31.

192 6 0
                                    

Už nikdy nebudu pít. Včera jsem to docela přehnaly. Vzbudila jsem se jako první a po tom co jsem vyzvracela snad všechny moje vnitřnosti jsem se odhodlala jít najít kluky. Panebože, jak jsme mohli v pěti lidech udělat takový bordel. Všude byli rozházený polštáře, flašky od pití, kondomy a... KONDOMY!! Rychle jsem se ještě jednou koukla na zem jestli jsem opravdu viděla správně. Ano byly to kondomy a bylo jich asi dvacet. Panebože, co jsme to vymýšleli za kraviny. Došla jsem do obýváku, kde jsem konečně našla prvního opilce. Liam ležel pod stolem a chrápal na celej barák. Klekla jsem si k němu a snažila jsem se nepozvracet když jsem ucítila jeho opilecký dech.
„Liame, vstávej," začala jsem třepat jeho ramen. Nic.
„Kruci Liame, vstávej!" zvýšila jsem hlas a začal jsem třást s jeho celým tělem. Nic! Vyskočila jsem na nohy a doploužila se do kuchyně. Natočila jsem si sklenici vody a šla zpět za Liamem.
„Promiň Li," řekla jsem a celý obsah skleničky mu chrstal do obličeje. Liam otevřel oči a jeho tělo vylítlo vzhůru. Což neměl dělat, protože jeho obličej se srazil s deskou stolu. Liam se okamžitě zhroutil opět na zem a držel se za nos.
„Promiň Liame, nenapadlo mě..."
„ŠŠŠ!!" zasyčel Liam na znamení abych byla ticho a chytl se za hlavu. Jenom jsem kývla a šla se vydat najít ostatní. Nejprve jsem zamířila do Liamova pokoje, abych se ujistila že tam nikdo není. Nikdo. Další na řadě byl Niallův pokoj. Otevřela jsem dveře a to co jsem viděla mě málem zabilo. Na posteli ležel Ni a s ním tak půl tuny uvařených špaget. Byly všude okolo Nialla a kousek mu dokonce koukal i z pusy. Blbec! Mohl se udusit. Pokroutila jsem hlavou a šla k němu.
„Ni, vstávej!" začala jsem ho lechtat protože vím že to na něj zabírá.
„Už jsem vzhůru," vykřikl Niall a já stáhla svoje ruce. Super dva ze čtyř už mám. Ještě štěstí, že holky včera odešli, jinak bych je hledala všechny až do večera. Hned potom co jsem zavřela dveře začal Ni křičet něco o splněným snu, asi mu až teď došlo s čím leží v posteli. Zakroutila jsem hlavou a pokračovala dál. Došla jsem do Louisova pokoje a čekala že tam najdu Louise a s ním i Harryho. Ale nikdo tam nebyl. Chtěla jsem odejít ale uslyšela jsem chrápání z koupelny. Otevřela jsem dveře a opět zůstala šokovaně stát. Louis ležel v vaně kde bylo tak asi deset centimetrů vody na které plavala osuška, která zakrývala Lousiovo intimní místo.
„Už jsem vzhůru," najednou promluvil Louis a pomalu otevřel oči, „ jen se pořád nedokážu donutit odtud vylízt, je to docela pohodlný a hlavně ta voda je tak studená, že mě ani nebolí hlava," zasmál se Louis a potopil si obličej do vody. Jenom jsem nad tím pokroutila hlavou a šla hledat posledního člena. Tak Harry, kde můžeš být.

Po hodině
„Kde sakra může být," pobíhala jsem po obýváku, kluci seděli na sedačce a všichni jsme přemýšleli kde jsme Harolda viděli naposled. Teda vypadalo to, že spíš přemýšlím jenom já, protože Liam si chladil bouli na čele, Louis vypadal že spí s otevřenýma očima a Niall se cpal těma špagetama co měl v posteli.
„Takže si to shrneme. Po tom přípitku odešli holky a pak si pamatuju že jsme pili a pili a pak nějak nevím," pokrčila jsem rameny a koukla na ostatní.
„Pak přišel Ni s tím že si chce udělat špagetovou postel tak jsme je šli vařit, ale to už tu Hazza nebyl," řekl Liam snažil si vzpomenout co se dělo dál.
„Dobře, aspoň něco. Ještě někdo něco?" kluci se na mě jen koukli a nevině pokrčili rameny. Super. Mám o něj strach. Co když šel ven? Co když se mu něco stalo! Začala jsem opět chodil po obýváku a najednou jsem si vzpomněla na ty kondomy.
„Co jsme dělali s těma kondomama?" koukla jsem se na kluky.
„To si pamatuju," vykřikl Niall, „ty jsi odešla někam s Harrym a pak jsi přišla ale už sama a chtěla si po nás kondomy. Tak jsem s klukama přinesli všechny naše zásoby a pak si jen vzpomíná, že jsem se vsázeli kdo si kondom natáhne na hlavu," musela jsem se pousmát nad naší debilitou, a pak mě to napadlo. Já... Harry... šatna... Najednou jsem si začala vzpomínat. Vždyť já ho nechala v tý šatně, protože mě poslal ať dojdu za někým pro kondom, jelikož jsem vysadila prášku a nechtěli jsme nic riskovat. Rychle jsem se rozeběhla do schodů a rozrazila ty dveře. Harry tam ležel na zemi stočený do klubíčka. Rychle jsem si k němu klekla a dala mu pusu na tvář.
„Miláčku, vzbuď se," obsypávala jsem mu tváře polibky a Harry začal konečně otevírat oči.
„Máš ten kondom!!"řekl rozespalým hlasem, začala jsem se smát a svalila jsem se vedle něho na podlahu.


Endless loveKde žijí příběhy. Začni objevovat