Don't touch me, Jason

3K 114 3
                                    

Selena's POV

Докато чаках Джейсън да пристигне, реших да се обадя на Али от телефона в хотела.

- Ало?- гласът й се чу от другата страна на линията и извъртях очите си закачливо от това колко щастлива беше винаги.

- Хей, аз съм.

- О хей! Снощи си тръгна. Как става с МакКен?

- Нищо. Погрижи се за мен. Съжалявам, че те оставих..

- Можеш да ми се реваншираш.

Веднага повдигнах вежда.

- Ъ как?

- Довечера има парти. Всеки завършил е поканен. Тъй като ние завършваме следващата година, не сме поканени. Ноо.. човекът, който е организирал партито е обсебен от Джейсън и приятелите му, и иска да отидат, което означава, че може да ни поканят на среща.

- Среща на парти? Класика.- отговорих саркастично.

- Млъкни и си избери рокля.

- Виж дори не съм сигурна, че Джейсън ще иска да дойде.

- Трябва да дойде, Селе..

Спрях да слушам веднага след като чух почукване по хотелската врата.

- Трябва да вървя, Ал. Ще говоря с него, чао.

Затворих и веднага се изправих, изтичвайки до вратата. Погледнах през шпионката и видях Джейсън, чакащ и нетърпеливо потупващ с крак. Отворих вратата и веднага се усмихнах, когато очите ми попаднаха върху белите рози в ръката му.

- Джейс..- усмихнах се и прехапах устна, поглеждайки го. Една малка усмивка се разпространи по устните му и ми подаде цветята.

- Знам, че е клише, но...

- Да, определено е клише..- казах и взех цветята от ръцете му.- Но е изключително сладко.- добавих и го целунах по бузата, но той завъртя главата си и меките му устните се срещнаха с моите. Чух как изстена заради контакта и кълна се, че коленете ми омекнаха. Бавно оставих цветята на страничната масичка близо до вратата на стаята. Хванах страните на лицето му в ръцете си и го издърпах в стаята. Той затвори вратата след себе си преди да постави ръцете си на кръста ми, повдигайки ме. Езикът му се плъзна по устната ми и веднага отворих устата си, давайки му достъп. Езиците ни се бореха за надмощие и Джейсън захапа долната ми устна, карайки ме да изстена тихо. Преди да продължим, чух как телефонът му започна да звъни. Устните му се отделиха от моите и се наведе, започвайки да оставя целувки по врата ми.

Werewolf Bad Boy Where stories live. Discover now