Someone new

50 3 1
                                    

                  Mult timp dupa incidentul de la biologie, s-au facut glume pe seama noastra, dar, din fericire de la persoane nu foarte importante.

              Austin nu se mai purta ciudat. Incepeam sa nu mai suport atitudinea lui schimbatoare. De asemenea, nu intelegeam dece Johanna ma intreba atat de des de el. Fata asta tinea mortis ca eu sa recunosc ca il plac. Nu aveam de gand sa fac asta in ruptul capului. Nu era adevarat. 

              Clara si Caty erau cele mai bune prietene de cand erau mici, dar treceau printr-o perioada ciudata cand nu se mai intelegeau. Am incercat se le aflu povestea si mi-am dat seama: Blair isi bagase coada! Blair nu era atragatoare, niciodata nu fusese. Era inca tocilara nebagata in seama de lume... poate doar daca aveau nevoie de ceva, moment in care ea refuza imediat.

                Clara il iubea in secret pe Tom, fratele vitreg al lui Austin. Intamplarea a facut ca cei doi adulti sa aibe copii de aceeasi varsta asa ca i-au crescut impreuna ca si cum ar fi fost frati naturali, dar nicidecum nu se purtau ca unii. Nu erau aproape deloc apropiati.

                Dupa ceva timp, nu am mai comunicat deloc nici cu Caty nici cu Clara si nu pot spune ca mi-au lipsit foarte mult. Aveam tot ce aveam nevoie langa mine.

                Incepusem sa fiu tot mai sigura. Ma indragosteam din ce in ce mai tare de el si am facut gresala. Am marturisit in fata Johannei ca il placeam. De atunci, am devenit tinta atacurilor barfitoarelor. Fata ma ura. La fel si celelalte fete care tanjeau in secret dupa Austin. Pe zi ce trecea eram tot mai apropiati, iar eu ma simteam in al 9-lea cer chair daca tot ce primeam erau cateva imbratisari pe zi. Erau in vazul lumii, toata lumea putea sa vada ca el era doar al meu si ca el doar de mine avea nevoie.

                  Venise ziua. Un baiat de care ma temeam se introsese la scoala noastra. Stiam ca imi va fi greu sa ma apropii de el. Adam era prieten cu majoritatea baietilor. Era inalt si bine facut si statea foarte aproape de mine. Deci, trebuia sa mergem impreuna spre casa asa ca m-am bagat in sufletul lui incercand sa fiu prietenoasa. La inceput a fost foarte respingator, dar am reusit sa il apropii de mine, poate putin cam prea mult...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 03, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

We all start as strangersWhere stories live. Discover now