He was my crush

44 2 0
                                    

              Austin mi-a facut loc in banca avand un zambet larg pe fata. Imi inspecta lucrurile. Ma simteam destul de ciudat, dar eram fericita ca nu stateam langa un fraier. Auzisem ca e foarte dragut. Il placeau foarte multe fete, dar era greu de ajuns la inima lui. Era genul de baiat caruia ii placea sa se distreze si oricum eram copii. Stiam ca era imposibil sa imi placa de el.

      Am scapat destul de repede. In curtea scolii era el. Prietenul meu cel mai bun pe care il cunoscusem tot in scoala, pe vremea cand ma prosteam cu Anna si Amber. Anna era innebunita dupa doi dintre prietenii lui Chad, iar eu si Amber ne tineam dupa ea. Baietii erau in ultimul an. Urmau sa intre la liceu si isi petreceau pauzele distrandu-se pe seama noastra.

           Chad incepuse sa vorbeasca in gluma cu Amber apoi cu Anna, incercand sa afle cat mai multe despre ciudatele BFF care se prosteau prin curtea scolii si, in cele din urma i-a cerut adresa mea de e-mail lui Amber. Stiam ca se distrase pe seama prietenelor mele asa ca eram precauta, dar nici macar nu incercase sa ma ia peste picior. Vorbea cu mine ca si cum chiar vroia sa ma cunoasca si chiar asa a facut. Am devenit prieteni buni, foarte buni. Ne petreceam fiecare seara vrobind la telefon. Imi facuse cunostinta cu multi dintre prietenii lui mai mari si ma simteam foarte importanta.

             Vara anului in care ne-am cunoscut m-am indragostit nebuneste de el si imi imaginam cum ar fi fost daca eram de varsta lui. Am mers intr-o tabara la munte si spre surprinderea mea, era si el acolo. A fost prima vara pe care am savurat-o in adevaratul sens al cuvantului. A fost minunat cu toate ca nu ne intalneam decat la activitatile cu grupul cand ma ajuta mereu sa ma catar pe cate o stanca sau sa trec peste podurile vechi din lemn putrezit. Ooh, Doamne, il iubeam atat de mult! El, chiar in acea tabara s-a indragostit de una dintre fetele de acolo, ba chiar au fost impreuna dupa aceea, daca aia se poate numi relatie. Ea era doar cu un an mai mare decat mine. Chiar daca eram atat de amorezata, ma bucuram pentru Chad si imi doream sa o omor pe Gabrielle atunci cand il supara.

             Gabrielle ii interzicea lui Chad sa-mi mai vorbeasca. Gelozia a patruns in sufletul ei si asta a facut relatia sa se destrame. El tinea prea mult la mine ceea ce m-a facut sa ma simt putin vinovata.

             In fine, trecuse vara si acum el era in curtea scolii mele, dupa prima lui zi de liceu. Avea multi prieteni acolo. Statea cu ei, desi eu il chemasem. Eram destul de dezamagita de prima mea zi de scoala in noua formula. Nu am apucat sa imi cunosc noii colegi foarte bine, dar asta nu conta. Aveam urmatorii trei ani la dispozitie.

                 Am ajuns acasa, mi-am dat jeansii si camasa alba, stramta jos si le-am inlocuit cu o pijama scurta. M-am asezat in pat cand a sunat telefonul. Era el...

We all start as strangersحيث تعيش القصص. اكتشف الآن