32.

189 5 0
                                    

Po tom vyčerpávajícím hledáním jsme si všichni lehli na gauč k televizi a dívali se na film. Ničeho jiného jsme totiž jaksi nebyli schopni. Nejdřív jsme se dívali na Toy story pak na Bambiho a nakonec Madagaskar. Přišla jsem si jako by nám bylo deset a ne dvacet a někomu i víc. Koukla jsem se kolem sebe. Hlavu jsem měla v Harryho klíně a nohy hozené na Niallovi. Pod námi ležel na zemi Louis a Liam se rozvaloval na křesle. Všichni se smály jako blázni, a já si v tu chvíli uvědomila, že už nikdy nechci aby odešli. Vzpomněla jsem si na ty příšerný tři měsíce bez Nialova objetí, bez Louiho smyslu pro humor a Liamova věčného komandování. Zvedla jsem pohled na horu a koukla jsem se na Harryho. A uvědomila jsem si, že už nikdy nechci být bez Harryho. Cítila jsem jak mi po tváři stekla slza. Rychle jsem jí setřela, vyskočila z gauče utíkala do Harryho pokoje. Vběhla jsem do koupelny a složila jsem se vedle vany. Slzy mi začaly téct z očí a já se snažila je zatlačovat zpátky ale nešlo to. Nakonec jsem to vzdala a rozbrečela se na novo. Vytáhla jsem si rukáv a dívala se na jizvičky co se mi táhly na předloktí.
„Co se stalo?" ten hlas bych poznala snad všude, ani jsem nemusela. Když mě Harry uviděl v tom stavu rychle si ke mně klekl a objal mě. Hladil mě po zádech a snažil se mě uklidnit.
„Už je to dobrý Harry, jenom jsem trochu zavzpomínala na to co stalo a..." zlomil se mi hlas a z mého hrdla vyšel jenom vzlyk, „ale už jsem v pořádku, jen už nechci být bez tebe ani bez kluků," koukla jsem se Harrymu do očí a setřela si slzy z očí. Harry mi chytl jemně obličej do dlaní a zakoukal se mi hluboko do očí.
„Přísahám, že už tě nikdy neopustím, a kluci taky ne," věnoval mi pusu na čelo a znovu si mě přitáhl do náručí. Usmála jsem se a vdechovala jeho skvělou vůni.
„Miluju tě, Harry," zašeptala jsem do jeho ramene.
„Miluju tě, Eliz," zašeptal mi Harry do vlasů. Vytáhl mě zpátky na nohy a otřel mi poslední slzu, „půjdeme zpátky za klukama?" zeptal se mě Harry a já jen kývla a rozeběhla se zpátky dolů do obýváku. Slyšela jsem jak Harry utíká za mnou, pak jsem ucítila jeho ruce na svém pase a znenadání se ocitla ve vzduchu. Harry mě chytl do náručí a přehodil si mě přes rameno. Doběhl se mnou ke gauči a hodil mě na něj. Zakřičela jsem a Harry skočil na mě. Uvelebil si hlavu na mém hrudníku a oba jsem se opět ponořili do sledování Madagaskaru.

     

Endless loveKde žijí příběhy. Začni objevovat