14.

280 5 2
                                    

O MĚSÍC POZDĚJI
Konečně konec školy. Začíná léto!! Maturita za námi a před námi nádherný dva měsíce života. Za ten měsíc se toho až tolik nestalo. S Kate jsme udělali úspěšně maturitu a teď trávíme nejvíc času s klukama. Niall si našel holku, je hrozně milá a hodná Niall si nemohl vybrat líp. Louis je pořád sám, ale nevypadá, že by mu to vadilo. Kate je s Liamem a já jsem spokojená s Harrym. Jsem šťastná, Harry je ten nejúžasnější kluk na světě, jediné co mi na vztahu vadí, tak jsou ohlasy od fanynek. Nikomu jsem to neřekla, protože s tím nechci Harryho zatěžovat. Vím, že by určitě vyváděl a to přesně nechci. Je strašně ochranitelský a žárlivý. Dneska je sobota a kluci chtějí jít na pláž, jelikož je začátek července a už začínají být docela vedra. Koukla jsem se na mobil a zjistila, že je docela brzo na to vstávat, tak jsem si začala hrát na mobilu. Koukla jsem se ještě na Fb, čekala jsem že tam budou nějaké hnusné zprávy ale tohle jsem nečekala.

Jestli okamžitě nedáš ruce pryč od Harryho, tak se ti stane něco moc zlýho!!! K Harrymu se prostě nehodíš tak to pochop, krávo blbá!!! On je naprosto dokonalý a co jsi ty?? Viděla jsi se někdy v zrcadle!!! Divím se, že s tebou Harry dokáže vylézt z domu... Stejně seš jenom zasraná zlatokopka, která je s ním kvůli slavě a penězům, styď se!!! Všechny fanynky tě nenávidí!!! A co když pak začnou nenávidět i Harryho. Koukni jak je na té fotce šťastný, to by jsi mu tohle chtěla vzít. Takže dej od něj ruce pryč!!!!!! Zdechni krávo!!!

K zprávě byla přiložená fotka kde je Harry obklopen fanynkami, má ten svůj nádherný úsměv a ochotně se jim podepisuje. Do očí se mi začali valit slzy. Jenom z té fotky jde vidět, že to Harry miluje. Kdybych měla stát mezi ním a zpívání, tak bych ho nikdy nenechala rozhodovat. Zpívání je jeho sen, miluje to. Nemohla bych žít s tím, že by se zpívání vzdal. Slzy jsem setřela a dál si prohlížela zprávy. Panebože!!! Vylítla jsem z postele, to už jsou dvě. V půl třetí tu má být Harry. Doběhla jsem do koupelny a dala si sprchu, kterou jsem vážně potřebovala po těch zprávách. Rychle jsem vyskočila z vany a oblékla si své černé plavky, na to dala džínové šortky a dlouhou bílou košili, kterou jsem měla po tátovy a zasunula jsem jí do šortek. Vzala jsem si sluneční brýle a před domem zatroubilo auto. Seběhla jsem schody a vylétla ze dveří. Harry byl opřený o auto a usmíval se.
„Ahoj sweatheat," Harry mě chytl za pas a přitáhl si mě k sobě.
„Ahoj zlato," odvětila jsem a věnovala jsem mu polibek. Harry si mě k sobě přitáhl co nejblíž a já zapletla ruce do jeho kudrlinek.
„Nasedat," odtrhl se Harry a běžel na svojí stranu auta. Naskočila jsem do auta a vyrazili jsme. Harry jako pokaždé když jsem sním jela autem pustil rádio a zpívali jsme celou cestu než jsme dojeli na pláž. Všichni tam už byli a skvěle se bavili. Kluci mají takové hrozně hezké místo, kde nejsou lidi, takže jsme se nemuseli bát žádných fanynek, což bylo pro mě více než uklidňující. Mám z nich normálně strach a to to jsou většinou třináctiletý puberťačky a já se jich bojím jako čert kříže. Vystoupili jsme s auta a ruku v ruce šli za ostatníma.
„Ahoj," pozdravila jsem všechny. Sborově mi odpověděli a já si mezitím rozprostřela osušku na jemný písek a rychle se vysvlékla. Šla jsem směrem k moři zastavila jsem se a jenom se dívala. Jak já miluju moře. Najednou kolem mě proběhl rychlostí blesku Harry. Běžel vstříc moři a pak zajel pod hladinu perfektní šipkou. Rychle jsem ho napodobila a plavala směrem k němu. Natáhl ke mně ruku a já se za ní přitáhla blíž k němu. Obtočila jsem nohy kolem jeho těla. Na chvíli jsme prostě úplně vypustila všechny starosti a vnímala jenom Harryho, slunce, moře a po chvíli i Harryho božské rty na těch mích.
„Eliz, nechceš mi něco říct? Stalo se něco?" pohladil mě Harry po mokrých vlasech. To je to na mě až tolik vidět.
„Cože?" dělala jsem že nevím o čem mluví.
„Poslední dva tři týdny jsi smutná. Ostatní to asi nevidí, ale už nemáš ten svůj nádherný úsměv jako dřív. Takže, co se stalo?" jak to poznal, snažila jsem se před nimi chovat jako vždycky.
„Harry, nic se neděje," na důkaz jsem ho políbila a pak jsme plavali směrem ke břehu. Lehli jsme si na osušky a nechaly sluneční paprsky aby usušily naše těla. Přitulila jsem se k Harrymu a ten mi dal pusu na čelo. Přece se tohohle nevzdám.
„Mám hlad," řekl Niall a všichni propukli v smích, protože asi před pěti minutami dojedl všechno jídlo.
„My dojedeme s Eliz do města pro něco," vyskočila Kate a pomohla mi vstát. Ostatní kývli na souhlas a mi vyrazili.
„Tak co Harry?" zeptala se Kate.
„Super, jsem fakt ráda že jsme spolu. Miluju ho," hrála jsem si s náramky na ruce.
„A už jste spolu spali?" drkla do mě Kate.
„Ještě ne," zakroutila jsem hlavou. Byla jsem ráda, že už jsme byli před Nandos, protože jsem se o tomhle bavit nechtěla. Bylo to pro mě strašně těžký. Já jsem ještě s nikým nespala, ale Harry měl holek nespočetně. Nechtěla jsem se nějak ztrapnit nebo něco pokazit. Došli jsme do Nandos a šli jsme pro to jídlo. Někdo zaťukal na rameno Kate.
„Ty jsi Liamova holka, že jo?" bylo to asi šest holek, kterým mohlo být tak patnáct šestnáct.
„Jsi strašně krásná. Mohla by ses nám podepsat?" dívala jsem se na ně a bylo mi to strašně líto. Netoužila jsem aby mi někdo říkal jak jsem krásná, nebo abych se podepsala, ale aby aspoň pochopili můj vztah s Harrym. Nechápala jak to dělá Kate, že jí mají rádi.
„Musím na záchod," řekla jsem a odběhla na záchod. Zabouchla jsem dveře od záchodu a opřela se o umyvadlo. Po tváři mi spadla slza kterou už jsem nemohla zadržet. Někdo vtrhl na záchod, byly to ty holky, ale už nevypadaly vůbec mile.
„Už jsi dala konečně ruce pryč od Harryho," řekla nevrle ta jedna holka a šla blíž ke mně.
„Proč mě nemáte rádi?" zašeptala jsem.
„Protože si další zasraná zlatokopka co se lepí na Harryho. On si zaslouží někoho hodného a ne takovou krávu," to na mě bylo moc. Chtěla jsem normálně projít kolem těch holek ale jedna z nich mi dala facku. Byla jsem ohromená. Nadávání dobře, ale nečekala jsem že budou schopné mě mlátit. Než jsem se rozkoukala, tak jsem to schytala od další holky. Ta mi dala ale rovnou pěstí, a jelikož vážila tak o sto kilo víc než já, tak jsem se docela i proletěla. Bouchla jsem se hlavou o umyvadlo a spadla jsem na zem. Kruci to bolí. Holky odešli a já začala brečet. Ta hlava mě nepředstavitelně bolela. Šáhla jsem si na ní a pod rukou ucítila něco teplého. Koukla jsem se na ruku a měla jsem tam krev. Proč mě prostě nemají rády.
„Eliz, co se ti stalo?" doběhla ke mně Kate. Pomohla mi vstát.
„V pohodě, jen mě odvez domů," chytla jsem se umyvadla. Otřela jsem si slzy. Kate mě chytla za pas a vedla k autu. Vyjely jsme a já se dívala z okna a přemýšlela o tom všem.
„Už mi řekneš co se stalo?" podívala se na mě Kate. Nechtěl jsem o tom mluvit, takže jsem vyndala mobil a dala tam Fb, který byl plný těch odporných zpráv. Podala jsem mobil Kate, vzala si ho do ruky a přečetla si to.
„To si děláš srandu!" zařvala a pustila volant.
„Kate, chytni ten volant, nechci se vybourat," zaječela jsem na ní. Kate mi dala zpátky mobil odbočila na silnici, která vedla k nemocnici.
„Kam to jedeš Kate," doufám že ne do nemocnice.
„Do nemocnice, teče ti krev z hlavy," zaparkovala Kate a šli jsme do nemocnice. Vůbec se mi tam nechtělo. Seděly jsme na chodbě než přijdeme na řadu. Kate mě držela za ruku a dívala se do země.
„Je mi to líto Eliz. Promiň, že jsem si toho nevšimla dřív. Až teď mi došlo, že jsi se celou dobu chovala divně, měla jsem to poznat. Promiň," omlouvala se a mačkala mi ruku. Obejmula jsem jí.
„Kate, netrap se tím. Za tohle nemůžeš. Nechtěla jsem to nikomu říkat, protože jsem si myslela že se to časem třeba zlepší," pořád jsem jí objímala.
„Eliz, máš mě, máš kluky a hlavně máš Harryho. Ty debilní fanynky vůbec neřeš," hladila mě po zádech Kate. Z ordinace vylezl doktor a ošetřil mě. Nakonec jsem měla lehký otřes mozku, malý šrám na hlavě a roztržené obočí. Takže jsem mohla jet v pohodě domů. Kate mě tam hodila a pak po mém přemlouvání odjela zpátky za nimi na pláž. Doma nikdo nebyl, protože máma má noční. Došla jsem do svého pokoje a hodila sebou na postel.

Endless loveKde žijí příběhy. Začni objevovat