüncelerim sarıyor hemen zihnimi etrafımda kontrol edemediğim şeyler oluyordu nasıl hersey birden bire alt üst oldu anlamadım hayatım boyunca mutlu olmamistim evet ama hayatıma kerem ve buglem girdikten sonra hersey fazla mükemmeldi anlamaliydim bunun arkasından büyük bir acının gizlendigini. O sırada kapı çaldı kalkıp baktım.
" Günaydın zeynep hanim kusura bakmayın efendim aradim acmadiniz bende dağ evinde bulamayınca sizi buraya geldim."
" geç içeri yavuz "
Önden ilerleyip yerime geri oturuyorum yavuz karşımda ayakta bekliyor.
" anlat dinliyorum seni "
" zeynep güzelim sen misin sende kimsin zeynep güzelim bu adam kim"
" korumam yavuz sen anlat dinliyorum ben ne buldun. "
" efendim dediğim gibi demet hanım'ın evinin adresini bulduk eve gidip baktık fakat yaşayan kimse yoktu. Bizde farklı yollardan araştırma yaptık kartal da bir evleri var ordalar fakat evde iki kişi yaşamıyorlar bir kız ve bir yaşlı adam vardı muhtemelen demet hanımın babasiydi. Olaylara gelecek olursak efendim olaylar bir yerden sonra çorap sökügü gibi geldi. Yurda bırakılan çocuğu bulduk efendim. Şey o kız çocuğu sizsiniz efendim. Demet hanım'ın babası sizi bıraktıktan sonra size koruyucu aile verilmeniz için talimat veriliyor. Fakat sonra koruyucu aile ile ilgili bir anlaşmazlık çıkıyor ve aile ortadan kaldırılıyor. Demet hanım'ın büyük bir düşmanları varmış  sarıhanlar yani Kadir Sarıhanlar efendim adam sizi hedeflemis ama ulasamamis demet hanım'ın babası sizin aileye büyük bir bela olduğunuzu düşündüğü için vermiş."
Yavuz 'un anlattiklariyla nefesim kesildi. Uzun süre bir şey diyemedim. Ama kararimi vermiştim bunun intikamım çok kötü olacaktı.
"yavuz adamları hazırla gece baskın yapılacak demet hanımlar'ın evine bütün tedbirleri alın bu evin yanında kuş uçmayacak  buglem sana emanet onu gözünün önünden ayirmayacaksin bu gece bütün hersey bitecek bu  deftere son noktayı ben koyacağım. "
"peki efendim."

Yavuz gittikten sonra buglem ve kerem karşıma şaşkın şekilde gectiler.
"zeynep ne oluyor ne yapıyorsun "
" ne mi oluyor kerem bu gece hersey bitiyor hayatımı mahfeden o adam'ın canını almaya gidiyorum bu gece bunca yıldır yaşadığım acının intikamını almaya gidiyorum. Kahvaltı hazirda masaya geçelim."
Hızla kalkıp masaya oturuyorum gergin bir sabah oldu kimseden ses çıkmıyordu. Buglem birden masadan kalkıp kucağıma oturdu.
" anne kötü şeyler olucak biliyorum ama lütfen sana bir şey olmasın olur mu dikkat et."
" tamam bebeğim sen merak etme sakin ama sakın yavuz abinin sözünden çıkmak yok tamam mı ben gelene kadar onun yanından ayrılmak yok."
"tamam anne ."
Buglem kucağımdan kalkıp yukarı çıkıyor.
" çocuğun yanında bir şey demedim ama zeynep sende bir degisiklik var sanki şey gibi eski haline dönmüş gibisin eski buz dağı zeynep gibi." Keremin gözlerinin içine bakıyorum.
"olmasi gereken oldu kerem bana yada size zarar vermek isteyen kim olursa olsun karşısında bu zeynebi bulucak  sizi kaybetmeyi göze alamam anla beni bu yüzden şimdi yanımda misin."
Uzun bir süre gözlerime bakıp kafasını tamam anlamında salladı
" her zaman güzelim her zaman yanında olucam."

Gece...

Baskın için Yerlerimizi almıştık tek kelime ile başlayacak olan bu savaş için hazırım artık. Yavaşça arabadan çıkıp eve bakıyorum.  Kafamla korumalara işaret verip içeri doğru adım attım evin korumaları karşıma çıkınca hepsi sessiz bir şekilde etkisiz hale getirildiler.
Hızla kapıya gidip tekme attım. Büyük bir gürültüyle kapı açıldı. İcerdekiler panik halinde kapıya doğru bakıyorlardi. Hepsinin gözünde korku vardı özellikle o adam'ın

Karanlığın HikayesiWhere stories live. Discover now