Someone is... Pretending to be... You

3.4K 135 2
                                    

Selena's POV

"И аз те обичам, Джейсън МакКен."

Очите ми се отвориха при звука на алармата и огледах стаята ми, виждайки блестящата светлината, идваща от прозореца. Джейсън го нямаше? Дори не бях в къщата на МакКен?

Изстенах и легнах отново на леглото, когато осъзнах, че Джейсън не бе признал, че ме обича и че не съм била в къщата му, шашкайки Хейли.

Трагично.

Въпреки това, не бях сигурна, че този сън не бе знак. Имам предвид.. Не бях сигурна, че го обичам. Но ме беше грижа за него, което го правеше очевидно.

Хвърлих поглед на телефона ми, стоящ на нощното шкафче, който иззвъня, преди да го взема, виждайки, че имах съобщение от Али.

"Приготвяй се."

Извъртях очи заради най-добрата ми приятелка и бавно станах от леглото. Майната му на оправянето, първо ще ям. Храната е най-важна.

Сложих две филийки в тостера, преди да включа радиото на произволна станция и да затанцувам в кухнята, докато чаках храната да стане готова. Бях развълнувана да прекарам съботата с Али, но винаги ми отнемаше цяла вечност да стана от леглото и да се оправя. Затова ми се налагаше да си навивам алармата за по-рано и Али ми пращаше съобщение, което ме мотивираше.

Подскочих, когато чух звънеца и погледнах веднага часа, виждайки, че бе 7:30. Погледнах към вратата подозрително, преди да взема нож и да отида до прозореца, опитвайки се да видя кой беше, но не можах да видя нищо. Огледах се, осъзнавайки, че бях по бяла пижама на костенурките нинджа. Въздъхнах и накрая отворих вратата, очаквайки убийството си. Но вместо това очите погледнаха надолу, виждайки роза.

Само една.

Взех я бавно заедно с бележката, прикрепена за нея.

"Добро утро, красавице."

Взирах се в перфектно написания надпис и повдигнах вежда любопитно, защото Джейсън ми беше пратил цвете. Усмихнах се леко на жеста и сложих розата във ваза с вода, докато филийките ми изскочиха от тостера. Взех ги и ги сложих в хартиена чиния, преди да ги удавя в суроп.

Изминаха няколко часа, докато свърша с къдренето на косата си. След като се огледах в огледалото, кимнах одобрително и си сложих малко Chapstick, преди да си взема телефона и портмонето. Нямаше да слагам гланц или червило затова щях да остана с Chapstick.

Werewolf Bad Boy Where stories live. Discover now