8.

350 11 0
                                    

„Konečně jsme tady," vykřikla Kate, když jsme stály před vilou kluků. Cestu jsme musely podniknout autobusem, protože Kate nechtěla brát auto, aby mohla pít. Z domu se už ozývala hudba. Šli jsme pomalu ke dveřím a já zazvonila. Hned se otevřeli dveře za kterými stál Liam.
„Ahoj Eliz, proč jsi mi neřekla, že máš takhle hezké kamarádky," objal mě Liam a mrknul na Kate. Ta se okamžitě začervenala, ale bylo vidět, jak jí to dělá dobře.
„Jsem Kate," natáhla k němu ruku.
„Liam, doufám, že na dnešní večer nikdy nezapomenete dámy," stiskl jí ruku a znovu na ní mrkl. Přešli jsme do domu. Liam se bavil o něčem s Kate a já se vydala najít ostatní. Došla jsem do obýváku, kde seděl Harry s Niallem, a zatím tu nebyl nikdo cizí, takže jsme přišli první.
„Ahoj," řekla jsem, když jsem stála mezi dveřmi a opřela se o futra. Jejich pohledy se na mě okamžitě obrátily.
„Ahoj," vykřikl Niall a běžel ke mně a obejmul mě. Musela jsem si stoupnout na špičky, jak byl vysoký. Niall mě pořád nepouštěl tak jsem si lehce odkašlala.
„Promiň, ale hrozně rád se objímám," řekl a odskočil ode mě.
„Ne, v pohodě, akorát mě z toho bolely nohy," kluci asi pochopili, že jsem narážela na jeho výšku a začali se smát.
„Tak já ti příště donesu židli," začal mě pošťuchovat Niall. Slabě jsem ho bouchla do ramene. Pak jsem se otočila na Harryho.
„Ahoj Harry," můj hlas v tu chvíli zněl jinak, tak jako rozklepaně, vlastně jsem byla celá taková rozklepaná.
„Ahoj," Harry ke mně došel a obejmul mě. Byl o hodně vyšší než Niall a tak mě vzal a vyzvedl ze země, takže jsem byla na stejné výškové úrovni jako on. Musela jsem se tomu zasmát. Slyšeli jsem hlasy které se přibližovaly. Což znamenalo, že se Kate už seznámila i s Niallem a Louisem. Harry mě postavil zpátky na zem a já se ho musela bohužel pustit. Otočila jsem se ke dveřím kde se ve stejnou dobu objevili kluci s Kate. Bylo vidět, že se jim všem líbí a jak se snaží dostat její zájem. Skákali si do řeči a snažili se na sebe co nejvíc upozornit. Musela jsem se nad tím zasmát, protože šlo strašně vidět, že Kate má oči jenom pro Liama.
„Ahoj Louisi," pozdravila jsem posledního člena, kterého jsem ještě dneska neviděla.
„Eliz," zakřičel Louise, a začal se ke mně přibližovat zpomaleným během musela jsem se tomu strašně smát potom mě popadl do náručí a dvakrát se mnou ve vzduchu otočil.
„Tak a jde se pít," zakřičel Niall a rozeběhl se směrem kde byla myslím kuchyň. Louis mě pustil a běžel za Niallem. Musela jsem se tomu zasmát. Jak šlo o píti, tak jsou všichni kluci stejní. Kate seděla na sedačce s Liamen a o něčem se živě bavili. Bylo vidět, že si hodně rozumí. Koukla jsem se na Harryho, který si mě celou dobu se zájmem prohlížel.
„Co tak koukáš?" mrkla jsem na něj.
„Jen zjišťuje, že tě vidím po třetí v životě, ale pořád mě překvapuje, jak jsi krásná," v ten moment jsem musela být červená až na zadku.
„No já, d-d-děkuju," nejradši bych se zabila. To vážně nedokážu normálně mluvit s klukama. Nejradši bych se šla někam zakopat. Harry se pousmál a na tváři se mu udělaly ty jeho neodolatelné ďolíčky. Než stačil někdo z nás dvou říct, tak u nás byli zase kluci a nesli nám kelímky s nějakým čirým alkoholem. Louis mi podal kelímek, všichni jsme si přiťukli a upili. Na můj vkus to bylo až moc silné ale dobré. Všichni se najednou začali bavit s Kate a mě si nikdo nevšímal. Sedla jsem si na sedačku a dívala se na něj, jak se baví. Po chvilce začali chodit další a další lidi. Nebavilo mě koukat se na ostatní tak jsem šla do kuchyně a nalila si do skleničky další alkohol. Hlava už se mi docela motala a oči mi zářili od alkoholu. Potřebovala jsem to jít trošku rozdýchat. Vyšla jsem z kuchyně a šla ke schodům. Šla jsem k Harrymu do pokoje, protože jsem si pamatovala, že má balkón. Otevřela jsem dveře do pokoje a šla na balkón. Byl tam krásný výhled na Londýn. Došla jsem až k zábradlí, které bylo dost tlusté, abych si na něj mohla sednout. Přisunula jsem si židli blíž, abych se tam snadněji dostala. Přehodila jsem si nohy přes zábradlí a sedla jsem si. Vzala jsem si svůj kelímek s pitím a upila alkohol, už mě to ani nepálilo v krku. Nevím jak dlouho jsem tam seděla, ale bylo mi super. Nic jsem nevnímala. Nevím co jsem si myslela, vždyť je to člen nejznámějšího boybandu na světě. Byla jsem fakt blbá, že jsem si myslela, že by mohlo být něco víc. Jenže ty jeho krásné oči, úsměv, jak nádherně voní... Holka se vždycky zamiluje strašně rychle.
„Neměla by jsi tu sedět, mohla by jsi spadnout," řekl hlas za mnou a já se otočila. Poznala jsem ho už podle jeho nádherného hlasu. Jenže přitom jak jsem se otočila, tak zasáhl alkohol a sklouzla mi noha. Pak si pamatuju jen jak jsem začala padat a můj výkřik.

Endless loveKde žijí příběhy. Začni objevovat